SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Prosinec 2024, 16:18

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jde nahrávat do T290i?
Strana: 1 2 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jde nahrávat do T290i?  (Zobrazeno 7490 x)
ulrico
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« v: 19. Øíjen 2005, 19:28 »

Zkou¹el jsem do T290i nahrát pøes COM kabel nìjaké mid soubory a nejde to. Zkou¹el jsem programy FMA a Mobiledit a nic. Mobiledit mi dovolí spravovat adresáø, ale nic víc. No a FMA podobnì jako SendFile mobil vùbec nenajde. Kdy¾ pøipojím T630, tak v¹e funguje. Nevíte co s tím? Nevím jak do telefonu nìco poslat.
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 425

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 20. Øíjen 2005, 19:36 »

Za prvé nesmí¹ mít pootvíráno víc programù co komunikujou s founem a za druhý,zkus oèistit kontakty jak na founu tak na konektoru kabelu.(obyè. gumou na gumování)  Jinak já to posílam bì¾nì pøes SendFile.
ulo¾ena

SEManiak Fire
ulrico
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 20. Øíjen 2005, 22:35 »

Za prvé nesmí¹ mít pootvíráno víc programù co komunikujou s founem a za druhý,zkus oèistit kontakty jak na founu tak na konektoru kabelu.(obyè. gumou na gumování)  Jinak já to posílam bì¾nì pøes SendFile.

No kdyby byla chyba v konektorech, tak bych se nedostal ani do adresáøe, ne? Jde o to, ¾e vùbec nevidím slo¾ku se soubory tak jako na T630.
ulo¾ena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 21. Øíjen 2005, 14:53 »

T290 nepodporuje OBEX, tak¾e se k souborùm v telefonu nedostanete
ulo¾ena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
fireice
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 425

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 21. Øíjen 2005, 18:16 »

Za prvé nesmí¹ mít pootvíráno víc programù co komunikujou s founem a za druhý,zkus oèistit kontakty jak na founu tak na konektoru kabelu.(obyè. gumou na gumování)  Jinak já to posílam bì¾nì pøes SendFile.

No kdyby byla chyba v konektorech, tak bych se nedostal ani do adresáøe, ne? Jde o to, ¾e vùbec nevidím slo¾ku se soubory tak jako na T630.
Reagoval jsem na ten SendFile.Konkrétnì ¾e ti foun nenajde.Obèas se mi to taky stává. Nenapadlo mi ¾e chce¹ spravovat ostatní soubory v Mobileditu...samozøejmì ¾e to nejde, 290tka  nepodporuje OBEX File.Spí¹ jsem myslel ¾e tam ty soubory nemu¾e¹ nijak dostat.
ulo¾ena

SEManiak Fire
stinpi
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 29. Listopad 2005, 09:45 »

Undecided no me to nejde vubec mam kabel + program fma a nenajde to telefon kdiz tam dam k300 nebo k500 tak to bezi bez problemu. co stim?
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 04. Prosinec 2005, 20:30 »

Skus zabrowsovat na oficialne stranky se, a stiahni si tam programky na podporu konkretne tohoto modelu. A potom tam telefon najdes. Inac o t290, na kecia vo fore http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/board,3.0
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 04. Prosinec 2005, 20:32 »

Ide o programky na konektivitu maju okolo 15 MB, takze odporucam pri rychlejsom nete.
ulo¾ena

roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #8 v: 04. Prosinec 2005, 20:40 »

Sorry, ale nasiel som to len pre t310, takze skus toto : Communication na synchronizaciu. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=sk&lc=sk&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10050&fid=4674&esi=true
ulo¾ena

alterego
U¾ivatel
Telefon: SEP1, SEX1
Pøíspìvkù: 577

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #9 v: 18. Leden 2006, 21:11 »

Nevím, co je OBEX. Je on pøíèinou, ¾e nejde do T290 dostat hry a zvuk? N. jde? Jak a èím? Pro¹el jsem SF a zatím tu nacházím rozporuplná vyjádøení. Snad by to mìlo jít pøes MMS studio z www.SE. Ale není mi jasné, zda to pùjde nìjakým kabelem, èi snad (to doufám ne) MMS. Nemáte nìkdo zku¹enosti?
ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Pøíspìvkù: 932

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 18. Leden 2006, 23:19 »

Nevím, co je OBEX. Je on pøíèinou, ¾e nejde do T290 dostat hry a zvuk? N. jde? Jak a èím? Pro¹el jsem SF a zatím tu nacházím rozporuplná vyjádøení. Snad by to mìlo jít pøes MMS studio z www.SE. Ale není mi jasné, zda to pùjde nìjakým kabelem, èi snad (to doufám ne) MMS. Nemáte nìkdo zku¹enosti?
OBEX = object exchange
ulo¾ena
alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 19. Leden 2006, 12:18 »

Tj?
Na¹el jsem tohle:
exchange  -  výmìna 
exchange  -  mìnit 
exchange  -  zamìnit 
exchange  -  vymìnit si (vzájemnì) 
exchange  -  vymìnit 
exchange  -  smìna 
exchange  -  zámìna 
exchange  -  centrála 
exchange  -  opìtovat (pozdrav) 
exchange  -  být pøemístìn (vojsko) 
exchange (GB)  -  ústøedna (telefonní)

Èili logickou úvahou: Nemá mo¾nost (vy)mìnit objekty, èili nic nedostanu ven, ani dovnitø, ani pomocí kablu. Jo?
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 17:16 od alterego » ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 21. Leden 2006, 20:52 »

Zozen si program Christerson Send File a do telefonu t290i dostanes vsetko, no z neho nikdy nic nedostanes
ulo¾ena

alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #13 v: 25. Leden 2006, 11:57 »

Hledal a nena¹el. Kde by mohl být, pls?
ulo¾ena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Pøíspìvkù: 932

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 25. Leden 2006, 18:52 »

http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/Ericsson-SendFile.shtml

google.com - první odkaz
ulo¾ena
alterego
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #15 v: 28. Leden 2006, 14:12 »

D!
 Podle dosavadních zji¹tìní a SE by mìl jít pou¾ít skoro ka¾dý kabel. Zejména kolíbka DSS-25, která je snad na v¹e. Zatím se mi to nepodaøilo spojit (ale ani má P910 nejde pøes ní), proè?. V souèasné dobì to pøestalo být aktuální, dcera ztratila mob. Za chvíli ma narozky, tak snad pak.
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jde nahrávat do T290i?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 17 dotazù.