SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 18:04

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jak stáhnout data z S500i???
Strana: 1 2 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: jak stáhnout data z S500i???  (Zobrazeno 12934 x)
martync
U¾ivatel
Telefon: C510, S500i
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« v: 30. Èerven 2010, 19:57 »

Zdravím,
mám takový delikátní problém se svou eS-pìtistovkou. Pøestali mi fungovat nìjaký tlaèítka a tak jsem se pustil do rozebrání telefonu. Byl jsem tak hrr, ¾e jsem utrh k¹andu displeje Sad Opravu jsem zavrhnul a rad¹i si koupil novou Cé-pìtistovku.

A ten problém: Potøeboval bych ze starýho telefonu svoje data, jen¾e nejde ani displej, ani tlaèítka.Je nìjaká mo¾nost jak stáhnout z telefonu SE S500i data (kontakty, fotky...) bez funkèních kláves a displeje?
Kdysi jsem nìkde na netu zahlíd jakýsi emulátor na PC na telefon K700, nebo co to bylo za typ, který zobrazil telefon jako desktop aplikaci a normálnì se skz ni pøes datový kabel dal ten telefon ovládat.

Pøedem díky za radu...
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #1 v: 30. Èerven 2010, 20:48 »

My Phone Explorer jsi nezkusil?
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 30. Èerven 2010, 20:57 »

Na kontakty bude najlepsi MPE a ostatne data mozes skusit z telefonu dostat aj napriklad ked ho pripojis ako dalsi hdd. Pripadne kupit nejaku s500 na suciastky (staci i displej) a vymenit :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
obluda zelená
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8-00
Pøíspìvkù: 253

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 30. Èerven 2010, 21:30 »

Tady je trochu háèek. Pokud se telefon pøipojí k PC, tak se jako první ptá, ktarý re¾im pøipojení vyu¾ít. A s urvaným flexem od celé vrchní èásti se to tì¾ko dìlá. Ale kdysi jsem zahlédl na Esato.com téma, kde se psalo o tom, ¾e stisk více numerických kláves supluje stisk ovládacích tlaèítek. Bohu¾el jsem si ale neulo¾il odkaz, tak¾e to téma bude¹ muset tam najít. Já netu¹ím, kde tam na fóru je.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 01. Èervenec 2010, 15:44 »

Ja vtom nijaky hacik nevidim, najprv skusi potvrdit a uvidi napr. v PC Suit v akom rezime ma pripojeny mt, zvycajne prva moznost je prenos dat :-)
EDIT: A co tak zatlacit 1 (jednotku)? V se je vacsina funkcii v menu ocislovanych.
« Poslední úprava: 02. Èervenec 2010, 06:48 od .:roxetak:. » ulo¾ena

obluda zelená
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 01. Èervenec 2010, 19:23 »

Jo, ale musí to nìjakým tlaèítkem potvrdit. A kdy¾ nefunguje celá vrchní èást a to znamená i blok ovládacích kláves, tak to støedovým tlaèítkem nepotvrdí.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 01. Èervenec 2010, 19:59 »

jenom prenos souboru,a ten se potvrzovat nemusi kdyz pripojim vyplej telefon
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
obluda zelená
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 01. Èervenec 2010, 21:23 »

Aha  Huh . Tak to jsem nikdy nezkou¹el.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
martync
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 08. Èervenec 2010, 16:01 »

wow, neèekal jsem tolik odpovìdí tak rychle. Díky za nápady, ale opravdu to má jeden háèek... zámek SIM karty Angry

moment, vlastnì to jestli budu po zapnutí zadávat PIN není ulo¾ený v telefonu, ale na SIM, tak¾e kdy¾ vypnu ochranu SIM v jiným telefonu a pak tuhle otevøenou SIM vlo¾im do toho telefonu......  Mrknutí jdu na to
ulo¾ena
martync
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 08. Èervenec 2010, 16:39 »

Sad nejde to. i kdy¾ na SIM vypnu PIN, tak po pøipojení k PC mi v PC Suite vyskoèí hlá¹ka, a» zadám PIN v telefonu a zmáèknu OK Angry
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #10 v: 08. Èervenec 2010, 17:56 »

Jestli ma nekdo znamej S500,tak si ji puc a pouzij klavesnici nebo i displej z ni..jestli jsi teda tu svoji uz nekdy rozebiral..nebo prohod zakladovky kdyby to bylo snadnejsi..
« Poslední úprava: 08. Èervenec 2010, 18:01 od M.Èermák » ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
peterss
Anonym
« Odpovìï #11 v: 08. Èervenec 2010, 20:50 »

prohodit zakladovky  Shocked ? ? ? a nac ? ? ? neni to blbost ? asi jo. ochrana pinem je aktivni v telefonu, ne na sim. ze sim si ji telefon nacte. kdyz da sim do jineho mobilu a funkci vypne, vypne se v mobilu, ne na sim. lidi, uvazujte nez neco napisete, bude tu pak o polovinu min balastu.
hm, uz vidim jak mu nekdo pujci mobil aby ho rozebral, dal do sveho displej a klavesnici, a jeste k tomu slider, ktery se dost blbe rozebira.

to martync : mrkni na to http://www.aukro.cz/item1109046162_sony_ericsson_s500i_mysterious_green.html
« Poslední úprava: 08. Èervenec 2010, 21:36 od peterss » ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 08. Èervenec 2010, 22:06 »

no myslel jsem to tak kdyby byla vymena displeje obtizna tak k zakladovce mam lepsi pristup,muzu do toho funkcniho founu jenom strcit zakladovku a vyjde to nastejno jako kdybych hodinu vyndaval displej a klavesku z ty funkcni S500..na rozebrani taky myslim ze mu to nikdo nepujci,ale kdyby mel sroubovak a uz svoje Sko nekdy mel rozebrany,tak by mohl zvladnout dat svoji zakladovku do toho funkcniho,vycucnout z nej data a zase zpet..
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
VaRo
Anonym
« Odpovìï #13 v: 08. Èervenec 2010, 22:40 »

Samý krkolomný blbosti... pokud dosud nic nezabralo, zkus je¹tì nìjakej krám/servis, pokud ani to nevyjde, rozluè se se v¹ím, cos v mobilu mìl a pro pøí¹tì si zapamatuj, ¾e má¹ zálohovat, kord, kdy¾ existuje nìco jako MPE a navíc je to zadarmo... za blbost se hold platí, tak to v ¾ivotì chodí. A tím bysme to tu mohli rozpustit, co vy na to?
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 09. Èervenec 2010, 04:55 »

Varo ty zas mas bojovou naladu, ta S500 za nic nemuze je rozbita.

Co je rozbite se da opravit pokud ne a zalezi mi na tom telefonu tak si koupim novy stejny model, pokud nemuzu dostat data z mobilu a jeho opravou je stratim sam si muzu nadat do blbcu ze jsem nepouzival zalohu v Pc. Asi se to u mne nemuze stat pouzivam zalohovani uz dlouho
ulo¾ena

roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #15 v: 09. Èervenec 2010, 06:25 »

Ok. Ked ti to pyta pin, podla mna sa jedna o PIN kod telefonu, takze mas chraneny vstup do telefonu a podla mna sa da ten pin telefonu zadat aj cez PC suit. Naco to riesit takymi drastiskymi metodami ako vymenou dosky. Pripadne skus ako Ti navrhuje VaRo ist do nejakeho servisu, nech ti tam vymenia ten displej, ale neprehravaju fw. Aby sis mohol zazalohovat data.
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #16 v: 09. Èervenec 2010, 10:31 »

Ony jsou i prodejny ktere zalohuji,takze to by nemel byt problem.s tou zakladovkou-nechtel jsem napsat prohodit,ale dat svoji do toho co ma funkcni displej a klavesku po dobu zalohy.je to jednodussi nez menit displej,kdyz je to slider..prodejen co zalohuji neni moc,ale existuji..
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
peterss
Anonym
« Odpovìï #17 v: 09. Èervenec 2010, 12:19 »

Ok. Ked ti to pyta pin, podla mna sa jedna o PIN kod telefonu, takze mas chraneny vstup do telefonu a podla mna sa da ten pin telefonu zadat aj cez PC suit. Naco to riesit takymi drastiskymi metodami ako vymenou dosky. Pripadne skus ako Ti navrhuje VaRo ist do nejakeho servisu, nech ti tam vymenia ten displej, ale neprehravaju fw. Aby sis mohol zazalohovat data.

PIN KOD TELEFONU ? to je nejaka nova utilitka v mobilech SE ? co vim, tak kod telefonu, nebo zamek telefonu. ale ne pin kod telefonu, pin je jedine ze sim, kdyz je aktivni ochrana v mobilu. hej, lidi, sak uvazujte, vim ze je uz dlouho moc teplo, nekdo to snasi lip, nekdo hur, tak trochu zauvazovat nez neco napisu. kdyz se mu mobil nezapne, nepripoji se k PC a timpadem si muze PC Suite, nebo MPE nechat zajit chut. sak uz mu prestante blbnout hlavu. proste jedina moznost je vymena displeje a klavesky. jak muze zadat pin pres PC Suite, kdyz mobil neni zaply a nacten v PC ? ach jo.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #18 v: 09. Èervenec 2010, 13:14 »

Posledních nìkolik pøíspìvkù ji¾ neustále opakuje toté¾. V¹e, co mohlo být, u¾ bylo øeèeno. Vlákno tedy zamykám.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: jak stáhnout data z S500i???
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 19 dotazù.