Titulní stránka Fórum Bazar Galerie Download Technická podpora Redakce SE E-shop

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Září 2010, 15:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
Vše o verzích firmware najdete ZDE
122680 příspěvků v 9015 tématech od 18766 uživatelů
Nejnovější uživatel: Cijeyli
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum - SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C510 (Moderátoři: VaRo, Jozef Cmar, Ganimed, peterss, 3m3)  |  Téma: jimm v mobilu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: jimm v mobilu  (Zobrazeno 194 x)
mn.bl
Uživatel
Telefon: C510

Zobrazit profil
« v: 15. Červen 2010, 21:23 »

ahoj,prosím poraďte mi.Chtěl bych si stáhnout jimm do mobilu (icg) Mám  c510,T-mobile,tarif bav-se. Poradíte mi někdo prosím,co musím mít nastaveno,teď mám přístup na internet do mobilu vypnutej.Copak musím aktivovat?GPRS ?Jaká verze na mě bude mluvit českya hlavně bez nějakých errorů :-) A hlavně na kolik mi vyjde 1 hodina zapnutého jimma a neustálého 1-hodinové komunikace v celku? Prosím polopaticky,díky :-) M.
uložena

M.Čermák
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Victoria Cyber-shot&Walkman,Shiho R1FA035 CID52 Brown

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 15. Červen 2010, 22:30 »

T-mobile jako jedinej,myslim,porad jeste uctuje velikost dat..internet si nastav s omezenim na port 80(ikdyz nevim jestli je to nutne kdyz nemas tarif..) a pouzij klienta ebuddy,ten je na rozdil od jimma 100% bezproblemovy..to s tim nastavenim internetu nevim presne,urcite se ozve nekdo kdo ma t-mobile (ja uz ho nemam).
uložena

peterss
Moderátor
Telefon: UIQ2/3+Wokna+stupid

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Červen 2010, 23:41 »

mn.bl

vsimnul sis v levo nahore take podelne okynko, a na leve strane ma napis HLEDAT ? skus to tam, o jimmovi je tady uz snad milion prispevku
uložena

"Radsi s Parkinsonem trochu rozlit, nez s Alzheimerem zapomenout vypit."
"Rockuješ si za volantem? Tak dej bacha, ať nevletíš do zatáčky moc nahlas!"
"Život by byl jednoduchší, kdyby jsme k nemu meli zdrojový kód"
mn.bl
Uživatel
Telefon: C510

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Červen 2010, 14:49 »

T-mobile jako jedinej,myslim,porad jeste uctuje velikost dat..internet si nastav s omezenim na port 80(ikdyz nevim jestli je to nutne kdyz nemas tarif..) a pouzij klienta ebuddy,ten je na rozdil od jimma 100% bezproblemovy..to s tim nastavenim internetu nevim presne,urcite se ozve nekdo kdo ma t-mobile (ja uz ho nemam).

ahoj,díky,s tím ebuddy je to dobrý nápad,to jsem nevěděl,že něco takovýho existuje,jen nevím na kolik mi to vyjde,například když budu připojený cca 1 hodinu a celou tu hodinu si budu dopisovat.zkoušel jsem volat i operátorovi,ale neřekl mi kolik budu platit,jen se mi znažil natlačit do hlavy,že to je podle dat.ale konkrétně  když budu  zhruba tu hoďku psát,tak mi to neuměl říct.Myslel jsem jestli mi někdo tady odpoví konkrétně:-)
uložena
Sas
Uživatel
Telefon: W910

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 16. Červen 2010, 16:07 »

Moje zkušenosti z dob, kdy jsem neměl paušál a O2 ještě účtoval za kilobajt, jsou takové: za prvé záleží už na přihlášení, kolik máš kontaktů. Když budeš mít řekněme 20 kontakrů, bude to přihlášení pár kilobajtů, když jich budeš mít ale 100, může to být klidně 50kB jenom přihlášení. Následný provoz záleží na tom, jak moc se lidi přihlašujou a odhlašujou a jak moc mění statusy. Samotné psaní hodinu bez přestání bych viděl na takových 130 - 200kB určitě.
uložena

M.Čermák
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 16. Červen 2010, 21:38 »

uctovaci jednotka je 5 kB, cena za tech 5 kB je 0,06 Kč s DPH.takze pro predstavu 1 MB dat by vysel na 12,288 Kč jestli dobre pocitam(pri pouziti nastaveni pro internet,ne wap.takze jakoby cena za 6 SMS v cene 2 Kč..a to je par hodin neomezenyho psani..
uložena

Sas
Uživatel
Telefon: W910

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 17. Červen 2010, 14:44 »

Určitě je cena 6 halířů za 5kB? Netvrdím, že ne, ale je to divný, u O2 byla vždycky 6 halířů za kilobajt.
uložena

M.Čermák
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 17. Červen 2010, 17:46 »

http://www.t-mobile.cz/web/cz/cenik.sluzeb
uložena

Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum - SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C510 (Moderátoři: VaRo, Jozef Cmar, Ganimed, peterss, 3m3)  |  Téma: jimm v mobilu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines LLC. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 17 dotazů.