SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Záøí 2024, 12:46

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995- 8 nebo 5 mpx
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W995- 8 nebo 5 mpx  (Zobrazeno 4537 x)
fox2891
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE K660i,W995
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« v: 23. Kvìten 2010, 11:55 »

Je lep¹í fotit na tomhle mobilu na plných 8mpx nebo staèí 5mpx? Prej kvùli chybìjícímu xenonu je 5 ostøej¹í.
ulo¾ena
garfield001
U¾ivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
Pøíspìvkù: 721

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 18. Èerven 2010, 10:31 »

5 Mpx je plnì dostaèující, 8 Mpx pou¾ívám jen pøi focení vzdálenìj¹ích objektù, kdy¾ chci dodateènì udìlat výøez.
Jinak musím bohu¾el konstatovat, ¾e za neideálních svìtelných podmínek jsou snímky z K800i (3 Mpx, bez pou¾ití blesku) znatelnì kvalitnìj¹í.
ulo¾ena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
obluda zelená
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8-00
Pøíspìvkù: 253

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 18. Èerven 2010, 21:33 »

U nás ve ¹kole jsme se uèili ve VV, ¾te je lep¹í udìlat foto ve vìt¹ím rozli¹ení a pak ji zmen¹it.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
fox2891
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 19. Èerven 2010, 11:32 »

Tak¾e je asi jedno na kolik pixel fotit,je jasný ¾e èim men¹í tim ostøej¹í.Teï mam K660 s 2mpx a ten fakt na momentky nestaèí.
Dá se pøi 8mpx zoomovat?
« Poslední úprava: 19. Èerven 2010, 11:41 od fox2891 » ulo¾ena
Roowi
U¾ivatel
Telefon: W995
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 19. Èerven 2010, 13:10 »

Dá se zoomovat pøi 8mpx Smajlík...
ulo¾ena
fox2891
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 19. Èerven 2010, 13:37 »

Dá se zoomovat pøi 8mpx Smajlík...
Koukám ty má¹ pøímo w995 jak to snim vypadá? Dobrej? Novej FW prej vylep¹í fo»ák,chci si ho koncem mìsíce koupit tak poøádám sbìr dojmù:) pùvodnì sem mìl v plánu c905 ale ten bych u¾il jenom focenim a èet sem o plno reklamacích a problémech
ulo¾ena
Roowi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 19. Èerven 2010, 14:17 »

Jestli ti ve výbìru pomù¾e muj názor tak proè ne Smajlík... Tak¾e nejdøív bych mìl asi øíct, ¾e jsem mìl dlouho (4 roky) SE K750i, tak¾e mù¾u porovnávat jen s telefonama který jsem sice v ruce dr¾el, "hrál" si s nima, ale nemìl jsem mo¾nost je ozkou¹et nìjakym del¹im pou¾ívánim... W995 jsem si koupil tak pøed tøema tejdnama a zatim bych NEmìnil Smajlík... Líbí se mi ¾e má al kryty a velikej displej... Nìkdo bere jako mínus, ¾e neni dotykovej a ¾e telefon nemá os, ale pøesnì takovej telefon jsem hledal Smajlík... Nejvíc lidi zajímá jak hraje a fotí...tak¾e hraje uplnì fajnì, nemám tomu co vytknout a co se focení týká, tak nìkomu se nelíbí ¾e to nemá xenonovej blesk, ale ta dioda focenej objekt (kdy¾ neni "kilometr" od tebe) nasvítí, øekl bych, dostateènì. Fotek jsem zatim udìlal pár a musim uznat, ¾e foȇk mohl fotit trochu líp, výhodou je ale tìch 8mpx tak¾e, kdy¾ fotku zmen¹í¹ z toho obrovskýho rozli¹ení do nìjaký bì¾nìj¹í velikosti tak je dobrá Smajlík... To je asi tak nejdule¾itìj¹í, nenapadá mì co bych ti k tomu mohl øíct a nedoèetl jsi se to u¾ v napsanejch recenzích Smajlík... Snad jsem ti pomohl a kdyby tì je¹tì nìco zajímalo, tak se ptej Smajlík
ulo¾ena
fox2891
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 19. Èerven 2010, 14:26 »

Jestli ti ve výbìru pomù¾e muj názor tak proè ne Smajlík... Tak¾e nejdøív bych mìl asi øíct, ¾e jsem mìl dlouho (4 roky) SE K750i, tak¾e mù¾u porovnávat jen s telefonama který jsem sice v ruce dr¾el, "hrál" si s nima, ale nemìl jsem mo¾nost je ozkou¹et nìjakym del¹im pou¾ívánim... W995 jsem si koupil tak pøed tøema tejdnama a zatim bych NEmìnil Smajlík... Líbí se mi ¾e má al kryty a velikej displej... Nìkdo bere jako mínus, ¾e neni dotykovej a ¾e telefon nemá os, ale pøesnì takovej telefon jsem hledal Smajlík... Nejvíc lidi zajímá jak hraje a fotí...tak¾e hraje uplnì fajnì, nemám tomu co vytknout a co se focení týká, tak nìkomu se nelíbí ¾e to nemá xenonovej blesk, ale ta dioda focenej objekt (kdy¾ neni "kilometr" od tebe) nasvítí, øekl bych, dostateènì. Fotek jsem zatim udìlal pár a musim uznat, ¾e foȇk mohl fotit trochu líp, výhodou je ale tìch 8mpx tak¾e, kdy¾ fotku zmen¹í¹ z toho obrovskýho rozli¹ení do nìjaký bì¾nìj¹í velikosti tak je dobrá Smajlík... To je asi tak nejdule¾itìj¹í, nenapadá mì co bych ti k tomu mohl øíct a nedoèetl jsi se to u¾ v napsanejch recenzích Smajlík... Snad jsem ti pomohl a kdyby tì je¹tì nìco zajímalo, tak se ptej Smajlík
Èoveèe máme asi stejný parametry toho co chcem po mobilu.OS ani dotykovej nechci,mìl sem a je to podle mì kámen úrazu technickýho pokroku,utrpení na psaní smsek,musim cejtit tlaèítko pod prstem.Teï právì schánim nìco ,,normálního,, nedotykovýho aby to dobøe fotilo mìlo slu¹nej zvuk a kdy¾ sem vidìl ten ohromnej displej (na to ¾e neni dotyk) tak sem mìl jasno ¾e ho asi chci:)
ulo¾ena
fox2891
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 19. Èerven 2010, 15:06 »

Jo je¹tì sem si vzpomnìl jak je to se zoomováni a walkmenem,dost lidí mìlo problém kdy¾ pøi natáèení videa chtìli pøiblí¾it tak se jim zpustil wolkmen
ulo¾ena
Roowi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 19. Èerven 2010, 17:21 »

Tak to si kup tenhle Smajlík... Já mìl stejný po¾adavky a jsem spokojenej Tongue... Co se týká zoomování ve videu, tak se mi nestalo aby mi tam skoèil pøehrávaè, ale kdy¾ si s telefonem hrál kámo¹ povedlo se mu to kvùli "tlustejm" prstum Cheesy... Ty tlaèítka na zoom jsou tak ne¹ikovnì blízko od tìch na ovládání pøehrávaèe, tak¾e kdy¾ je nìkdo nemotornej, nebo má tlustý prsty mù¾e se asi stát, ¾e se pøeklikne Smajlík).. a trochu mi vadí ¾e obì dvì tlaèítka jdou hodnì sly¹et ve videu (kdy¾ se pou¾ívaj) jsou blízko nejspí¹ blízko mikrofonu a pak je sly¹et hlasitý cvakání pøi zoomování Smajlík
ulo¾ena
fox2891
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 19. Èerven 2010, 17:24 »

cvakání sly¹et nebude,fotim a toèim vìt¹inou v hospodì Grin
ulo¾ena
Roowi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 19. Èerven 2010, 18:47 »

No kdy¾ to bude¹ i pøehrávat jenom v hospodì, tak to mo¾ná sly¹et nebude, jestli jenom natáèet, tak to bude sly¹et i z hospody Cheesy Ovìøeno Cheesy
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 19. Èerven 2010, 19:11 »

V tom videu jde slyset jake koliv cvakani po telefonu a prehmatavani, problem je v tom ze mikrofon je u klavesnice a kamenem urazu je paradoxne pouzitej material krytu a to je kov, kovy vedou zvuk jinak nez plast, a kdyz mate kovovy kryt pripnuty k plastovemu telu dela to hodne zvlastni zvuk, ktery je slysitelny jen pouze ve videu natocenem samotnou W995 ( ten zvuk nekdy zni jako by jste vzali nafukovaci balonek, nafoukli jej a pak po nem drhli prstama )
ulo¾ena

fox2891
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 19. Èerven 2010, 20:34 »

Cheesy
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995- 8 nebo 5 mpx
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 19 dotazù.