SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 18:46

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém s k800i pøi hovorech
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problém s k800i pøi hovorech  (Zobrazeno 3522 x)
Copyno
U¾ivatel
Telefon: SE k800i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« v: 04. Èervenec 2010, 13:44 »

Zdravím,
chtìl bych se na Vás obrátit, jestli byste mi nemohli pomoct pøi mém problému.
Asi u¾ tøi mìsíce se mi stává, ¾e se mi nedá dovolat, tomu kdo mi volá se ozve ¾e jsem nedostupný, prostì hlá¹ka jako bych mìl vypnutý mobil. Problém je ov¹em v tom, ¾e já ten mobil mám normálnì zapnutý. A kdy¾ potom tøeba po dvou dnech ten mobil vypnu a zapnu, pøijdou mi SMSky od operátora ¾e mi volal ten a ten kontakt, a ty SMS které mi nedo¹ly pøedtím mi dojdou.
Stává se mi to tak tøikrát do mìsíce, jen¾e problém je v tom, ¾e obèas trnu jetli mi náhodou nìkdo nevolal a já i kdy¾ mám zaplej mobil to nepøijal. Problém je v tom, ¾e kdyby mi pak nìkdo volal a potøeboval nìco opravdu nutnì, tak já mám zaplý telefon ale jsem nedostupný.
Byl jsem se u¾ na to zeptat v jednom obchodì, tam mi sdìlil nìjaký brigádník ¾e to nikdy nevidìl, a ¾e by mohlo pomoci vymìnit nebo udìlat novou simkartu(tu mám u¾ cca 8 let).
Plánuju tu výmìnu na nejbli¾¹í dobu, a pokud by to nepomohlo tak bych musel asi do reklamaèky. Do té se mi moc nechce, proto¾e mít mobil tak dlouho pryè.....
Proto se obracím na Vás, jestli s nìèím takovým nemáte zku¹enosti, nebo jestli nemáte tu¹ení èím by to mohlo být, nebo co by mohlo pomoci.
®ádný software nový tam nemám, mám ten pùvodní kdy¾ jsem to koupil. Telefon je starý tøi roky.

Díky pøedem za rady...
S pozdravem,
Tomá¹ Copek
ulo¾ena
321654
Anonym
« Odpovìï #1 v: 04. Èervenec 2010, 14:22 »

ja bych to projel SEUSEM a pokud to nepomuze vymenu te simky, jako posledni reseni bych videl serivis, protoze jestli nepomuze ani novej firm ani nova sim karta, tak je to HW problem
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 04. Èervenec 2010, 20:16 »

nebyly tu v posledni dobe tak 2 nebo 3 stejny pripady? vysledek byl myslim HW problem,ale jistej si fakt nejsem,kdyztak me opravte..
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém s k800i pøi hovorech
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.