SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Červen 2024, 17:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142452 příspěvků v 9994 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vodafone c905
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vodafone c905  (Zobrazeno 7392 x)
lowskill
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« v: 19. Červen 2010, 16:46 »

Dobry den,

Koupil jsem si telefon C905.Mam problem s tim, ze internet v mobilu (od Vodafone) mi funguje sporadicky.Tzn. jednou ano jednou ne.Nebo se nacte pul stranky a pak nahlasi chybu, ze mam kontaktovat operatora.

Byl jsem osobne ve Vodafone a rekli mi, ze chyba je v software.Jelikoz nechci nic pokazit tak se ptam zkusenych co v tomhle pripade delat.

Od koupe jsem zadny update nedelal.Pres Sony Suite mi to napsalo, ze firmware mam aktualni.

Verze software je 1205-9079 R1FA035 090723

Zkousel jsem telefon resetovat bez uspechu.Divam se, ze nejake navody tu na foru jsou, ale jak rikam jsem v tom amater a nechci nic pokazit.
Wifi funguje bez problemu.(testovano na mem routeru).
Qmail mi normalne jede.Ostatni nikoliv.Zkousel jsem i Operu a taky nic.
Dekuji.

Dnes: vyzkousena navigace, google mapy.Nic nefunguje.Jedine co mi funguje je opravdu Gmail na mobilu.
Mam reklamovat telefon?Nevite, kde v Ostrave ci pobliz Ostravy je nejlepsi si nechat v zaruce prehrat software?

A pokud je moznost jaky je rozdil mezi 905 a verzemi a,b,c?

Flashovani nechci delat, protoze to nechci zkazit.CID 53
Kdyby mi nekdo chtel poradit z vlastni vule tak ICQ 162976706, SKYPE pumapowah
« Poslední úprava: 19. Červen 2010, 17:15 od lowskill » uložena
Ganimed
AdministrĂĄtor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Červen 2010, 19:30 »

Nejprve bych zkontroloval nestaveni. U vodafone si muzes telefon nastavit z internetove samoobsluhy. Pokud ne maji stranky s rucnim nastavenim mobilu maji tam sice nastaveni C510 ale to nevadi protoze je to stejne http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php

Prehrat fw je legalni a zaruku tim neztratis pouze stahni Seus http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice?cc=cz&lc=cs
uložena

lowskill
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Červen 2010, 21:49 »

Nejprve bych zkontroloval nestaveni. U vodafone si muzes telefon nastavit z internetove samoobsluhy. Pokud ne maji stranky s rucnim nastavenim mobilu maji tam sice nastaveni C510 ale to nevadi protoze je to stejne http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php

Prehrat fw je legalni a zaruku tim neztratis pouze stahni Seus http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice?cc=cz&lc=cs

zkousel jsem nastaveni manualne i poslani SMS a nic.Fungoval jen GMail a SSH client.
uložena
Srandista
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
Příspěvků: 262



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Červen 2010, 09:48 »

Ake mas nastavenie APN? Ak tam mas internet, tak ho zmen na "data.vodafone.cz".
uložena
lowskill
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Červen 2010, 11:37 »

Ake mas nastavenie APN? Ak tam mas internet, tak ho zmen na "data.vodafone.cz".

mam data.vodafone.cz
ostatni nastaveni jsou nevyplnena.Takhle mi to prislo od samoobsluhy.

tak jsem provedl opravu telefonu - nepomohlo

rucni nastaveni internetu - nepomohlo

Jednou mi to nacetlo seznam.cz a pak se to seklo a uz nenacetlo nic.
Takze bud je to softwarova chyba (pripoji se na web a pak se kousne neco) a nebo chyba hardware.
pri pripojovani na ICQ(jimm nebo qip) me to pripoji na server, ale tim to skonci a sekne se.
« Poslední úprava: 20. Červen 2010, 11:42 od lowskill » uložena
M.Èermåk
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 20. Červen 2010, 12:16 »

Nebo se nacte pul stranky a pak nahlasi chybu, ze mam kontaktovat operatora.

1)to ti vypise telefon nebo opera?
2)pouzivas 3G nebo ne?kdyztak zkus vybrat site 3G+GSM.(nastaveni pripojeni-mobilni site..me se to taky stava,ze se prestane nacitat..ale to proto ze mam vetsinou zaple pouze 3G a nekdy se to proste zasekne a signal se ztrati.kde bydlis?mesto,vesnice,je tam 3G sit?nebo nekde pobliz?..
3)nastav si apn internet a nic jinyho.zadny proxy..to musi jit,bud je problem v nastaveni nebo se siti,ze nemas signal..
« Poslední úprava: 20. Červen 2010, 12:20 od M.ÈermĂĄk » uložena



DÚležitÊ èlånky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøåd aktualizovåny - C905
lowskill
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Červen 2010, 13:35 »

1, zkousel jsem jak interni prohlizec od telefonu tak operu
2. zkousel jsem oboji - Jsem z Ostravy - cast Poruba.Se signalem problem nemam.
3, nastavil jsem si APN internet (nic jineho jsem nevyplnoval)- stranka najela(www.google.com), pri prechodu na jinou stranku napsalo: Chyba komunikace, Opakujte akci nebo pozadejte o pomoc mobilniho operatora.
Nastavil jsem APN i datovy tok internet (vyzkouseno na jine strance- www.idnes.cz) - stranka najela a opetovne se vyskytla stejna chyba.Chyba komunikace.....

Pokud neco nacte tak nacte jen 1 stranku a nebo se zasekne.Uz nevim co s tim.
uložena
M.Èermåk
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 20. Červen 2010, 14:00 »

Prehraj FW a2uploaderem,navod tu myslim je..jestli nenajdes soubory,tak na se-users.com jsou ke stazeni na 100%.s CID53.
uložena



DÚležitÊ èlånky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøåd aktualizovåny - C905
lowskill
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Červen 2010, 14:33 »

Prehraj FW a2uploaderem,navod tu myslim je..jestli nenajdes soubory,tak na se-users.com jsou ke stazeni na 100%.s CID53.

pokud spravne chapu potrebuji customizaci, FS a MB je to tak? nebo staci prehrat jen firmware?

Edit: zkusil jsem reflash firmware.Nepomohlo.
« Poslední úprava: 20. Červen 2010, 18:56 od lowskill » uložena
M.Èermåk
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 20. Červen 2010, 18:58 »

Pak je na vine hardware..
uložena



DÚležitÊ èlånky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøåd aktualizovåny - C905
lowskill
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Červen 2010, 21:49 »

Pak je na vine hardware..

zkusim kontaktovat prodejce a nasledne servisni stredisko(je u nas ve meste).

EDIT: byl jsem dnes u prodejce, testovali jsme O2 kartu - bezproblemu.
Navstivil jsem Vodafone - proc se mi zda, ze tam jsou opravdu tupci? Proc tam neni aspon 1 clovek co aspon rozumi trosku dane technologii.Prvne se me ptal vubec co to je za telefon.Cumel jsem na nej jak puk.Nasledne jsem mu dal telefon do ruky.10 minut si s tim hral a nic.Pote sem mu navrhl, ze uz me napada jen vadna karta SIM(samozrejme sem mu rikal, ze karta O2 jede v telefonu OK).
Nakonec zkusil moji SIM kartu v jinem telefonu.Opetovne problem.Kartu SIM mi vymenil a uvidim po pulnoci jestli to bude fungovat.
« Poslední úprava: 21. Červen 2010, 19:08 od lowskill » uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vodafone c905
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 19 dotazů.