SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Červenec 2018, 01:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23746 uživatelů
Nejnovější uživatel: dumpliman
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neustálé zamrzání telefonu
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neustálé zamrzání telefonu  (Zobrazeno 12010 x)
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« v: 04. Duben 2010, 10:21 »

Ahoj, svou c702 používám často k brouzdání po internetu, používám Opera Mini 4.2.  Zcela pravidelně dochází k tomu, že po delším surfovani  telefon zamrzne, úplně  přestane  reagovat, někdy se probere po 5, někdy po 10 minutách, někdy ani za celou noc. Vypozoroval jsem že opera si ukládá historii stránek do cache, které pak velmi rychle zaplnují paměť a té má c702 pouhý 1MB. Stačí tak projít 15-20 stránek a paměť se zahltí. Že je zahlcena lze poznat už z toho, že foun výrazně zpomalí, menu činností se zobrazí v 16 barvách, nezobrazí se animace atd.  Pak už jen stačí chtít si přečíst zrovna došlou SMS nebo jen zadat nějaký údaj do formuláře v Opeře a spolehlivě nastane mnohaminutový zamrz.
Je tohle v normě? Co může být příčinou, špatná správa paměti nebo vadná paměť? Máte s tím taky problém?
Zatím to řeším tak, že pořád dokola promazávám historii uložených stránek a když zapomenu a telefon vytuhne, tak holt zuřím.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 04. Duben 2010, 11:07 »

me se tohle stava s operou mini 5,ale kdyz smazu historii tak cache zustane,porad se muzu vratit na stranku prerdchozi a jeste zpet bez nacitani.trosku me to stve,ale cache umela mazat spolehlive asi predchozi verze,kterou bych si asi mel sehnat,tohle je des.jinac kdyz ti foun zamrzne tak restart,nebo vyndej baterku a hotovo ne?s tim nic neudelas,kdyz 100x nechas prehrat firmware v servisu coz muzes i sam doma tak se ty problemy stejne muzou objevit.radil bych zvysit heap patchem,coz bys stejne mel udelat kdyz bys pak pouzival nejake patche..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 04. Duben 2010, 11:28 »

Cituji
;C702 SW-R3EK002
;Heap shift! more stability for patches!
;Сдвиг кучи! больше стабильности патчам!
;v.64k
;(c) den_po
;(p) Дю}{а (HAHo)
;pAtChFiLe=/boot/phone_app.cxc
126BE8F6: C8204003686080200001 0149884701E001AF6112
1261AF00: 00000000000000000000000000000000 0CB51921090400230122920303600430
1261AF10: 00000000000000000000000000000000 0439013AFAD1286069600CBC0120C002
1261AF20: 0000 00BD
jestli nevis jak vytvorit patch,uloz to co je citovano do textoveho souboru(txt) a koncovku prejmenuj na vkp,melo by byt kodovani ansi ale to by se ti melo nastavit samo do ansi..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 04. Duben 2010, 12:17 »

Fw už jsem přehrával mnohokrát, to není řešení. Jak se s tím vypořádá k770, když se jí zaplní paměť v OM4.2? K zlosti je hlavně to, že když zamrzne a já ho restartuju tak se Opera znovu instaluje, protože předtím nebyla ukončena správně, čímž se mi smažou všechny přístupová hesla, nastavení atd. 
uložena
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Duben 2010, 12:23 »

Patche jsem kdysi měl, fungovaly ale telefon byl značně nestabilní, docházelo k častým restartům, tak jsem to po měsíci experimentů vzdal, přehrál fw a už je nepoužívám.
Chystám se brzo reklamovat, takže telefon nehodlám kvůli patchům   přebarvovat.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Duben 2010, 13:43 »

to je normalni,A200 je vic nestabilni nez A100.ale co myslis ze ti udelaji v servisu?prehrajou FW,mozna ti telefon vymeni za jiny kde se problemy objevi uplne stejne nebo ti pak vrati penize a ty si koupis neco jinyho.pro stabilitu se prave pouziva "Heap shift" patch ktery slouzi ke zvyseni heapu,ja ted mam necelych 8MB.muj nazor je ze je zbytecnost reklamovat,kdyz vsechno okolo SW si udelam doma a HW si muzu poskodit spatnym pouzivanim,cemuz se da zamezit-ja uz mam asi pul roku po zaruce tak nic neresim.ale zase mezi C702 a K770 je urcitej rozdil(mam asi 10 az 20 patchu a 2 elfy mi jedou nonstop-jeden z nich je ale bookmanager takze zadne extra vytizeni neni..).mas aspon posledni fw R3EK002?
//nebo reklamuj a az po reklamaci muzes znovu zkusit patchovat..
« Poslední úprava: 04. Duben 2010, 13:46 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 04. Duben 2010, 20:58 »

Napíšu zkušenost s K790i. Mobil se neseká,s tím problémy nemám, ale vyskytují se jiné problémy. Ty tady ale psát nebudu. Nejsou ale horší než vaše sekání, stačí to udělat v Opeře znovu a je to v pohodě.
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 04. Duben 2010, 22:33 »

Ja musim operu restartovat.asi vyuziva vic mista pro cache nez 4.2.asi prejdu zpet na 4.2.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Duben 2010, 23:17 »

M. Čermák: fw mám poslední, no kdyby mi vrátili peníze, tak bych si vůbec nestěžoval, stejně ho hodlám po reklamaci prodat nebo ho spíš někomu daruji
 
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 05. Duben 2010, 05:01 »

Jo bral bych ho kdybys ho daroval ;-) aspon bych videl rozdil ve stabilite,ale ja myslim ze zas tak hrozny to nebude..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 05. Duben 2010, 15:02 »

Myslím, že po přechodu z k770 by to byl downgrade Smajlík Hlavně to, že je mobil skoro pořád zasekaný mě dost štve. Podívat se při spuštěné opeře do slovníku, podívat se do mapy v TB nebo googlemaps? Vyloučeno. Aplikace využívá příliš mnoho paměti, ukončete prosím předchozí aplikaci. Nevím jestli to je u A200 normální, asi jo. 
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 05. Duben 2010, 15:56 »

zkousel jsi posledni mnou citovany patch?
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Duben 2010, 16:03 »

Ne, jak jsem psal, bez přebarveni patche pořád restartují a barvit nemůžu kvůli reklamaci
uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 05. Duben 2010, 16:22 »

Gekon: ten nedostatok pamäti aj mne vcera vypisalo, ale to jedna aplikacia stahovala reklamy a natvrdo som ju vypol Smajlík skus vypnut mobil a vybrat aj baterku a znova zapnut. inak sem-tam je dobre vypnut/zapnut telefon, urychluje sa chod telefonu.
uložena

Gekon
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Duben 2010, 16:35 »

Nitram: i s čerstvě zapnutým telefonem se ta operační paměť rychle zaplní, prostě ji má jen 1MB a to je zoufale málo. Mě by právě zajímalo jestli je to spíš sw problém (neumí s ní efektivně pracovat) nebo má nějaký hw problém s pamětí nebo je to u A200 normální.
Ten heap by možná pomohl, ale to nechám po té reklamaci.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neustálé zamrzání telefonu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.227 sekund, 17 dotazů.