SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Leden 2018, 20:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23744 uživatelů
Nejnovější uživatel: latura
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neustálé zamrzání telefonu
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neustálé zamrzání telefonu  (Zobrazeno 11537 x)
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« v: 04. Duben 2010, 10:21 »

Ahoj, svou c702 používám často k brouzdání po internetu, používám Opera Mini 4.2.  Zcela pravidelně dochází k tomu, že po delším surfovani  telefon zamrzne, úplně  přestane  reagovat, někdy se probere po 5, někdy po 10 minutách, někdy ani za celou noc. Vypozoroval jsem že opera si ukládá historii stránek do cache, které pak velmi rychle zaplnují paměť a té má c702 pouhý 1MB. Stačí tak projít 15-20 stránek a paměť se zahltí. Že je zahlcena lze poznat už z toho, že foun výrazně zpomalí, menu činností se zobrazí v 16 barvách, nezobrazí se animace atd.  Pak už jen stačí chtít si přečíst zrovna došlou SMS nebo jen zadat nějaký údaj do formuláře v Opeře a spolehlivě nastane mnohaminutový zamrz.
Je tohle v normě? Co může být příčinou, špatná správa paměti nebo vadná paměť? Máte s tím taky problém?
Zatím to řeším tak, že pořád dokola promazávám historii uložených stránek a když zapomenu a telefon vytuhne, tak holt zuřím.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 04. Duben 2010, 11:07 »

me se tohle stava s operou mini 5,ale kdyz smazu historii tak cache zustane,porad se muzu vratit na stranku prerdchozi a jeste zpet bez nacitani.trosku me to stve,ale cache umela mazat spolehlive asi predchozi verze,kterou bych si asi mel sehnat,tohle je des.jinac kdyz ti foun zamrzne tak restart,nebo vyndej baterku a hotovo ne?s tim nic neudelas,kdyz 100x nechas prehrat firmware v servisu coz muzes i sam doma tak se ty problemy stejne muzou objevit.radil bych zvysit heap patchem,coz bys stejne mel udelat kdyz bys pak pouzival nejake patche..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 04. Duben 2010, 11:28 »

Cituji
;C702 SW-R3EK002
;Heap shift! more stability for patches!
;Сдвиг кучи! больше стабильности патчам!
;v.64k
;(c) den_po
;(p) Дю}{а (HAHo)
;pAtChFiLe=/boot/phone_app.cxc
126BE8F6: C8204003686080200001 0149884701E001AF6112
1261AF00: 00000000000000000000000000000000 0CB51921090400230122920303600430
1261AF10: 00000000000000000000000000000000 0439013AFAD1286069600CBC0120C002
1261AF20: 0000 00BD
jestli nevis jak vytvorit patch,uloz to co je citovano do textoveho souboru(txt) a koncovku prejmenuj na vkp,melo by byt kodovani ansi ale to by se ti melo nastavit samo do ansi..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 04. Duben 2010, 12:17 »

Fw už jsem přehrával mnohokrát, to není řešení. Jak se s tím vypořádá k770, když se jí zaplní paměť v OM4.2? K zlosti je hlavně to, že když zamrzne a já ho restartuju tak se Opera znovu instaluje, protože předtím nebyla ukončena správně, čímž se mi smažou všechny přístupová hesla, nastavení atd. 
uložena
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Duben 2010, 12:23 »

Patche jsem kdysi měl, fungovaly ale telefon byl značně nestabilní, docházelo k častým restartům, tak jsem to po měsíci experimentů vzdal, přehrál fw a už je nepoužívám.
Chystám se brzo reklamovat, takže telefon nehodlám kvůli patchům   přebarvovat.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Duben 2010, 13:43 »

to je normalni,A200 je vic nestabilni nez A100.ale co myslis ze ti udelaji v servisu?prehrajou FW,mozna ti telefon vymeni za jiny kde se problemy objevi uplne stejne nebo ti pak vrati penize a ty si koupis neco jinyho.pro stabilitu se prave pouziva "Heap shift" patch ktery slouzi ke zvyseni heapu,ja ted mam necelych 8MB.muj nazor je ze je zbytecnost reklamovat,kdyz vsechno okolo SW si udelam doma a HW si muzu poskodit spatnym pouzivanim,cemuz se da zamezit-ja uz mam asi pul roku po zaruce tak nic neresim.ale zase mezi C702 a K770 je urcitej rozdil(mam asi 10 az 20 patchu a 2 elfy mi jedou nonstop-jeden z nich je ale bookmanager takze zadne extra vytizeni neni..).mas aspon posledni fw R3EK002?
//nebo reklamuj a az po reklamaci muzes znovu zkusit patchovat..
« Poslední úprava: 04. Duben 2010, 13:46 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 04. Duben 2010, 20:58 »

Napíšu zkušenost s K790i. Mobil se neseká,s tím problémy nemám, ale vyskytují se jiné problémy. Ty tady ale psát nebudu. Nejsou ale horší než vaše sekání, stačí to udělat v Opeře znovu a je to v pohodě.
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 04. Duben 2010, 22:33 »

Ja musim operu restartovat.asi vyuziva vic mista pro cache nez 4.2.asi prejdu zpet na 4.2.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Duben 2010, 23:17 »

M. Čermák: fw mám poslední, no kdyby mi vrátili peníze, tak bych si vůbec nestěžoval, stejně ho hodlám po reklamaci prodat nebo ho spíš někomu daruji
 
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 05. Duben 2010, 05:01 »

Jo bral bych ho kdybys ho daroval ;-) aspon bych videl rozdil ve stabilite,ale ja myslim ze zas tak hrozny to nebude..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 05. Duben 2010, 15:02 »

Myslím, že po přechodu z k770 by to byl downgrade Smajlík Hlavně to, že je mobil skoro pořád zasekaný mě dost štve. Podívat se při spuštěné opeře do slovníku, podívat se do mapy v TB nebo googlemaps? Vyloučeno. Aplikace využívá příliš mnoho paměti, ukončete prosím předchozí aplikaci. Nevím jestli to je u A200 normální, asi jo. 
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 05. Duben 2010, 15:56 »

zkousel jsi posledni mnou citovany patch?
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Duben 2010, 16:03 »

Ne, jak jsem psal, bez přebarveni patche pořád restartují a barvit nemůžu kvůli reklamaci
uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 05. Duben 2010, 16:22 »

Gekon: ten nedostatok pamäti aj mne vcera vypisalo, ale to jedna aplikacia stahovala reklamy a natvrdo som ju vypol Smajlík skus vypnut mobil a vybrat aj baterku a znova zapnut. inak sem-tam je dobre vypnut/zapnut telefon, urychluje sa chod telefonu.
uložena

Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Duben 2010, 16:35 »

Nitram: i s čerstvě zapnutým telefonem se ta operační paměť rychle zaplní, prostě ji má jen 1MB a to je zoufale málo. Mě by právě zajímalo jestli je to spíš sw problém (neumí s ní efektivně pracovat) nebo má nějaký hw problém s pamětí nebo je to u A200 normální.
Ten heap by možná pomohl, ale to nechám po té reklamaci.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 05. Duben 2010, 16:39 »

je to normalni i u a100 i u a200.ja jsem mel taky tak 1MB ale ted necelych 8..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 05. Duben 2010, 17:18 »

prostě ji má jen 1MB a to je zoufale málo.
ma viac nez len 1MB. Aj mne to ukazovalo bez patchu 1MB, ale akonahle som umelo zvysil naroky na pamät, razom bola celkova pamät 2MB, dostal som sa aj na 4MB, viac sa mi uz nepodarilo vytazit telefon. Z toho vyplyva, ze ta pamät je väcsia, ale samotny telefon si spravuje tu pamät a prideluje aplikaciam len potrebnu pamät.
teraz z patchom mam HEAP bezne cez 20MB,  mozno ro robi aj ten patch na predchadzajucej stranke, bez neho som to este neskusal Smajlík
Opera 4.2 stiahne tak cca 4-5MB pri surfovani, 5tku pouzivam zriedka. sekanie som citil pri prvej verzii fw, este druhej, ale teraz uz velmi, velmi zriedka. Preto sa cudujem, ved na c702 boli vydavane aktualizacie zaroven s c902, takze robit by ti to nemalo  Undecided
uložena

Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 05. Duben 2010, 21:42 »

To je divný, na tý mojí plečce běžně provozuju ICQ, Skype a do toho Operu. Není to nejrychlejší, ale rozhodně žádný záseky, kvalitu obrázků mám na střední, čili to je taky paměť navíc. A pokud k tomu mám ještě spuštěnou hru, tak je ti sice pomalejší, ale vytuhnutí někdy. Tu a tam, řekněme jednou týdně se telefon restartuje, a to jsou taky jediný restarty, který zažívá. Btw. nepoužívejte Walk Mate, s ním jsem měl restarty denně. Teď je to už zase v pohodě.
uložena

v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 06. Duben 2010, 19:28 »

Patche snižují stabilitu hlavně při použití jjpatcheru, pokud ovlivňují více bloků paměti. Tam se totiž může stát, že jeden blok není používán, takže je zapomenut a později načten nepatchnutý. Pokud jiný blok z toho patche na něj odkazuje, může nastat problém. Často takové patche obsahují plno nul. Samozřejmě, pokud patch ovlivní dva různé bloky a ty na sebe neodkazují, tak by to neměl být problém.

Opera mini chce ukončovat slušně a pak zmiňované problémy nejsou zřejmě obvyklé.

Nitram47: Jo, tak to s tou pamětí je. Teď nevím, jestli C702 má maximum ještě 6MiB, nebo už 30MiB.

Ale také nemívám problémy s více spuštěnými aplikacemi. C702 je o něco novější (a zřejmě i stabilnější) než G502 a W910. Tato C702 je zřejmě zralá na flash.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 06. Duben 2010, 19:52 »

ja uz jsem presel na OM 4.2,nedalo se to..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 07. Duben 2010, 12:58 »

Telefon mám přes rok, FW jsem reflashnul již taky nejmíň 5x, ale ty problémy jsou pořád stejné. Naštěstí Opera nedávno vydala novější aktualizaci OM4.2, takže po násilném restartu se znovu neinstaluje, ta předchozí to byl děs, instalovala skoro při každém spuštění.
Paměť telefonu nechávám volnou, mám tam přes 120MB volného místa, nicméně foun ho stejně neumí využít. Přes aplikaci MemoryUp je vidět že si s ní občas ukrojí kousek, max. 2MB, dohromady má pak tedy 3MB, přesto jak zaplní ty 3MB tak si víc neveme a zamrzne. Např takový FacebookForSE který se mi spouští po zapnutí telefonu, musím vždycky ukončit, protože spolu s operou už je to velká zátěž, reakce telefonu jsou pomalé, nezobrazují se všechny barvy atd.
V6ak: přesně jak píšeš, jjpatcher jsem tam měl a pořad to restartovalo, tak jsem přehrál flash a jedu bez patchů
« Poslední úprava: 07. Duben 2010, 13:06 od Gekon » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 07. Duben 2010, 14:42 »

Co mám s OM 4.2 zkušenosti, tak tyto problémy dělá po násilném ukončení spíše výjimečně.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 07. Duben 2010, 19:06 »

jjpatcher jsem tam měl a pořad to restartovalo
resetne tesne po nabehnuti telefonu? to bude zlym patchom
uložena

Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 08. Duben 2010, 00:09 »

Nitram:  resetnul, až když jsem ten patch použil
uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 08. Duben 2010, 08:53 »

Preto sa tie patche davaju na pamätovku. Ked ti nejaky sposobi restart, mobil das cez Mass Storage pripadne kartu do citacky a konkretny patch jednoducho deletnes. Je zbytocne to riesit flashom celeho mt :-)
uložena

v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 08. Duben 2010, 19:43 »

On to není problém i v případě patchů v paměti telefonu. Běžně stihnu patch přesunout ještě před spuštěním jjpatcheru. A s Mass Storage by také problém být neměl, protože tam se jjpatcher neuplatní.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 08. Duben 2010, 19:58 »

mas asi rychlejsi fon Smajlík ja som sa 2x pokusal zmazat patch po zapnuti, ale vzdy neskoro Sad
uložena

Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 08. Duben 2010, 22:27 »

Nitram:  však jo, vždyť jsem s nimi skoro měsíc experimentoval, zkoušel který telefon resetuje a který ne, ale stejně to bylo nestabilní
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 09. Duben 2010, 12:53 »

Spíš pomalejší. Možná to bude množstvím aplikací (cca 128). Ale v každém případě flash netřeba.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 26. Září 2010, 11:10 »

Mám C702 s verzí sw R3EK002 občas se mi stane, např. když mám zároveň spuštěnou Operu Mini 5 třeba se třema načtenýma stránkama a Jimma připojenýho do ICQ a chci třeba nějakou aplikaci minimalizovat, nebo se přepnout třeba z jedné do druhé, že telefon zamrzne a po nějaké době se restartuje. Dělá vám to taky? Třeba je to jen moc zaplněnou pamětí. Napadlo mě přehrát firmware, ale to je na celý odpoledne, než to dám do původního stavu, tak aby to mělo vůbec nějakej efekt. Je to prostě vlastnost telefonu, nebo tam mám něco špatně?
uložena
kacer.a
Uživatel
***
Telefon: SE C702
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 26. Září 2010, 13:41 »

Tak jsem to prubnul (mám stejný fw). Opera Mini 5 s pěti stránkama, TrekBuddy s autoatlasem ČR, ReadManiac s knihou v TXT, Dictionary(EN slovník) a na pozadí mediaplayer s MP3, testováno asi hodinu. Přechod nebo minimalizace mezi aplikacemi dost pomalý, ale bez zaseknutí nebo restartů.
uložena
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 26. Září 2010, 17:16 »

No ono to nemrzne zase tak často. Třeba 3x do týdne.
Teď jsem to zkusil vyvolat a zamrzlo to když jsem chtěl psát nějakému kontaktu v ICQ, tzn. že se telefon měl přepnout do textovýho editoru a co si tak vzpomínám, tak to rozhodně nebylo poprvý. Přehrát FW, všechno si tam znovu nainstalovat, nahrát kontakty atd, to není zas takovej problém, ale štve mě, že půl roku učím T9 a teď bych mohl zase nanovo. Angry
« Poslední úprava: 26. Září 2010, 17:44 od Swejzi » uložena
Hangman
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Vodafone Smart II a SK17i Black
Příspěvků: 281


Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 26. Září 2010, 21:25 »

Tak za prvé nebuď nedočkavý Mrknutí

Jinak k tvému problému - při "přeplnění" paměti se telefon automaticky restartuje - je to ochrana proti poškození. Jak máš sám vyzkoušeno, tak telefon umí multitasking, ale jak vidíš, nezvládne vše. Zkus se trochu omezit a uvidíš. Reflash ti dle mých zkušeností nepomůže (určitě né trvale).
uložena

T630->T105->T290->K310->K320->K550->W900->V630->W810->K850->G900->C702->T700->W995->W715->U20i->HTC BUZZ Wildfire + M600i->E10i->W595->W580->Samsung Galaxy Ace->C902-> C905->SK17i Black + Vodafone Smart II
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 26. Září 2010, 22:14 »

Díky. Tohle jsem potřeboval slyšet. :-) ono vážně stačí mít spuštěnou Operu mini 5 a Jimma. Problém je, že ta nová opera žere dost paměti i s nejnižší kvalitou obrázků, se 4 jsem tyhle problémy neměl, ale už jsem si na 5 zvykl a ke 4 se vracet nechci. :-D
uložena
Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 26. Září 2010, 23:31 »

Ale přeci nemůže mít C702 menší paměť než ta moje W910. Tam jsem provozoval Walk Mate, Jimma, Skype i Operu Mini a jelo to. Pravda, ten mobil se restartoval neustále, ale on se restartuje i když leží jen na stole a nic se s ním nedělá.
uložena

Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 27. Září 2010, 19:41 »

Swejzi: vyskusaj OM 5.1, zere troska menej ako 5.0
uložena

Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 28. Září 2010, 10:32 »

OM 5.1 používám už od jejího uvedení. Ale žádný zásadní rozdíl nepozoruji, spíš mi přijde ještě trochu pomalejší.
uložena
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 10. Říjen 2010, 11:29 »

Znám jedno vynikající řešení tvého problému. Vyhoď ten krám a kup si pořádný telefon. Já to udělal a naprostá spokojenost (nebudu uvádět co používám teď aby mě místní cenzor nesmazal). Tohle je bohužel u C702 normální, s přehráním FW budeš akorát ztrácet čas. U mně to bylo tak, že stačilo projít nějakých 20 stránek, zaplnila se paměť a zcela spolehlivě buď nastal restart nebo zámrz a to prosím s OM4 a bez jakýchkoliv jiných spuštěných aplikací. SE never more!
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 10. Říjen 2010, 11:36 »

Taky se mi sto stávalo, ale s OM4 problém není. Asi to bude souviset s operační pamětí. Opera mini 5 je vhodná spíše pro novější telefony jako W995.
"JP-8.0 – 8.3: dynamic, limited by available phone memory, maximum 6MB"
"JP-8.4 –: dynamic, limited by available phone memory, maximum 30MB."
( http://developer.sonyericsson.com/wportal/devworld/downloads/download/dw-65067-dgjavamer34a?cc=gb&lc=en )
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 10. Říjen 2010, 17:47 »

asi tak.ja s c905 nemam jedinej problem,krome klavesnice,na tu jsem si ale taky zvykl.vybral jsem to nejlepsi..a vsiml jsem si ze je s patchema a elfpackem mnohem stabilnejsi nez k770,a to bez heapshiftu,protoze nevim offset na heapshift.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neustálé zamrzání telefonu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.927 sekund, 17 dotazů.