SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 18:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TWEAKOVANI X2
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: TWEAKOVANI X2  (Zobrazeno 14632 x)
AlesU
Anonym
« Odpověď #15 v: 15. Duben 2010, 18:18 »

voboj:
Zkus chvili pouzivat tu kartu, co byla origos u toho telefonu...  Smajlík
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 16. Duben 2010, 20:51 »

tak figl s kartou nepomohl - testuji ted jeste vetsi prodlevu a zitra otestuji jinou kartu.

dokonce jsem ale dnes musel udelat Hard Reset. Prestalo kompletne fungovat prostredi pro zpravy. Neni na to nejaky fix?  :-(
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #17 v: 16. Duben 2010, 21:12 »

No me se to funguje tak divne, jak jsem psal drive..
Karta se sice neodpojuje, ale obcas je v Pruzkumnikovi mezi adresarema neviditelna. Kliknu-li vsak na rolovatko pod napisem Puzkumnik, karta tam je.

Fix na SMS je, ale pro zrychleni. Nicmene, ja jsem si ho kdysi nainstaloval a zacaly se dit veci :-)
Kdyz jsem dostaval zpravy, kdyz jsem je odeslal ci kdyz jsem prochazel zpravama, tak to neustale padalo. Vyskakovala windows hlaska, ze se vyskytl problem, ze se mi omlouvaji a jestli chci odeslat hlaseni o padu..

Jeste zkus nastavit disable i u "MMC Power.."
To by melo pomoct..
« Poslední úprava: 17. Duben 2010, 09:09 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 17. Duben 2010, 10:04 »

mam Disablovane obe moznosti - pred HardResetem karta vypadla tak jednou za dva dny ted je to celkem pruda. NIcmene sama se ukazuje a schovava takze to moc neresim. Nastesti mam vse potrebne ve founu. Jeste se pokusim orisek vyresit. Vecer dam 8GB kartu z HD2 a uvidime.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #19 v: 17. Duben 2010, 12:49 »

Pravda.. Nepomuze to..
Dneska vlastni zkusenost..  Undecided
uložena
vasek.x1
Uživatel
***
Telefon: SE Xperia X2
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 18. Duben 2010, 13:39 »

S kartou u mě je to tak, že vždy po delším stand-by telefonu se mi spustí autorun z karty. Ale po updatu už se mi nikdy nestalo, že by se neobjevila (tedy těm, kteří nemaji na kartě žádný autorun viditelně asi vypadávat nemůže). Nepříjemné je to v tom, že při pouštění audia z karty přes WM player a dočasném stand-by to zapomene playlist, protože se karta při tom stand-by ztratí...

P.S.: jen k terminologii Windows Mobile - velmi často tu mnozí operujuí termínem Hard Reset, ale nejsem si tak jist, jestli tím myslí to, co to opravdu znamená - to vážně děláte třeba ob den novou inicializaci zařízení a kompletní nastavování (třeba z backupu, to je fuk)?
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 18. Duben 2010, 18:50 »

Hard reset jsem zminoval ja a ANO opravdu jsem jiz jednou musel tuto funkci pouzit - obnoveni vsech nastaveni
Soft Reset pravidelne jedenkrat nekdy i vickrat za den - podle toho jak a co testuji - stylusem pripadne aplikaci pro reset
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #22 v: 19. Duben 2010, 05:23 »

Prave dost uvazuju o HR. Ale nevim jestli mam dat jen HR nebo jestli mam dat i aktualizaci pres SEUS.
Myslite, ze SE nejak mirne upravuje stavajici MR1 aktualizaci?
Ze by se treba zlepsila sprava baterie? Prestala vypadavat karta? Telefon se celkove zrychlil? Prestalo lagovat psani SMS?


Ma to vubec smysl delat HR? Kdyz ted podstoupim asi tak hodinovou drbacku nez se to zresetuje, nez to vsechno nastavim a nainstaluju to, co chci a odinstaluju to co nechci.. A navecer to bude v podobnem stavu jak je ted?
« Poslední úprava: 19. Duben 2010, 08:15 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 19. Duben 2010, 08:01 »

osobne si myslim ze tam bude poveseny porad stejny SW do te doby nez vydaji ofiko dalsi
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #24 v: 19. Duben 2010, 19:52 »

na XDA pridal autor puvodniho tweaku dalsi napad:

Disable Slideview: Delete the string "launch199" from HKLM\init
(Zrušení SlideView: Smazání řetězce "launch199" z umístění HKLM\init )

Zkusil jsem to a teda nic moc, protože slideview sice zmizi, ale misto toho zustane cerna plocha s praznym naznakem SV)
Kdyz nic jineho, tak to pry setri baterku..
« Poslední úprava: 19. Duben 2010, 19:57 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 19. Duben 2010, 22:46 »

lepsi je premapovat tlacitko treba na start menu a slideview na ferovku odmazat. Samo pak je nutne i odmazat ten klic dle navodu. me se ale slideview libi takze nechavam byt.

Jen jeste jeden maly trik: doporucuji vypnout automaticke vyskakovani SW klavesnice. Rotace displeje je pote mnohem lepsi a rychlejsi
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #26 v: 20. Duben 2010, 05:38 »

2Kolda.o:
Kdyz tak vzdy napis jak se to dela, chodi sem lidi, co s WM nemaji moc zkusenosti nebo maji telefon s OS poprve a mohlo by jim to pomoct. (jen muj navrh  Mrknutí)
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 20. Duben 2010, 08:42 »

to je vlastne pravda Smajlík Vetsina uprav ktere tu provadim je resena pomoci SK Tools nebo Advance Configu

automaticke vyskakovani klavesnice resim pomoci AC. Je sice pekna, nicmene QWERTY je vzdy lepe pouzitelna. Diky tomuto tweaku se taky displej otoci skoro hned a nic tedy nezdrzuje od zadavani (bohuzel zatim pomalejsiho nez by se mi libilo)
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #28 v: 10. Květen 2010, 05:41 »

Advance Config:
Input -> Auto deploy SIP: Disabled

to je vlastne pravda Smajlík Vetsina uprav ktere tu provadim je resena pomoci SK Tools nebo Advance Configu

automaticke vyskakovani klavesnice resim pomoci AC. Je sice pekna, nicmene QWERTY je vzdy lepe pouzitelna. Diky tomuto tweaku se taky displej otoci skoro hned a nic tedy nezdrzuje od zadavani (bohuzel zatim pomalejsiho nez by se mi libilo)
uložena
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 28. Květen 2010, 08:02 »

Prosím Vás kde by som našiel ten SDfix karty Huh... Díky.

Prosím o odkaz na stiahnutie alebo návod ako upraviť registre.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TWEAKOVANI X2
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 17 dotazů.