SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
05. jen 2024, 10:24

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142467 pspvk v 10009 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Hazel v redakci - vysouvací Elm dorazil
Strana: 1 2 [3] 4  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Sony Ericsson Hazel v redakci - vysouvací Elm dorazil  (Zobrazeno 30920 x)
C510
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: SE XPERIA PRO
Pspvk: 272

Zobrazit profil
« Odpov #30 v: 28. erven 2010, 10:41 »

Áno, tie¾ mi to robí na Elme, keï¾e majú takmer rovnaký firmware. Prvá fotka - obrazovka sa pri zaostrovaní zasekne. Opraví to mo¾no nový fimrware...ale kedy....hmmm. Ka¾dopádne, fotku zaostrí tak èi tak, tak¾e zase taký brutus problém to nie je.
uloena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlk
BB.
Korektorka
Pohlav: ena
Pspvk: 161

Zobrazit profil
« Odpov #31 v: 08. ervenec 2010, 22:01 »

automatické otáèanie - áno
kvalita displeja - 240 x 320 pixels (QVGA) 16,777,216 color TFT
èidlo okolitého svetla - áno
externá anténa - ?....
aká je citlivos» na signál? - asi recenzia
hovor - netu¹ím....

Jedna technická - v recenzích se pí¹e ¾e Hazel má 262 tisíc barev a zde je to jinak. Co je správné???
Jozo, ty taky pí¹e¹ ve své recenzi ¾e má 16 mil., to¾ kuròa jak je to???
« Posledn prava: 08. ervenec 2010, 22:10 od BB. » uloena

Korektorka SEMania.cz

SE V630i, W800i, Nokia 3120c
MicroSD 4 GB
Parrot CK3100
C510
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #32 v: 09. ervenec 2010, 00:53 »

V technických ¹pecifikáciach výrobcu sa pí¹e 16 mil. farieb. Opieral som sa o tento fakt.
Èastokrát sa ale stáva, ¾e aj výrobca sa sekne, resp. nieèo "nafúkne" v tlaèových správach tak ako to býva zvykom u SE.
Ja ale pevne verím, ¾e aspoò tento fakt je pravdivý. Napríklad Elm aj Hazel mali by» podµa tlaèovej správy odolné voèi prachu aj striekajúcej vode.
Zrejme v¹ak nesplnili nejaké normy a preto je v tlaèovej správe "chyba". Overil som si to cez e-shop èeskej distribúcie.
U displeja Elm-a je ale napísaný správny poèet farieb tak si myslím, ¾e je to OK aj u Hazel-a.  Cool
uloena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlk
dracek116
U¾ivatel
Telefon: SE Hazel, Micro SD HC 8GB, HPM 90
Pspvk: 58

Zobrazit profil
« Odpov #33 v: 15. ervenec 2010, 09:36 »

Na SEUSu je nová verze FW pro Hazel zkusil jste to u¾ nìkdo?

EDIT: tak sem aktualizoval a kromì zrychlení telefonu (FW R7CA064) je zrychlen Widget manager(doufal sem v update na Widget M. 2 ale nic) a rychlej¹í spou¹tìní Google maps které se pøed tím spou¹tìly pomalu.A je¹tì jedem malý postøeh zmìnila se ikona fotoaparátu
« Posledn prava: 15. ervenec 2010, 12:52 od dracek116 » uloena
leontyn
U¾ivatel
Telefon: Hazel
Pspvk: 11

Zobrazit profil
« Odpov #34 v: 04. Listopad 2010, 14:36 »

dobrý den, kdy¾ pí¹ete, ¾e nelze dát aplikaci na plochu jako pozadí, myslíte tím flash aplikaci? dìkuji
uloena
Sasakr
U¾ivatel
Telefon: Nokia E5
Pspvk: 745

Zobrazit profil
« Odpov #35 v: 04. Listopad 2010, 18:57 »

Java aplikaci.
uloena

v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pspvk: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpov #36 v: 04. Listopad 2010, 19:49 »

Flashoviny by asi fungovaly. Ale nezkou¹el jsem.
uloena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
leontyn
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #37 v: 05. Listopad 2010, 07:18 »

a poradíte mi, jak tam dát flash aplikaci? musím mít v mobilu program na rozbalení této aplikace? kdy¾ to tam dám zazipovaný, tak mi to nabídku otevøít ani nenabídne. kdy¾ to odzipuju v pc, tak je tam tøeba 20 èástí a takto to kopírovat do mobilu mi pøijde divné, díky
uloena
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pspvk: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpov #38 v: 05. Listopad 2010, 13:23 »

jakou flash aplikaci? jestli je to nejaky archiv ve kterem je slozka META-INF ,tak je to java a ty archiv prejmenujes na jar misto zip..nevim co je flash aplikace.
uloena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
leontyn
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #39 v: 05. Listopad 2010, 14:14 »

asi jsem to ¹patnì napsal, ale i tak díky
uloena
jenninka
U¾ivatel
Telefon: SE j20i Hazel
Pspvk: 1

Zobrazit profil
« Odpov #40 v: 17. Listopad 2010, 20:34 »

Mám problém s pøipojením k internetu pøes wi-fi. Kdy¾ se pøipojím k nìjaké wi-fi a následnì si zadám nìjakou adresu do prohlí¾eèe, tak se mi to pøipojí pøes mobilní sí» a ne pøes wi-fi. Kde mám v telefonu nastavit, aby mi to pøipojovalo pøednostnì pøes wi-fi?? Nikde jsem to nena¹la..
Díky za odpovìï.
uloena
Atony
U¾ivatel
Telefon: SE J20i Hazel
Pspvk: 8

Zobrazit profil
« Odpov #41 v: 19. Listopad 2010, 17:05 »

U¾ se to tu nìkde øe¹ilo...

1, Jdi do nabídky Nastavení/Pøipojení/Nastavení internetu/Pøipojit pomocí, následnì dej mo¾nosti a vytvoøit nový - navol pøipojení psd - Název - tady si nìco vymysli, tøeba "a"/ Název APN nech prázdný. Teï dej ulo¾it.
2,Zase najeï do Nastavení internetu/ Pøipojit pomocí a vyber to "a"
3, Najeï do nabídky Nastavení/Pøipojení/Nastavení datového toku a u pøipojit pomocí zase vyber to "a"

Tak a teï u¾ se na mobilní internet nepøipojí¹... Jedinì pøes Wi-fi  Mrknut Snad jsem to napsal dost srozumitelnì...  Grin

uloena
Joza
Anonym
« Odpov #42 v: 27. nor 2011, 13:51 »

U¾ za tøi týdny se na na¹em trhu oficiálnì objeví èervená verze Sony Ericssonu Hazel. Sám jsem moc zvìdav, jak to telefonu bude slu¹et Smajlk
uloena
C510
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #43 v: 27. nor 2011, 23:25 »

ako to telefonu "slusi" si mozes pozriet tu: http://www.mobilmania.sk/clanky/recenzia-sony-ericsson-j20i-hazel-cervene-drevo/sc-3-a-1123625/default.aspx
uloena

Bortas
U¾ivatel
Telefon: SE K750i
Pspvk: 2

Zobrazit profil
« Odpov #44 v: 01. Bezen 2011, 12:19 »

U¾ se to tu nìkde øe¹ilo...

1, Jdi do nabídky Nastavení/Pøipojení/Nastavení internetu/Pøipojit pomocí, následnì dej mo¾nosti a vytvoøit nový - navol pøipojení psd - Název - tady si nìco vymysli, tøeba "a"/ Název APN nech prázdný. Teï dej ulo¾it.
2,Zase najeï do Nastavení internetu/ Pøipojit pomocí a vyber to "a"
3, Najeï do nabídky Nastavení/Pøipojení/Nastavení datového toku a u pøipojit pomocí zase vyber to "a"

Tak a teï u¾ se na mobilní internet nepøipojí¹... Jedinì pøes Wi-fi  Mrknut Snad jsem to napsal dost srozumitelnì...  Grin

Mám dotaz k tomuhle návodu. Uva¾uju o koupi Hazela, hodlám vyu¾ívat wi-fi a dìsím se toho, ¾e si mobil bude sám od sebe tahat data pøes mobilní sí» a pak se z vyúètovíní zblázním. Mù¾u se tedy spolehnout, ¾e tento postup bez výjimky odøízne telefon od mobilních dat, vèetnì pøipojení GPS k netu?
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 2 [3] 4  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Hazel v redakci - vysouvací Elm dorazil
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.012 sekund, 17 dotaz.