SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Srpen 2022, 12:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Ostatní (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: AAC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: AAC  (Zobrazeno 6108 x)
Aiden
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i, K550i, X10 mini pro
Příspěvků: 25



Zobrazit profil
AAC
« v: 02. Červenec 2010, 10:01 »

Proč A100, nebo alespoň K750i a K550i nepodporují AAC, přitom v kdejaké recenzi píšou že by měl....na mobilmanii dokonce psali, že spodporuje i WMA.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 02. Červenec 2010, 11:19 »

moje K770,tudiz myslim ze i K550,podporuje i AAC i WMA
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Červenec 2010, 11:32 »

K750 podporuje aac. Měl jsem ji a vím to. WMA ale ne no.
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #3 v: 02. Červenec 2010, 20:33 »

k750 podporuje aac ve forme mp4 (nepamatuju si uz presne jak to bylo ale aac je myslim zvuk v mp4 videu)

tak sem mel pravdu, wiki tvrdi "Mp4 je MPEG-1, MPEG-2 a MPEG-4 pro obraz a MP3 a AAC pro zvuk"

takze si aac preved do mp4
« Poslední úprava: 02. Červenec 2010, 20:36 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ » uložena
Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 02. Červenec 2010, 23:47 »

MP4 je prostě jen koncovka (kontejner se tomu tuším říká), podstatnej je kodek audia v tom a ten je aac.
uložena

Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Červenec 2010, 06:29 »

Ony to ty telefony podporuji ale casto ty formaty byvaji omezene bitratem, nekde jsem tu kdysi resil restarty moji W610, kdy jsem mel na karte v baliku 600 melodii, po vlozeni karty do telefonu se mi telefon cca po 20 sekundach restartoval, a tak to delal porad, zjistil jsem ze neco musi byt spatne s tim balikem melodii dlouho jsem laboroval metodou pokus omyl, vylucovani a rozdelovanim baliku na cim dal mensi skupinky souboru, az mi zustaly soubory m4a.

Nakonec jsem zjistil ze moje W610i proste neprehraje soubor m4a s vyssim bitrate nez 48kbps, kdyz jsem pouzil melodii s bitratem 56kbps ulozil ho na kartu a vlozil do telefonu tak se restartoval, pri nizsim bitrate nikoliv, u ostatnich formatu to bude podobne kdyz tu koncovku telefon zna treba jako WMA ale u souboru se objevi prehravani se nezdarilo neznamena ze tento typ souboru prehrat neumi, jinak rozdil je i mezi platformami u novejsich jsou ty limity vysoko, treba u A200 mate uz melodie m4a v telefonu s bitratem 128kbps

Navic k te moji W610i zjistil jsem jedno dost zvlastni chovani, toto jsem zatim nejak u novych A200 nevypozoroval, je to dost zradne a clovek na to ani neprijde, hodne lidi si casto do sveho telefonu necha poslat nejaky pekny zvuk v domeni ze si ho pridaji jako vyzvaneni nebo zvuk sms, kdyz ale narazite na takovou A100 DB2020 a poslete ji prez BT melodii m4a s bitratem treba 64kbps telefon melodii identifikuje ulozi ji do slozky hudba, a pozor nic se nestane telefon nijak dal melodii nekontroluje a tudis zadny restart, kdyz na melodii kliknete telefon vypise hlasku prehravani se nezdarilo, pokud jste lidi jako ja ze kdyz vam nekdo neco posle a vy si to v telefonu nechate mate problem, s touto vadnou melodii muzete chodit dlouho a telefon vam nerestartuje, do te doby nez telefon vypnete. Opetovne zapnuti zpusobi znova nacitani karty a restart telefonu.

To je muj kratky postreh.  Smajlík
« Poslední úprava: 05. Červenec 2010, 06:29 od Ganimed » uložena

Aiden
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i, K550i, X10 mini pro
Příspěvků: 25



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 04. Červenec 2010, 14:20 »

tak chvíli jsem na k550i sháněl WMA takže můžu potvrdit že funguje, AAC ne....leda jako ten *.MP4 no a K750i jsem taky měl, vím že koncovku AAC taky nepodporuje, takže opět jako MP4 jedině.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #7 v: 04. Červenec 2010, 14:24 »

K550 a K750 se nedaji srovnavat
uložena
Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Červenec 2010, 21:27 »

A copak se používají soubory s koncovkou aac?
uložena

M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 04. Červenec 2010, 22:23 »

No a ne?treba v reklamach na w880 bylo kolik se vejde pisnicek na pribalenou pametovku,pod carou bylo ze tem uvedenej pocet je pocitanej kdyby ty pisnicky byly v aac formatu..aac se pouziva,ale malo,lidi znaji mp3..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 05. Červenec 2010, 02:12 »

primo aac prehrajou nokie
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 05. Červenec 2010, 06:27 »

A nove Sony Ericssony taky prehrajou primo aac, muj W995 taky, mam par zvuku z N97 a ty jedou v pohode.
uložena

Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Červenec 2010, 12:32 »

No a ne?treba v reklamach na w880 bylo kolik se vejde pisnicek na pribalenou pametovku,pod carou bylo ze tem uvedenej pocet je pocitanej kdyby ty pisnicky byly v aac formatu
No a to nemůže mít koncovku mp4? Taky říkáš, že máš film v divx a má koncovku avi.
uložena

M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 05. Červenec 2010, 21:09 »

no asi zase mate pravdu,AASC mi zobrazuje jako neznamej format..a v formatfactory pro zvuk koncovku mp4 nemam.a kdyz ten AAC prejmenuju na mp4 tak taky nic,coz je divny,protoze cokoliv kdyz prejmenuju na format  jakej foun zna tak chyba je az pri otvirani..no nevim..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Ostatní (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: AAC
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 20 dotazů.