SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 17:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TWEAKOVANI X2
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: TWEAKOVANI X2  (Zobrazeno 14629 x)
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« v: 14. Duben 2010, 16:27 »

Zakladam tohle tema pro majitele X2 a prosim o dodrzovani pravidla o drzeni se tematu.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Duben 2010, 16:29 »

potwekoval jsem a trochu jsem to i tady popsal. Pred chvilkou jsem ale nasel na XDA nasledujici prispevek a muzu rict ze jsem udelal skoro vse uvedene, nektere veci navic. Pokusim se rozepsat moje pokusy. Prozatim ale prikladam alespon prispevek z XDA.

This solution works BEST if you delete the tilewave panel AND use the standard WM today screen:

1) Uninstall Growing Panel, Pixel City (Day & Night) | (Start -> Settings -> System -> Remove Programs)
2) Uninstall all SPB shell and software. (Start -> Settings -> System -> Remove Programs)
2) Delete tilewave panel in (File Explorer -> Program Files -> Panels)
3) Delete the other panels of your choice, I deleted everything except google panel (In case today panel for some reason crashes, I still got google panel to work with) | (File Explorer -> Program Files -> Panels)
4) SKtools (Search SKtools on XDA forums search function) -> Tweak -> Optimise -> Tick Font cache size and TCP window size -> Action -> Performance -> Optimise -> Soft reset
5) Advanced configuration tool (Search in XDA forums for the program / google it) -> Performances ->

ENABLED
File system cache: 8MB
File system cache size: 16384 sectors
Glyph cache: 32kb

6) SKtools -> Category -> Clean up -> Go to EACH and EVERY option to delete bad registries, temp cache folders, bad uninstall info, etc. MAKE SURE clean up EACH option in clean-up. INCLUDING registry optimiser, do it!

7) To resolve the messaging lag: Search "SMS lag fix" in XDA forums to get rid of lag.

Cool DONE! Soft-reset one last time, and FEEL the difference =)

SKTools - Benchmark Results

Integer 263.6438
RAM: 581
Draw Bitmaps: 713
Main Storage Write: 2045kb
Main Storage Read: 6811.53kb

This solution covers, as far as I know, the general basic operations and responsiveness of the entire windows mobile system for the X2 and/or other WM devices. I don't suffer any MR1 upgrade issues with this solution other than the "Storage card disappearing" issue, which everyone is having a problem with as well.

Credits go to XDA-developers and their respective authors for the posts, you know who you are. All I've done is complile the information and made a solution for the X2 users out there.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
marcelino
Uživatel
***
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM
Příspěvků: 116



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Duben 2010, 21:57 »

hmm...sa mi to zda trochu zlozite a ako zaciatocnik sa toho trochu bojim a obavam sa ze aj tomu trochu nerozumiem, nemyslim ENg ale postup, ci ho dobre chapem a dokazal by som ho previest sam
Inak ale ocenujem zalozenie temy Mrknutí, poctivo sledujem diskusie o problemoch X2 a nebyt tych narekov vsetkych uzivatelov, uz ju davno mam. Cakal som na update MR1 a zatial ohlasy neslavne. Takze dufam, ze tema prinesie ovocie vsetkym zatial sklamanym uzivatelom a nam kupychtivym zaujemcom.
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #3 v: 14. Duben 2010, 22:32 »

Kolda.o:
Jo, tohle jsem behem odpoledne pouzil taky  Mrknutí
 
Ale nevim jestli to pomohlo.. Asi se to malinko zrychlilo (ne psani sms na HW klavesnici), system.
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 15. Duben 2010, 08:42 »

jestli jsi dukladne promazal vsechny neplatne registry tak je rozdil VIC NEZ ZNATELNY. Na psani pomoci HW klavesky jeste pracuju.
Neni tady uvedene ale pro jistotu pripojim jeste mnou aktualne testovany tweak pro mizeni karty. Treba je to slepa ulicka ale zatim se mi problem znovu neukazal.

Je potreba pomoci Adv.Configu nastavit hodnoty:
Performances -> PNP unload : 5000
Performances -> PNP wait I/0 : 5000
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Duben 2010, 09:07 »

Ja jsem dal "SD Memory power menegement" na disable. Ale chova se to divne. Karta je pripojena, neodpojuje se, ale tak casto jak se drive odpojovala, tak se nezobrazi v Pruzkumnikovi ve vypisu adresaru a souboru. Ale V rolovacim menu nahore po napisem Pruzkumnik je a funguji i programy na karte.
Nicmene, pokud tve reseni se zmanou Performances zajisti i to, ze je karta 100% viditelny vsude a neopojuje se, pak je to lepsi reseni.

Jak jsi vlastne prisel na hodnoty 5000? Proc ne 4000 nebo 3000?
« Poslední úprava: 15. Duben 2010, 09:12 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Duben 2010, 09:47 »

test Smajlík nastav klidne i vic ale petinasobek originalu mi prisel jako dostatecny. jinak SD mem..... jsem taky provedl disable  - to jsem zapomel zverejnit. Diky
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Duben 2010, 09:54 »

Zkousels nastavit ty hodnoty na 5000, ale nechat SD.. na enable?
Tedka to zkousim, ale pokud uz jsi to testnul a nefungovalo to, tak at to nedelam zbytecne :-)
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 15. Duben 2010, 10:37 »

netestoval - udelal jsem obe veci za raz Sad
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #9 v: 15. Duben 2010, 10:41 »

OK.. takze to prave testuju  Mrknutí a pak to tu hodim, jak to dopadlo

Dopadlo to spatne. Karta se odpojila a zas pripojila.
Takze "SD Memory power menegement" musi byt NEaktivni a musi byt nastaveny i 5000 hodnoty pro Performances, dle tvych informaci.
« Poslední úprava: 15. Duben 2010, 11:06 od AlesU » uložena
vasek.x1
Uživatel
***
Telefon: SE Xperia X2
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 15. Duben 2010, 12:17 »

Tak já jsem žádný znatelný rozdíl v rychlosti nezaznamenal, SK Benchmark mi přitom vychází i o málo lépe než ten, který je uveden v anglickém příspěvku... Navíc jsem povypínal i PanelManager a PanelProcess (bohužel je to věc, kterou musím udělat po každém spuštění telefonu, neb jsem nenašel žádný startup v registrech - má někdo potuchu, kde je?). Největší zrychlení dle mého nastalo po odinstalování SPB.
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #11 v: 15. Duben 2010, 15:32 »

Jen by me tak zajimalo.. Zkousel nekdo i jinou kartu nez je ta dodavana od SE?
uložena
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 15. Duben 2010, 15:46 »

AlesU: Neviem, či máš na mysli vypadávanie karty, ale robí to aj s inou kartou / Vyskúšané San Disk, Kingstone /.
« Poslední úprava: 15. Duben 2010, 15:52 od SikoEricsson » uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #13 v: 15. Duben 2010, 15:47 »

SikoEricsson:
To jsem mel na mysli  Smajlík
uložena
voboj
Uživatel
***
Telefon: SE X2
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 15. Duben 2010, 17:42 »

Tak nevím jestli jsem vyvolenej, ale mě karta ještě nikdy za 2 měsíce nevypadla Smajlík Mám tam Kingston 8GB
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #15 v: 15. Duben 2010, 18:18 »

voboj:
Zkus chvili pouzivat tu kartu, co byla origos u toho telefonu...  Smajlík
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 16. Duben 2010, 20:51 »

tak figl s kartou nepomohl - testuji ted jeste vetsi prodlevu a zitra otestuji jinou kartu.

dokonce jsem ale dnes musel udelat Hard Reset. Prestalo kompletne fungovat prostredi pro zpravy. Neni na to nejaky fix?  :-(
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #17 v: 16. Duben 2010, 21:12 »

No me se to funguje tak divne, jak jsem psal drive..
Karta se sice neodpojuje, ale obcas je v Pruzkumnikovi mezi adresarema neviditelna. Kliknu-li vsak na rolovatko pod napisem Puzkumnik, karta tam je.

Fix na SMS je, ale pro zrychleni. Nicmene, ja jsem si ho kdysi nainstaloval a zacaly se dit veci :-)
Kdyz jsem dostaval zpravy, kdyz jsem je odeslal ci kdyz jsem prochazel zpravama, tak to neustale padalo. Vyskakovala windows hlaska, ze se vyskytl problem, ze se mi omlouvaji a jestli chci odeslat hlaseni o padu..

Jeste zkus nastavit disable i u "MMC Power.."
To by melo pomoct..
« Poslední úprava: 17. Duben 2010, 09:09 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 17. Duben 2010, 10:04 »

mam Disablovane obe moznosti - pred HardResetem karta vypadla tak jednou za dva dny ted je to celkem pruda. NIcmene sama se ukazuje a schovava takze to moc neresim. Nastesti mam vse potrebne ve founu. Jeste se pokusim orisek vyresit. Vecer dam 8GB kartu z HD2 a uvidime.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #19 v: 17. Duben 2010, 12:49 »

Pravda.. Nepomuze to..
Dneska vlastni zkusenost..  Undecided
uložena
vasek.x1
Uživatel
***
Telefon: SE Xperia X2
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 18. Duben 2010, 13:39 »

S kartou u mě je to tak, že vždy po delším stand-by telefonu se mi spustí autorun z karty. Ale po updatu už se mi nikdy nestalo, že by se neobjevila (tedy těm, kteří nemaji na kartě žádný autorun viditelně asi vypadávat nemůže). Nepříjemné je to v tom, že při pouštění audia z karty přes WM player a dočasném stand-by to zapomene playlist, protože se karta při tom stand-by ztratí...

P.S.: jen k terminologii Windows Mobile - velmi často tu mnozí operujuí termínem Hard Reset, ale nejsem si tak jist, jestli tím myslí to, co to opravdu znamená - to vážně děláte třeba ob den novou inicializaci zařízení a kompletní nastavování (třeba z backupu, to je fuk)?
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 18. Duben 2010, 18:50 »

Hard reset jsem zminoval ja a ANO opravdu jsem jiz jednou musel tuto funkci pouzit - obnoveni vsech nastaveni
Soft Reset pravidelne jedenkrat nekdy i vickrat za den - podle toho jak a co testuji - stylusem pripadne aplikaci pro reset
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #22 v: 19. Duben 2010, 05:23 »

Prave dost uvazuju o HR. Ale nevim jestli mam dat jen HR nebo jestli mam dat i aktualizaci pres SEUS.
Myslite, ze SE nejak mirne upravuje stavajici MR1 aktualizaci?
Ze by se treba zlepsila sprava baterie? Prestala vypadavat karta? Telefon se celkove zrychlil? Prestalo lagovat psani SMS?


Ma to vubec smysl delat HR? Kdyz ted podstoupim asi tak hodinovou drbacku nez se to zresetuje, nez to vsechno nastavim a nainstaluju to, co chci a odinstaluju to co nechci.. A navecer to bude v podobnem stavu jak je ted?
« Poslední úprava: 19. Duben 2010, 08:15 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 19. Duben 2010, 08:01 »

osobne si myslim ze tam bude poveseny porad stejny SW do te doby nez vydaji ofiko dalsi
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #24 v: 19. Duben 2010, 19:52 »

na XDA pridal autor puvodniho tweaku dalsi napad:

Disable Slideview: Delete the string "launch199" from HKLM\init
(Zrušení SlideView: Smazání řetězce "launch199" z umístění HKLM\init )

Zkusil jsem to a teda nic moc, protože slideview sice zmizi, ale misto toho zustane cerna plocha s praznym naznakem SV)
Kdyz nic jineho, tak to pry setri baterku..
« Poslední úprava: 19. Duben 2010, 19:57 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 19. Duben 2010, 22:46 »

lepsi je premapovat tlacitko treba na start menu a slideview na ferovku odmazat. Samo pak je nutne i odmazat ten klic dle navodu. me se ale slideview libi takze nechavam byt.

Jen jeste jeden maly trik: doporucuji vypnout automaticke vyskakovani SW klavesnice. Rotace displeje je pote mnohem lepsi a rychlejsi
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #26 v: 20. Duben 2010, 05:38 »

2Kolda.o:
Kdyz tak vzdy napis jak se to dela, chodi sem lidi, co s WM nemaji moc zkusenosti nebo maji telefon s OS poprve a mohlo by jim to pomoct. (jen muj navrh  Mrknutí)
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 20. Duben 2010, 08:42 »

to je vlastne pravda Smajlík Vetsina uprav ktere tu provadim je resena pomoci SK Tools nebo Advance Configu

automaticke vyskakovani klavesnice resim pomoci AC. Je sice pekna, nicmene QWERTY je vzdy lepe pouzitelna. Diky tomuto tweaku se taky displej otoci skoro hned a nic tedy nezdrzuje od zadavani (bohuzel zatim pomalejsiho nez by se mi libilo)
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #28 v: 10. Květen 2010, 05:41 »

Advance Config:
Input -> Auto deploy SIP: Disabled

to je vlastne pravda Smajlík Vetsina uprav ktere tu provadim je resena pomoci SK Tools nebo Advance Configu

automaticke vyskakovani klavesnice resim pomoci AC. Je sice pekna, nicmene QWERTY je vzdy lepe pouzitelna. Diky tomuto tweaku se taky displej otoci skoro hned a nic tedy nezdrzuje od zadavani (bohuzel zatim pomalejsiho nez by se mi libilo)
uložena
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 28. Květen 2010, 08:02 »

Prosím Vás kde by som našiel ten SDfix karty Huh... Díky.

Prosím o odkaz na stiahnutie alebo návod ako upraviť registre.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
AlesU
Anonym
« Odpověď #30 v: 28. Květen 2010, 10:05 »

Prece ve vlakne X2: Problém s padající kartou vyřešen
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26128.0
uložena
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 28. Květen 2010, 10:26 »

Diky a sorry nevšimol som si ten odkaz.   Cool

Ozaj a nevieš či sa dá vypnúť na X2 ta otravná notifikácia, že správa bola odoslaná???... lezie mi to tam dosť na nervy !  Angry

PS:" Po druhom zásahu v servise mi vymenili komplet celý kryt aj s dispalyom ale nemali čierny tak mi dali silver. A celkom je to fajn, aj reakcie sú rýchlejšie, ale stále ma trápi to sprosté spúšťanie repráku keď mi niekto volá a ja to dlhšiu dobu nedvihnem. Neviete to odstrániť???
« Poslední úprava: 28. Květen 2010, 10:56 od andys007 » uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 31. Květen 2010, 10:34 »

nainstaluj AdvaceConfig a tam si notifikaci o odeslani muzes vypnout
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 03. Červen 2010, 08:17 »

Neviete mi niekto poradiť ako zmazať všetky kontakty z X2 a položky z kalendára aby som si mohol nahrať upravené z outlooku Huh..  samozrejme bez hard resetu. Používam Resco Contact manager 2.5 a tam sa to nedá ako kedysi v X1, označiť všetko a zmazať.

Díky za pomoc.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 03. Červen 2010, 09:43 »

pokud jiz mas synchronizovano s outlookem tak staci vymazat nastaveni v telefonu v ActiveSync

pokud nemas - doporucuji aplikaci OutlookEraser

a dovetek - proc to pises sem Smajlík
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 03. Červen 2010, 15:12 »

Hm?... ani ti neviem ?!...  Už sa polepším.  Díky.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
SquirrelCZE
Uživatel
***
Telefon: Xperia X2
Příspěvků: 24


Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 29. Červen 2010, 21:11 »

Zdravim, jak PRESNE jsi prosim premapoval tlacitko na SlideWiev? .) predem dekuju za odpoved
uložena
s.mark
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Desire Z
Příspěvků: 144



Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 22. Říjen 2010, 15:27 »

ahoj, delsi dobu jsem ted nesledoval deni okolo X2, ale jednu dobu jsem vazne rozmyslel nad tim ze si ji poridim, hlavne kvuli vyborne klavesnici.
otazkou zustava, stal se z ni po poslednich updatech pouzitelny pristroj ? :-)
mate nekdo nejake zkusenosti z posledni doby, nebo jste uz vsichni presli na na Android ? :-)

diky
uložena

T10, T28, T68, T610, T630, K700i, K750i, P910i, Z800i, K800i, W850i , P1i ,W960, HTC HD, X10 mini pro, HTC Desire Z...
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TWEAKOVANI X2
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.07 sekund, 17 dotazů.