SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 01:45

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS a Wifi
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: GPS a Wifi  (Zobrazeno 5230 x)
ambi
U¾ivatel
Telefon: SE ELM
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« v: 29. Èerven 2010, 06:35 »

ahoj lidi, struènì...dodnes jsem pou¾íval jen nokie a pøe¹el jsem na elma..mù¾e mi nìkdo fakt polopatì vysvìtlit jak pou¾ívat navigaci, ani¾ bych za ni nìco platil(pokud je to ov¹em mo¾né) a jak chodit na net v domácí síti.Huh moc moc díky
ulo¾ena
C510
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE XPERIA PRO
Pøíspìvkù: 272

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 29. Èerven 2010, 09:43 »

ták¾e:
1. navigácia zadarmo je v èe¹tine mo¾ná tu: Wetravel - èeský balík
- je to ale aplikácia vo vývoji, tak¾e zázraky neèakaj. Ak si zdatný, tu je homepage: WE-Travel
2. navigácia v Angliètine a s lep¹ou aplikáciou: GPS mid - ale nena¹iel som èeské mapy - bude¹ musie» hµada»
3. wifi...no normálne zapne¹ v mobile, doma musí¹ ma» zapnutú wifi a pozna» heslo (ak má¹ zabezpeèenú sie»)....mobil ti nájde tvoju sie», zadá¹ heslo a frèí¹ cez Wi-Fi  Mrknutí

//ak bude¹ nabudúce nieèo hµada», najprv sa riaï pokynmi a hµadaj cez vyhµadávanie tu na fóre alebo potom google.cz!

edit 31.8.2011:
Najnov¹ia GPSmid navigácia pre hlúpe telefóny SE bez operaèného systému KOMPLETNE V SK JAZYKU - AUDIO AJ OBRAZOVÉ POVELY! tu: http://www.ulozto.sk/10134240/navigacia-sr-0-7-71-map69-zip

v nastaveniach aplikácie treba zvolit slovenský jazyk:
Nastavenia - zobrazenie - Jazyk - Slovak - OK
Nastavenia - zvuky & varovania - Zvuky/navigácia - sound-SK - OK

« Poslední úprava: 31. Srpen 2011, 16:34 od C510 » ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 29. Èerven 2010, 15:38 »

navigace zdarma a cesky je taky Trekbuddy
ulo¾ena

C510
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 29. Èerven 2010, 20:42 »

trekbuddy nevie navigovat hlasovo  Shocked
ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
peterss
Anonym
« Odpovìï #4 v: 29. Èerven 2010, 21:41 »

ty vidis nekde podminku hlasove navigace ?  Shocked

hej, C510, nesnupes nahodou nieco ? sudiac podla tvojich poslednych rad. nic v zlom, ale su dost z cesty.
« Poslední úprava: 29. Èerven 2010, 21:45 od peterss » ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 30. Èerven 2010, 04:44 »

C510

Pokud vim tak do slozky treckbuddy/sounds jsem nahraval hlas Miroslav, tak ze umi. Nebo jsi myslel nejakou jinou hlasovou navigaci ?
ulo¾ena

C510
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 30. Èerven 2010, 07:33 »

peterss sorry, hlas beriem pri navigácii ako samozrejmos» no budi¹....  Roll Eyes
Ganimed v tomto èlánku som sa o tom bavil s Jozou: http://semania.cz/hlasova-navigace-zdarma-pro-telefony-sony-ericsson-s-integrovanym-gps-modulem.html
- Joza tam v diskusii pod èlánkom napísal, ¾e  je jediná a zadarmo....zrejme mám teda blbý zdroj Roll Eyes
Veï chlapci, nechajme to na ambiho, nech si vyskú¹a a sám uvidí, ktorá aplikácia mu najviac vyhovuje  Mrknutí
ulo¾ena

leontyn
U¾ivatel
Telefon: Hazel
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 17. Záøí 2010, 14:12 »

dobrý den, chtìl jsem se zeptat, zda je mo¾né navigaci u¾ívat i off-line, bez pøipojení k netu....
nemáte nìkdo informace, zda bude do vánoc podobnì vybavený slider jako hazel? trochu mi vadí ta váha a velikost.... dìkuji za odpovìd
ulo¾ena
pan Kája
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 18. Záøí 2010, 10:51 »

leontyn: Jak trekbuddy, tak We-travel lze provozovat off-line. Mapy si èlovìk stáhne z internetu a má klid. Mrknutí

Jinak co se øe¹ilo nahoøe - co se nezpoplatnìných programù na javì týèe, Trekbuddy je dle mého nejlep¹í navigace pro turistu s off-line mapovými podklady, We-Travel jediná alespoò trochu rozumnì pou¾itelná auto navigace s off-line mapovými podklady. Smajlík
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #9 v: 18. Záøí 2010, 12:41 »

Do Vánoc podobnì vybavený slider urèitì nebude, ¾ádný pøedstavený není a i kdyby ho pøedstavili zítra, do Vánoc na thu nebude. Tì¾ko navíc bude zásadnì men¹í nebo lehèí. Pokud chce¹ ni¾¹í rozmìry, kup Elma...
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 18. Záøí 2010, 23:27 »

no a pokud by ti nevadil OS Android tak kup X10 mini nebo X10 mini pro
ulo¾ena

leontyn
U¾ivatel
Telefon: Hazel
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 19. Záøí 2010, 16:10 »

dìkuji za odpovìdi pánové...asi to vyhraje hazel. chtìl jsem slider, oproti elmu má vìt¹í display, navíc jsem v recenzi nìkde èetl, ¾e ten rozdíl v barvach jde poznat. dotykovej mám ted a u¾ ho nechci, proto ne tu X10, navíc smartphone nevyu¾iju....
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS a Wifi
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 19 dotazù.