SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Prosinec 2019, 17:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz Pro v redakci - co vás zajímá?
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz Pro v redakci - co vás zajímá?  (Zobrazeno 47289 x)
paulo78
Anonym
« Odpověď #90 v: 13. Červenec 2010, 23:19 »

jasne ze moze

objednaj za babku screenprotector. za 5,- € dve v balení, momentálne ale nemajú na Vivaz PRO

http://www.screenprotector.sk/Sony-Ericsson-Vivaz,273.html
  ale to bude jedno,ci na vivaz pro alebo vivaz,nie? displej maju rovnaky
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #91 v: 14. Červenec 2010, 21:00 »

podivej se na obrazky nejsou stejne
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #92 v: 14. Červenec 2010, 23:31 »

ako ste na tom z hlasitostou zvonení???  Vonku, ked je trochu hlucno je problem pocut zvonenie,,a ked je mobil v puzdre tak zbohom. ake zvonenia su na toto "dobré" ?
uložena
marcelino
Uživatel
***
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM
Příspěvků: 116



Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 15. Červenec 2010, 15:36 »

107 x 51.7 x 12.5 mm Vivaz
109 x 52 x 15 mm       Vivaz pro

asi tu bude pes zakopany, lebo on kryje celu prednu plochu a nie čisto displej 3,2 palca
aj invisibleshield ich rozlišuje na V a Vpro

http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Vivaz-pro-phone-size-compare-pc_4338.html
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #94 v: 15. Červenec 2010, 23:10 »

aha to neni len na osvetlenu plochu,tak potom.
uložena
1960
Anonym
« Odpověď #95 v: 16. Červenec 2010, 07:51 »

A co tu řešíte? Velikost telefonu nebo velikost displeje? Displej je stejný.
uložena
marcelino
Uživatel
***
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM
Příspěvků: 116



Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 16. Červenec 2010, 12:07 »

neriešime velikosť displeju, ten je každému známy...
riešime veľkosť folie na ochranu prednej strany telefónu čo nemusí byť to isté ako displej. Hovorím na poklade skúsenostná, lebo otcovi som lepil screenprotector na N5800 a ten chráni celú prednú stranu a nie len displej ktorý má tiež 3,2 palca ako Vivaz.
To by potom za to, že ma N5800 rovnaký displej bolo možné dať to na Vivaz...? To asi ťažko. Preto to tam na webe screenprotectoru ale aj Invisibleshiel rozlišujú presne na modely telefónu. A ja sa na základe toho domnievam, že folia/protector/shield/ nebude rovnaká pre Vivaz a Vivaz PRo. 
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 01. Srpen 2010, 17:38 »


akym sposobom okopirujem napisany text pomocou hardwerovej qwerty? Viem,ze tam sluzi na to kombinacia ctrl+,ale zoberte si tento priklad.


otvorim si Operu,alebo vstavany prehliadac "internet",a pisem napr. odpoved v tomto fore. Ten napisany text čo tam písem nejde vobec oznacit,a ani skopirovat,ako na to?
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 02. Srpen 2010, 17:42 »

sorrry za duplic.prispevok,ale majitelia vivazov poradte mi s tym problemom,viz.vyssie..aj teraz sem ppisem z mobilu,na qwerty vysuvnej,a som zufaly,ved to kopirovanie,oznac.textu nejde. Ani v  prehliadaci "internet",ani v opere. Diky Mrknutí
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #99 v: 02. Srpen 2010, 20:40 »

v opere se kopiruje jinym zpusobem
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 02. Srpen 2010, 22:41 »

ale jako
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #101 v: 02. Srpen 2010, 23:53 »

takto http://www.youtube.com/watch?v=Xa8AGK_wFMQ
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #102 v: 03. Srpen 2010, 12:00 »

vestavenej prohlizec nepouzivam, opera je lepsi, takze nevim
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 07. Srpen 2010, 11:39 »

- mam v aute bluetoot zariadenie HANDSFREE SE,a dal som si sparovat moj Vivaz z tymto zariadenim. Ked ovšem mam viditelnost telefonu nastavenu na "skryté",tak pri zapnuti bluetootu na telefone mi toto zariadenie nenajde. Teda musim to urobit vzdy opacne- mat zapaty bluetoot(aj skryty) na mobile,a az potom zapat handsfree zariadenie,až vtedy sa spoja.  a ked uz su spojení,tak napr. vypnem bluetooth na mobile, a potom ked ho chcem aktivovat či vo viditelnom,alebo skrytom rezime uz sa nespoja.Musim opät vypat handsfree bluetoot SE ,a az potom zapat. Nechápem

Predtym som mal C902,c901, tam to bolo uplne bezproblemove, sparoval som ich,a ci som zapol, to prve,alebo to prvé vzdy sa spojili. reklamacia?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #104 v: 07. Srpen 2010, 12:11 »

porovnavas jablka a melouny(hloupej SE a symbian). totez se mi teje u bt sluchatek, ale ja nechavam bt v telefonu uz viditelne, takze za to muze asi symbian
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz Pro v redakci - co vás zajímá?
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 17 dotazů.