SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Srpen 2022, 23:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Hazel
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Hazel  (Zobrazeno 21579 x)
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Červen 2010, 19:14 »

Tak jsem pořídil Hazela   Smajlík A jsem s ním navýsost spojený, až na jednu věc. A tou je wi-fi. Mám domácí síť a s Hazelem se na ni napojím naprosto bez problému. Ale ve chvíli, kdy do prohlížeče zadám nějakou adresu, objeví se mi chybová hláška.  Undecided Chyba komunikace, vypněte funkci wi-fi nebo požádejte o pomoc poskytovatele. Nevíte někdo, co s tím nebo alespoň proč to nefunguje? Zkoušel jsem si stáhnout i operu mini, ale ani ta nepomohla... Možná je chyba někde v nastavení, nevím, moc tomu všemu nerozumím, každopádně, víte někdo, co bych měl udělat?
« Poslední úprava: 27. Červen 2010, 19:18 od Atony » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 28. Červen 2010, 06:31 »

Nevím, ale co takhle si nastavit angličtinu a hledat tu hlášku na internetu v anglickém znění?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 28. Červen 2010, 10:08 »

Máš v nastaveniach internetu povolené lokálne pripojenie? Nastavenia - Pripojenia - Nastavenia internetu - Povoliť lokálne pripojenie - áno. To isté nastav aj pri prúdoch.
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 28. Červen 2010, 10:33 »

Díky za rady. Lokální připojení však povolené mám a stejně to nefrčí. Stejně tak jsem vyhledával tu hlášku přes strýčka google (i v aj), ale ani ten mi moc neporadil. Jenom jsem v nějakém anglickém článku, recenzi (k elmu), našel zmínku o tom, že je nutné si prvně vytvořit vlastní datový účet, ale z toho taky nejsem nejmoudřejší... Cry
uložena
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 28. Červen 2010, 10:50 »

Tak jsem objevil takovou "radu" na eng fóru. Týká se to sice w995, ale problém je naprosto stejný. Udělal jsem to vše podle nich, ale stále mi to nějak nefunguje, jen to potom trvá mnohem déle... Máte s tím někdo zkušenosti?

Adresa toho fóra
http://www.handcellphone.com/mobile/forum/wifi-failure
« Poslední úprava: 28. Červen 2010, 11:01 od Atony » uložena
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 01. Červenec 2010, 17:40 »

Tak konečně jsem tomu přišel na kloub  Cheesy I když sem se tak trochu zastyděl, že mě to nenapadlo jako první. Každopádně, pokud máte někdo podobný problém, potom nehledejte řešení v nastavení telefonu, ale v nastavení routeru. Konkrétně v MAC adresách...
uložena
heronec21
Uživatel
***
Telefon: SE K770i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 06. Červenec 2010, 10:15 »

jedina vec mi tam malinko chybi.Nejsou k dispozicii ty widgets na hlavni obrazovku,to se mi celkem zamlouvalo na te VF verzii(hlavne kvuli funkci calendar se zobrazovanim today udalosti).nemáte se tim nekdo zkusenost jak je tam dostat,pripadne jakou jinou verzii FW pouzit Huh
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #22 v: 06. Červenec 2010, 10:21 »

a kdes telefon kupoval, že tam widgety nemáš? já měl standardní prodejní balení a vše šlapalo korektně
uložena
michael99
Uživatel
***
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 06. Červenec 2010, 22:53 »

Tak konečně jsem tomu přišel na kloub  Cheesy I když sem se tak trochu zastyděl, že mě to nenapadlo jako první. Každopádně, pokud máte někdo podobný problém, potom nehledejte řešení v nastavení telefonu, ale v nastavení routeru. Konkrétně v MAC adresách...
Mohl bys to prosím tě trochu rozvést? Taky se peru s wifinou, mobil se k ní připojí, ale data tahá jen v jednom případě z deseti...Děkuju
uložena
michael99
Uživatel
***
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 06. Červenec 2010, 22:57 »

Měl bych další dotazy ohledně SE j10i (elm)...tak věřím, že budete někdo vědět:)

1) podsvícení displeje není možné nastavit napevno ručně? Neustálá
regulace čidlem mě nepřijde ideální a rád bych měl nastavenou jednu
stálou hodnotu.

2) email - jak lze emailovýho klienta přinutit, aby stahoval poštu od
...nejnovějších zpráv? To, že telefon stahuje nejprve nejstarší zprávy je
zcela k ničemu, protože když jich máte v doručené poště třeba 500, tak
se k nim nikdy nedoberete.

3) Minimalizace aplikace Facebook-proč ji nelze normálně
minimalizovat jako jakoukoliv jinou aplikaci? Vím, že si člověk může
nechat běhat facebook, kalendář apod na displeji, ale není to ono..

4) Internetový prohlížeč, Google mapy, to samé jako facebook, nelze je minimalizovat?

Za odpovědi předem děkuju
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 07. Červenec 2010, 05:42 »

1. nie, v tomto firmware to nie je možné, mne to ale nevadí....
2. to bude skôr problém e-mailu ako mobilu. Musíš hľadať nastavenia cez web. Mne napr. Gmail sťahuje od najnovších  Cool
3. nejde to práve preto, pretože FB je spravovaný správcom miniaplikácii. Neviem ako to zmeniť, možno stačí zmeniť nejakú hodnotu v aplikácii. Treba hľadať.
4. Vstavaný internetový prehliadač nejde minimalizovať rovnako ako Google maps. Avšak môžeš si nainštalovať operu mini, je to lepší prehliadač a dá sa minimalizovať.
 link: http://www.opera.com/mobile/download/versions/ stiahni si českú verziu...
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 09. Červenec 2010, 20:21 »

Tak konečně jsem tomu přišel na kloub  Cheesy I když sem se tak trochu zastyděl, že mě to nenapadlo jako první. Každopádně, pokud máte někdo podobný problém, potom nehledejte řešení v nastavení telefonu, ale v nastavení routeru. Konkrétně v MAC adresách...
Mohl bys to prosím tě trochu rozvést? Taky se peru s wifinou, mobil se k ní připojí, ale data tahá jen v jednom případě z deseti...Děkuju

Počkej, ale jestli ti wifina funguje, i když jenom občas, tak máš jiný problém. Mně nejela vůbec... Jen sem se připojil k routeru, ale k internetu už mě to nepustilo. Jestli tě správně chápu, nemůžeš mít potíže jednoduše se signálem?
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 23. Červenec 2010, 10:29 »

Ten Facebook by mohla vyřešit úprava JAD souboru - smazání jednoho řádku (bude začínat na "SEMC" a podle názvu by mělo jít poznat, že je to on).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 30. Červenec 2010, 19:46 »

jedina vec mi tam malinko chybi.Nejsou k dispozicii ty widgets na hlavni obrazovku,to se mi celkem zamlouvalo na te VF verzii(hlavne kvuli funkci calendar se zobrazovanim today udalosti).nemáte se tim nekdo zkusenost jak je tam dostat,pripadne jakou jinou verzii FW pouzit Huh

Měl jsem podobný problém krátce poté, co jsem aktualizoval FW. Ale Widget manager tam prostě je, jenom se musí nějak "spustit" Mně se to povedlo tak, že když jsem párkrát použil aplikaci facebook, tak se mi na hlavní obrazovce najednou objevil facebook jako widget, a potom už to všechno šlapalo bez problému  Mrknutí

uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 30. Červenec 2010, 20:40 »

Viacerí užívatelia sa sťažujú na nezobrazovanie widgetov resp. widget managera. Časté otázky na túto tému sú hlavne po aktualizácii firmware.
Odporúčam Vám preto pri tomto probléme reštartovať telefón a po reštarte chvíľku počkať. Ono aj na práve čerstvo neaktualizovanom telefóne chvíľku trvá kým widgety nabehnú. Po update firmware je ale nutné telefón ešte raz reštartovať - pomáha to skoro každému užívateľovi pri problémoch s widgetmi - ako som sa dočítal na zahraničných fórach ako aj tu.  Mrknutí

to heronec21: Ak ti widgety nefungujú ani po reštarte telefónu, niekde je chyba. Skús ešte raz telefón prebehnúť SEUSom. Pokiaľ viem tak widgety by mali fungovať v každom firmware - či už sú alebo nie sú nejako ochudobnené o jednotlivé položky. Ale minimálne kalendár by mal byť všade.  Mrknutí
« Poslední úprava: 30. Červenec 2010, 20:43 od C510 » uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Hazel
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.