SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Listopad 2019, 02:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: django
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Řešení problémů (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K800i výpadky signálu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE K800i výpadky signálu  (Zobrazeno 3562 x)
rychnoka
Uživatel
***
Telefon: SE K800i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« v: 28. Květen 2010, 16:40 »

Ahoj, na tento telefon se nemůžu často dovolat. Navenek se tváří jako že je vše OK. Když na něj zavolám, ozve se mi, že je momentálně nedostupný. Musím ho vypnout a znovu zapnout a pak funguje. Nikdy ale nevím jak dlouho. A vypínat ho deset krát za den se mi teda nechce. Firmware je tam nový a pořád je to stejné. Nevíte někdo co se s tím dá dělat ? V nejhorším skončí jako MP3 přehrávač s foťákem  Cry Předem díky.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 28. Květen 2010, 16:46 »

co nastaveni pripojeni-mobilni site- mas tam zaplou jen GSM?
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
rychnoka
Uživatel
***
Telefon: SE K800i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Květen 2010, 17:53 »

Ano, mám jen GSM
uložena
Liqid
Uživatel
***
Telefon: SE K850
Příspěvků: 9


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Červen 2010, 18:46 »

mam ten samej problem, ale zjistil jsem, ze kdy nekomu zavolam, tak mi to pak jde (nemusim tedy vypinat mobil) a vetsinou mi to dela rano (na noc nevypinam)
Fakt nikdo nevi co s tim?
uložena
KRTEK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i
Příspěvků: 130



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Červen 2010, 18:44 »

Projevuje se to i v jinym telefonu, kdyz prehodis SIMku? Ostatne, casto muze pomoct vymena SIM, pokud tohle nepomuze, tak zkusit prehrat soft...
uložena

Nebýt, nehrát, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svého příspěvku, použijte Pravidla českého pravopisu. Příspěvek si po sobě před odesláním přečtěte, dobře podaný dotaz se lépe a rychleji vyřeší. Používejte čárky a tečky ve větách! Děkuju Smajlík
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Řešení problémů (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE K800i výpadky signálu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.022 sekund, 18 dotazů.