SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
24. Listopad 2017, 08:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23744 uživatelů
Nejnovější uživatel: latura
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995 (problém s FW)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W995 (problém s FW)  (Zobrazeno 2346 x)
Artemian
Uživatel
***
Telefon: SE W995
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« v: 22. Duben 2010, 22:57 »

Zhruba před 2 měsící jsem si nainstaloval přes SEUSII nový FW RGA35 nebo jak to bylo... na webu SE slibovali "opravení padání fotoaparátu", a můžu říct, že jsem žádnou změnu nepocítil. Stále (nebo spíš občas) se mi stává, že kamera nahraje max 15-20 sekund videa a spadne (kolikrát se video uloží jako mp4 ale nejde mobilem přehrát) a je to celkem obtěžující když se něco děje a kvůli nějaké banalitě je pak celé vide zkažené, nebo i ztracené. ServiceMan SE mi nabídl akorát přehrátí SW/FW což si mohu klidně udělat znovu z pohodlí domova Cheesy

Existuje nějaký officiální BugReport pro SE W995?
Díky Všem za info


BTW: Ještě jedna věc... proč se mi nezobrazují obrázky některých alb, když v PC se mi zobrazují všechny? Existuje nějaká modifikace na podporu češtiny v přehrávači Walkman?
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Duben 2010, 23:57 »

Najnovší firmware je R1HA035 ak ho máš...tak jedinou možnosťou ako niečo zlepšiť je prehrať ho opäť a skúsiť či to pomohlo alebo reklamovať alebo čakať kým príde novší firmware, čo všetci dúfame, že príde. Každopádne moja C510 patrí do rodiny DB3210 a má skoro rovnaký firm ako W995 a foťák je OK...aj kamera.

Bolo by fajn keby zareagoval niekto s W995kou.....či aj on má také problémy ako ty. Čo sa týka album artov tak to je problém ale dá sa to vraj riešiť cez media go soft..na PC...treba hľadať. Treba však aj myslieť na to, že novým firmware sa to aj tak zase asi vráti späť   Cool
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Duben 2010, 04:09 »

jj mam stejny problem taky se mi to obcas stava ze mi to video spadne ale mam jeste stary firmware R1GA026 jak to novelsi neopravil tak to je pekne blbe, protoze tato vec mne take dost stve, a neni to jedina vec ktera otravuje posledni dobou jsem si vsiml ze se nekdy pri zpustene aplikaci spusti prehravac (nezacne prehravat jen se maximalizuje na displej)
uložena

Artemian
Uživatel
***
Telefon: SE W995
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Duben 2010, 12:45 »

no to se mi tedy nikdy nestalo, ale zrovna kamera mě štve no... byl jsem například na koncertu a chtěl jsem si natočit jednu písničku a 3x za sebou mi to spadlo po 15-20 sekundách Sad a s písničky bylo nic... některé sekvence šli přehrát, jiné se mi sice zobrazily jako MP3 le "Soubor je prý poškozen".

a také by mohli udělat lepší YouTube player... na 3gp stream se mnohokrát nedá ani koukat Sad( však w995 podporuje mp4 tak proč to nestreamuje přes mp4? Smajlík
A vůbec by bylo dobré aby se ve Walkmenu objevila položka stream, koukat se přes mobil totiž třeba na internetové vysílání óčka, čt atd... by nebylo špatný Smajlík
Jen je blbé že přes 3G/HS*** nefunguje ani ten YouTube.. jedině přes Wi-Fi (pokud to teda zase nění nějaký problém u mě).
« Poslední úprava: 24. Duben 2010, 12:47 od Artemian » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Květen 2010, 11:18 »

Tak prehral jsem Fw na posledni dostupny a muzu rict ze updat nedoporucuji bug z videem se vyskytne pri kazdem nataceni docela mne to stve. Prisel jsem na to ze to zpusobuje zapnuty stabilizator.
uložena

sellsakul
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w995i Silver Cosmic
Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Květen 2010, 21:32 »

Najnovsi firmware je R1HA036 a ten funguje velmi spolahlivo

EDIT: Nebrandovaný softvér

R1HA036 prg 1215-7995_GENERIC_HI R1HA036

EROM: 1200-4341
SEMCBOOT: R6A019
Verzia camery: 1.7
Kamera videohovoru: 4.2
JAVA: 8.4.5

Prispôsobenie: 1209-4784 R8A 1215-7993 R1HA036 1E0W CENTRAL-EUROPE
« Poslední úprava: 09. Květen 2010, 14:57 od sellsakul » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Květen 2010, 14:37 »

no mi seus nahral R1HA035 tak nevim co to mas za mutaci. Neni to nejaky orange fw ? Asi to zkusim poresit nejakym camdriverem.
uložena

Kristian747
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini Pro + 8GB
Příspěvků: 21



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2010, 15:02 »

Neviem ci Mutacia. Tiez mam R1HA036 a je to Generic Central Europe, takze s OR to nema nic spolocne. Predtym som mal OR FW, ale po customize_upgrade mi SEUS nahral prave 036. Ale nechapem preco ti ho neponuka. Stiahli ho z obehu alebo co ?
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 09. Květen 2010, 15:26 »

ja prehraval fw 10 dni zpet jak dlouho ho mas ty ? Je mozne ze s tim na seusu neco udelali
uložena

Kristian747
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini Pro + 8GB
Příspěvků: 21



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Květen 2010, 15:38 »

To si uz presne nepamätam, ale tusim to bolo na zaciatku roka (januar/februar), takze je mozne ze SE ten FW stiahol z obehu, ale neviem preco, kedze mi pripada praveze velmi kvalitny a odladeny, nemam s nim vobec ziadne problemy, u mna je ten FW proste perfektny.
uložena
sellsakul
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w995i Silver Cosmic
Příspěvků: 38



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Květen 2010, 16:27 »

Ja som ho tiež tak nejako prehrával JAN/FEB 2010 cez SEUS, tak je možné že ho stiahli z obehu, ale prečo???
uložena
petulinka1
Uživatel
***
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo
Příspěvků: 201



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Květen 2010, 20:17 »

strucne receno, udelali par retusi v FS a precislovali to zpatky na 35, tak ysem chvilku mela 36, pak sem potrebovala preflesovat mobil a koukam, mam zpatky 35...uz se to tu resilo:)
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Není důležité, kolik lidí inhumuješ, důležité je, kolika lidem se nepodaří inhumovat tebe.
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W995 (problém s FW)
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 18 dotazů.