SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Prosinec 2024, 16:50

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - nejde potvrdit pin
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 - nejde potvrdit pin  (Zobrazeno 5298 x)
Elay
U¾ivatel
Telefon: SE C702
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« v: 15. Èervenec 2010, 15:06 »

Zdravím, mám nìco pøes pùl roku SE C702, nedávno po zapnutí jsem se dostala k zadání pinu, z kláves nefungují OK a C, pin lze potvrdit køí¾kem, dál to u¾ nefunguje  Poprvé pøehráli soft, dvakrát se zapnul, potøetí zase to samé. Pak ho poslali do servisu a pøi¹el mi zpátky s tímto:

Vráceno zpìt bez opravy z dùvodu mechanického po¹kození, -SE stav pøístroje se nesluèuje se záruèními podmínkami a smluvními postupy výrobce Sony Ericsson.
Po¾adavek zákazníka: diagnostika, posouzení pøitom na reklamaci bylo napsáno nìco o nefunkèních tlaèítkách

Pravda, hned ze zaèátku mi asi dvakrát upadl (komu nikdy neupadl mobil, ¾e), ale poøád fungoval správnì. Minimálnì mìsíc pøed tím, ne¾ zaèal blbnout, nespadl ani nic podobného. Druhej servisák napsal, ¾e je bì¾nì opotøebený (vrypy na krytu, o¹oupaný kryt), nic o mech. po¹kození. Teï mi nabízejí opravu za 2500Kè, za to je skoro novej mobil a hlavnì není zaruèené, ¾e se povede. Krom toho mi i zru¹ili záruku, myslím ¾e na to nemají právo.
Nevíte prosím nìkdo co s tím?

edit 22:55- spolu s Ganimedem (velice trpìlivý a hodný èlovìk Smajlík) jsme pøehráli fw, bez úspìchu
edit 16.7. Zapomnìla jsem øíct, ¾e servis, kam poslali MT byl Britex, dle rùzných diskuzí dosti problematický servis...
« Poslední úprava: 16. Èervenec 2010, 17:01 od Elay » ulo¾ena
C510
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE XPERIA PRO
Pøíspìvkù: 272

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 15. Èervenec 2010, 15:26 »

No keï ti u¾ prehrávali firmware tak ïaµ¹ie prehranie u¾ asi nemá zmysel. Skús nájs» lacnej¹í servis alebo sa obzri po novom telefóne. 2500 je naozaj veµa, to sa neoplatí.  Mrknutí Ale odomyka» ti ide....hm....skús si e¹te raz sama doma prehra» firmware. Keï to nepomô¾e tak jedine servis. Návod ako na to nájde¹ tu: http://semania.cz/firmware-v-sony-ericssonech-vse-kolem-nej.html
« Poslední úprava: 15. Èervenec 2010, 15:29 od C510 » ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Nitram47
U¾ivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Pøíspìvkù: 319

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 15. Èervenec 2010, 20:26 »

skus neautorizovany servis (bezne oznacovany ako Mobilshop). ceny tam byvaju niekolkonasobne nizsie (samozrejme nie pri vsetkom) ako v autorizovanych.
ulo¾ena

v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 04. Srpen 2010, 11:29 »

A pokud si myslí¹, ¾e to není Tvoje chyba, mù¾e¹ zkusit na nì jít se znaleckým posudkem. Prý vyjde na pár stovek.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Raduzz
U¾ivatel
Telefon: w580i
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 28. Srpen 2010, 15:55 »

ahoj. já mám úplnì stejný problém. c702 mám pøes pùl roku. tlaèítko ok i c v¾dy fungovalo bez problému.  a uprostøed dne, z nièeho nic, obì tlaèítka "umøela". ¾ádný náraz, ¾ádná vlhkost. díky za radu s potvrzením pinu køí¾kem. ale k èemu mi to je? do telefony mi chodí sms a ty si stejnì nepøeètu. by mì zajímalo, kdo mi pí¹e. pokud vím tak sms se uládají do pamìti telefonu a ne na SIM, tak¾e smùla. chtìl jsem si firmware pøehrát sám. ale na zaèátku postupu mám dr¾et "C". tak¾e tudy taky cesta nevede. mobil mám v záruce, ale pøed hodinou mi bylo oznámeno, ¾e mùj prodejce zkrachoval...
s výsledkem tvé reklamace jsem velmi zklamán!!!!!!!
mù¾e¹ mì prosím kontaktovat na emailu? z125(zavináè)seznam(teèka)cz
Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic. a SE nám ty tefeny opraví.
jinak....!!!
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - nejde potvrdit pin
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.006 sekund, 17 dotazù.