SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Červenec 2018, 03:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23746 uživatelů
Nejnovější uživatel: dumpliman
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neustálé zamrzání telefonu
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neustálé zamrzání telefonu  (Zobrazeno 12012 x)
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 05. Duben 2010, 16:39 »

je to normalni i u a100 i u a200.ja jsem mel taky tak 1MB ale ted necelych 8..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 05. Duben 2010, 17:18 »

prostě ji má jen 1MB a to je zoufale málo.
ma viac nez len 1MB. Aj mne to ukazovalo bez patchu 1MB, ale akonahle som umelo zvysil naroky na pamät, razom bola celkova pamät 2MB, dostal som sa aj na 4MB, viac sa mi uz nepodarilo vytazit telefon. Z toho vyplyva, ze ta pamät je väcsia, ale samotny telefon si spravuje tu pamät a prideluje aplikaciam len potrebnu pamät.
teraz z patchom mam HEAP bezne cez 20MB,  mozno ro robi aj ten patch na predchadzajucej stranke, bez neho som to este neskusal Smajlík
Opera 4.2 stiahne tak cca 4-5MB pri surfovani, 5tku pouzivam zriedka. sekanie som citil pri prvej verzii fw, este druhej, ale teraz uz velmi, velmi zriedka. Preto sa cudujem, ved na c702 boli vydavane aktualizacie zaroven s c902, takze robit by ti to nemalo  Undecided
uložena

Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 05. Duben 2010, 21:42 »

To je divný, na tý mojí plečce běžně provozuju ICQ, Skype a do toho Operu. Není to nejrychlejší, ale rozhodně žádný záseky, kvalitu obrázků mám na střední, čili to je taky paměť navíc. A pokud k tomu mám ještě spuštěnou hru, tak je ti sice pomalejší, ale vytuhnutí někdy. Tu a tam, řekněme jednou týdně se telefon restartuje, a to jsou taky jediný restarty, který zažívá. Btw. nepoužívejte Walk Mate, s ním jsem měl restarty denně. Teď je to už zase v pohodě.
uložena

v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 06. Duben 2010, 19:28 »

Patche snižují stabilitu hlavně při použití jjpatcheru, pokud ovlivňují více bloků paměti. Tam se totiž může stát, že jeden blok není používán, takže je zapomenut a později načten nepatchnutý. Pokud jiný blok z toho patche na něj odkazuje, může nastat problém. Často takové patche obsahují plno nul. Samozřejmě, pokud patch ovlivní dva různé bloky a ty na sebe neodkazují, tak by to neměl být problém.

Opera mini chce ukončovat slušně a pak zmiňované problémy nejsou zřejmě obvyklé.

Nitram47: Jo, tak to s tou pamětí je. Teď nevím, jestli C702 má maximum ještě 6MiB, nebo už 30MiB.

Ale také nemívám problémy s více spuštěnými aplikacemi. C702 je o něco novější (a zřejmě i stabilnější) než G502 a W910. Tato C702 je zřejmě zralá na flash.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 06. Duben 2010, 19:52 »

ja uz jsem presel na OM 4.2,nedalo se to..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 07. Duben 2010, 12:58 »

Telefon mám přes rok, FW jsem reflashnul již taky nejmíň 5x, ale ty problémy jsou pořád stejné. Naštěstí Opera nedávno vydala novější aktualizaci OM4.2, takže po násilném restartu se znovu neinstaluje, ta předchozí to byl děs, instalovala skoro při každém spuštění.
Paměť telefonu nechávám volnou, mám tam přes 120MB volného místa, nicméně foun ho stejně neumí využít. Přes aplikaci MemoryUp je vidět že si s ní občas ukrojí kousek, max. 2MB, dohromady má pak tedy 3MB, přesto jak zaplní ty 3MB tak si víc neveme a zamrzne. Např takový FacebookForSE který se mi spouští po zapnutí telefonu, musím vždycky ukončit, protože spolu s operou už je to velká zátěž, reakce telefonu jsou pomalé, nezobrazují se všechny barvy atd.
V6ak: přesně jak píšeš, jjpatcher jsem tam měl a pořad to restartovalo, tak jsem přehrál flash a jedu bez patchů
« Poslední úprava: 07. Duben 2010, 13:06 od Gekon » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 07. Duben 2010, 14:42 »

Co mám s OM 4.2 zkušenosti, tak tyto problémy dělá po násilném ukončení spíše výjimečně.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 07. Duben 2010, 19:06 »

jjpatcher jsem tam měl a pořad to restartovalo
resetne tesne po nabehnuti telefonu? to bude zlym patchom
uložena

Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 08. Duben 2010, 00:09 »

Nitram:  resetnul, až když jsem ten patch použil
uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 08. Duben 2010, 08:53 »

Preto sa tie patche davaju na pamätovku. Ked ti nejaky sposobi restart, mobil das cez Mass Storage pripadne kartu do citacky a konkretny patch jednoducho deletnes. Je zbytocne to riesit flashom celeho mt :-)
uložena

v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 08. Duben 2010, 19:43 »

On to není problém i v případě patchů v paměti telefonu. Běžně stihnu patch přesunout ještě před spuštěním jjpatcheru. A s Mass Storage by také problém být neměl, protože tam se jjpatcher neuplatní.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 08. Duben 2010, 19:58 »

mas asi rychlejsi fon Smajlík ja som sa 2x pokusal zmazat patch po zapnuti, ale vzdy neskoro Sad
uložena

Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 08. Duben 2010, 22:27 »

Nitram:  však jo, vždyť jsem s nimi skoro měsíc experimentoval, zkoušel který telefon resetuje a který ne, ale stejně to bylo nestabilní
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 09. Duben 2010, 12:53 »

Spíš pomalejší. Možná to bude množstvím aplikací (cca 128). Ale v každém případě flash netřeba.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 26. Září 2010, 11:10 »

Mám C702 s verzí sw R3EK002 občas se mi stane, např. když mám zároveň spuštěnou Operu Mini 5 třeba se třema načtenýma stránkama a Jimma připojenýho do ICQ a chci třeba nějakou aplikaci minimalizovat, nebo se přepnout třeba z jedné do druhé, že telefon zamrzne a po nějaké době se restartuje. Dělá vám to taky? Třeba je to jen moc zaplněnou pamětí. Napadlo mě přehrát firmware, ale to je na celý odpoledne, než to dám do původního stavu, tak aby to mělo vůbec nějakej efekt. Je to prostě vlastnost telefonu, nebo tam mám něco špatně?
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neustálé zamrzání telefonu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.105 sekund, 17 dotazů.