SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Červenec 2024, 21:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142456 příspěvků v 9998 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: vivaz pro - quickoffice
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: vivaz pro - quickoffice  (Zobrazeno 7635 x)
scorpionk
Uživatel
***
Telefon: Vivaz Pro
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« v: 06. Červenec 2010, 12:42 »

Dokoupil si nekdo full software Quickoffice do Vivaz Pro? Pokud ano, jakym zpusobem vlozil aktivacni klice k odlokovani softwaru k plnohodnotne verzi.
uložena
Profa.
Uživatel
***
Telefon: Satio, X mini Pro, C510, BT HF Plantronics, BT HF FM MW600
Příspěvků: 45


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Srpen 2010, 12:18 »

Jå ho kupoval pro Satio (což by mÏlo být asi stejnÊ) a klíèe jsem normålnÏ zadal podle jejich postupu (jak mnÏ aplikace vedla) - nebyl s tím žådný problÊm. PøesnÊ kroky si už nepamatuju, je to pår mÏsícÚ.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Srpen 2010, 12:29 »

ja si ji nekupoval a taky mam plnou Tongue stacĂ­ hledat a mas je taky
uložena
Profa.
Uživatel
***
Telefon: Satio, X mini Pro, C510, BT HF Plantronics, BT HF FM MW600
Příspěvků: 45


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Srpen 2010, 14:10 »

To vĂ­m, ale tak nĂŹjak jsem dospĂŹl do stadia, že za SW, kterĂ˝ se mi lĂ­bĂ­, platĂ­m (dokonce i když nemusĂ­m Mrknutí) - až na SW, u kterĂŠho považuju cenu za zlodĂŹjnu  Angry
uložena
lib
Uživatel
***
Telefon: SE Vivaz Pro
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Listopad 2010, 19:04 »

Ahoj,
måm stejný problÊm. Koupenå aplikace, licenèní klíè a nevím, jak tam ten klíè dåt. Po spuštÏní to chce buï koupit a to odkåže na strånky Quickoffice a nebo pokraèovat a v tu chvíli se ten program spustí znovu. Stalo se Våm to taky a jak na to? Google jsem už použil, ale nic rozumnÊho jsem nenašel. A když to chci pøeinstalovat tou instalací, kterou mÏ to zpøístupnilo, tak to nejde, prý je to již nainstalovanå aplikace a odebrat taky nejde.
uložena
_m_v
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Listopad 2010, 20:39 »

Kupoval a instaloval jsem na Vivaz, nebyl žådný problÊm. Po spuštÏní aplikace to vyzvalo k zadåní kodu...
uložena
DomĂĄno
Uživatel
***
Telefon: Satio
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Prosinec 2010, 12:40 »

ja si ji nekupoval a taky mam plnou Tongue stacĂ­ hledat a mas je taky
Prosim tÏ, pøes co si to hledal jå to nemڞu najít. Aspoò co si napsal do vyhledåvaèe?? zatim dík
uložena
huhuhu
Uživatel
***
Telefon: P1i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Prosinec 2010, 13:06 »

ja si ji nekupoval a taky mam plnou Tongue stacĂ­ hledat a mas je taky
Prosim tÏ, pøes co si to hledal jå to nemڞu najít. Aspoò co si napsal do vyhledåvaèe?? zatim dík

Pøidåvåm se k prosbÏ. PÏknÏ prosím,smutnÏ koukåm Undecided
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 20. Prosinec 2010, 17:08 »

a co toto: http://symbianmania.sk/forum/viewtopic.php?f=3&t=2053&p=89718&hilit=quickoffice#p89718
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
DomĂĄno
Uživatel
***
Telefon: Satio
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 20. Prosinec 2010, 18:17 »

DĂ­k
 Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: vivaz pro - quickoffice
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 17 dotazů.