SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Listopad 2022, 19:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Hazel
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Hazel  (Zobrazeno 22550 x)
dracek116
Uživatel
***
Telefon: SE Hazel, Micro SD HC 8GB, HPM 90
Příspěvků: 58



Zobrazit profil
« v: 02. Duben 2010, 18:50 »

Dobrý večer chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kdy by měl být SE Hazel dostupný na českém trhu a zhruba kolik by stál uvažuji o jeho koupi za odslužující C702.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 03. Duben 2010, 21:30 »

mohl by tady být tak za dva a půl měsíce, cena určitě nebude výhodnější než u nyní uvedeného modelu Elm, který je výhodnější koupí Smajlík
uložena
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 03. Duben 2010, 21:41 »

..ale neni to slider..
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 03. Duben 2010, 22:40 »

No když vezmeš kladívko a posnažíš se Smajlík
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 06. Duben 2010, 19:19 »

Tuším, že s W910 se to někomu na fóru již podařilo.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
dracek116
Uživatel
***
Telefon: SE Hazel, Micro SD HC 8GB, HPM 90
Příspěvků: 58



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 06. Duben 2010, 20:41 »

dik za odpověd
uložena
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 23. Duben 2010, 19:49 »

SE Hazel na sklade: http://www.sonyericsson-shop.sk/detail/137550/013
uložena
dracek116
Uživatel
***
Telefon: SE Hazel, Micro SD HC 8GB, HPM 90
Příspěvků: 58



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 24. Duben 2010, 11:34 »

Dik za info pěkná cena, doufám že se již brzy dostane i k nám.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 02. Květen 2010, 15:36 »

Týden uběhl a Hazel stále nikde, tento týden už bychom se ale měli dočkat i my, tak to snad klapne. Ale stejně mě trošku mrzí, že na Slovensku opět mají vše dříve než my...
uložena
NuclearDave
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 03. Květen 2010, 11:53 »

tak už je i u nás ... http://www.1m.cz/detail/11860/sony-ericsson-hazel-j20i/
uložena
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 03. Květen 2010, 15:02 »

tak je tento kousek doma, zatim dojmy jako z kazdeho noveho mobilu  Cheesy, prijemny na dotek,trosku klouze zadni plocha a displej je casto opatlany,ale jinak jsem spokojen po C702 a C510, co me prekvapilo, ze v baleni se nedodava, podle me, datovy kabel k propojeni s pc, klavesnice prijemna, displej klasika...fajn kousek...
uložena
pje
Uživatel
***
Příspěvků: 9


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 05. Květen 2010, 14:44 »

No, u 1m prodávají kdeco, ale nerad bych sýčkoval... Jakpak se Hazel chová? Je to jako s Elmem (stejná platforma a patrně i firmware)?
uložena
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Květen 2010, 17:02 »

nevim jak u Elmu..ale podle me to bude to same...odezva rychla, zatim zadny problem s nestabilitou...
uložena
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 07. Květen 2010, 15:46 »

Hazel v prodeji i na oficiálním eshopu. Cena: 5 490Kč
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 07. Květen 2010, 16:00 »

Tak jsem to s tou dostupností tento týden trefil, ale těsně Smajlík
uložena
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Červen 2010, 19:14 »

Tak jsem pořídil Hazela   Smajlík A jsem s ním navýsost spojený, až na jednu věc. A tou je wi-fi. Mám domácí síť a s Hazelem se na ni napojím naprosto bez problému. Ale ve chvíli, kdy do prohlížeče zadám nějakou adresu, objeví se mi chybová hláška.  Undecided Chyba komunikace, vypněte funkci wi-fi nebo požádejte o pomoc poskytovatele. Nevíte někdo, co s tím nebo alespoň proč to nefunguje? Zkoušel jsem si stáhnout i operu mini, ale ani ta nepomohla... Možná je chyba někde v nastavení, nevím, moc tomu všemu nerozumím, každopádně, víte někdo, co bych měl udělat?
« Poslední úprava: 27. Červen 2010, 19:18 od Atony » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 28. Červen 2010, 06:31 »

Nevím, ale co takhle si nastavit angličtinu a hledat tu hlášku na internetu v anglickém znění?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 28. Červen 2010, 10:08 »

Máš v nastaveniach internetu povolené lokálne pripojenie? Nastavenia - Pripojenia - Nastavenia internetu - Povoliť lokálne pripojenie - áno. To isté nastav aj pri prúdoch.
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 28. Červen 2010, 10:33 »

Díky za rady. Lokální připojení však povolené mám a stejně to nefrčí. Stejně tak jsem vyhledával tu hlášku přes strýčka google (i v aj), ale ani ten mi moc neporadil. Jenom jsem v nějakém anglickém článku, recenzi (k elmu), našel zmínku o tom, že je nutné si prvně vytvořit vlastní datový účet, ale z toho taky nejsem nejmoudřejší... Cry
uložena
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 28. Červen 2010, 10:50 »

Tak jsem objevil takovou "radu" na eng fóru. Týká se to sice w995, ale problém je naprosto stejný. Udělal jsem to vše podle nich, ale stále mi to nějak nefunguje, jen to potom trvá mnohem déle... Máte s tím někdo zkušenosti?

Adresa toho fóra
http://www.handcellphone.com/mobile/forum/wifi-failure
« Poslední úprava: 28. Červen 2010, 11:01 od Atony » uložena
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 01. Červenec 2010, 17:40 »

Tak konečně jsem tomu přišel na kloub  Cheesy I když sem se tak trochu zastyděl, že mě to nenapadlo jako první. Každopádně, pokud máte někdo podobný problém, potom nehledejte řešení v nastavení telefonu, ale v nastavení routeru. Konkrétně v MAC adresách...
uložena
heronec21
Uživatel
***
Telefon: SE K770i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 06. Červenec 2010, 10:15 »

jedina vec mi tam malinko chybi.Nejsou k dispozicii ty widgets na hlavni obrazovku,to se mi celkem zamlouvalo na te VF verzii(hlavne kvuli funkci calendar se zobrazovanim today udalosti).nemáte se tim nekdo zkusenost jak je tam dostat,pripadne jakou jinou verzii FW pouzit Huh
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #22 v: 06. Červenec 2010, 10:21 »

a kdes telefon kupoval, že tam widgety nemáš? já měl standardní prodejní balení a vše šlapalo korektně
uložena
michael99
Uživatel
***
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 06. Červenec 2010, 22:53 »

Tak konečně jsem tomu přišel na kloub  Cheesy I když sem se tak trochu zastyděl, že mě to nenapadlo jako první. Každopádně, pokud máte někdo podobný problém, potom nehledejte řešení v nastavení telefonu, ale v nastavení routeru. Konkrétně v MAC adresách...
Mohl bys to prosím tě trochu rozvést? Taky se peru s wifinou, mobil se k ní připojí, ale data tahá jen v jednom případě z deseti...Děkuju
uložena
michael99
Uživatel
***
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 06. Červenec 2010, 22:57 »

Měl bych další dotazy ohledně SE j10i (elm)...tak věřím, že budete někdo vědět:)

1) podsvícení displeje není možné nastavit napevno ručně? Neustálá
regulace čidlem mě nepřijde ideální a rád bych měl nastavenou jednu
stálou hodnotu.

2) email - jak lze emailovýho klienta přinutit, aby stahoval poštu od
...nejnovějších zpráv? To, že telefon stahuje nejprve nejstarší zprávy je
zcela k ničemu, protože když jich máte v doručené poště třeba 500, tak
se k nim nikdy nedoberete.

3) Minimalizace aplikace Facebook-proč ji nelze normálně
minimalizovat jako jakoukoliv jinou aplikaci? Vím, že si člověk může
nechat běhat facebook, kalendář apod na displeji, ale není to ono..

4) Internetový prohlížeč, Google mapy, to samé jako facebook, nelze je minimalizovat?

Za odpovědi předem děkuju
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 07. Červenec 2010, 05:42 »

1. nie, v tomto firmware to nie je možné, mne to ale nevadí....
2. to bude skôr problém e-mailu ako mobilu. Musíš hľadať nastavenia cez web. Mne napr. Gmail sťahuje od najnovších  Cool
3. nejde to práve preto, pretože FB je spravovaný správcom miniaplikácii. Neviem ako to zmeniť, možno stačí zmeniť nejakú hodnotu v aplikácii. Treba hľadať.
4. Vstavaný internetový prehliadač nejde minimalizovať rovnako ako Google maps. Avšak môžeš si nainštalovať operu mini, je to lepší prehliadač a dá sa minimalizovať.
 link: http://www.opera.com/mobile/download/versions/ stiahni si českú verziu...
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 09. Červenec 2010, 20:21 »

Tak konečně jsem tomu přišel na kloub  Cheesy I když sem se tak trochu zastyděl, že mě to nenapadlo jako první. Každopádně, pokud máte někdo podobný problém, potom nehledejte řešení v nastavení telefonu, ale v nastavení routeru. Konkrétně v MAC adresách...
Mohl bys to prosím tě trochu rozvést? Taky se peru s wifinou, mobil se k ní připojí, ale data tahá jen v jednom případě z deseti...Děkuju

Počkej, ale jestli ti wifina funguje, i když jenom občas, tak máš jiný problém. Mně nejela vůbec... Jen sem se připojil k routeru, ale k internetu už mě to nepustilo. Jestli tě správně chápu, nemůžeš mít potíže jednoduše se signálem?
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 23. Červenec 2010, 10:29 »

Ten Facebook by mohla vyřešit úprava JAD souboru - smazání jednoho řádku (bude začínat na "SEMC" a podle názvu by mělo jít poznat, že je to on).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Atony
Uživatel
***
Telefon: SE J20i Hazel
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 30. Červenec 2010, 19:46 »

jedina vec mi tam malinko chybi.Nejsou k dispozicii ty widgets na hlavni obrazovku,to se mi celkem zamlouvalo na te VF verzii(hlavne kvuli funkci calendar se zobrazovanim today udalosti).nemáte se tim nekdo zkusenost jak je tam dostat,pripadne jakou jinou verzii FW pouzit Huh

Měl jsem podobný problém krátce poté, co jsem aktualizoval FW. Ale Widget manager tam prostě je, jenom se musí nějak "spustit" Mně se to povedlo tak, že když jsem párkrát použil aplikaci facebook, tak se mi na hlavní obrazovce najednou objevil facebook jako widget, a potom už to všechno šlapalo bez problému  Mrknutí

uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 30. Červenec 2010, 20:40 »

Viacerí užívatelia sa sťažujú na nezobrazovanie widgetov resp. widget managera. Časté otázky na túto tému sú hlavne po aktualizácii firmware.
Odporúčam Vám preto pri tomto probléme reštartovať telefón a po reštarte chvíľku počkať. Ono aj na práve čerstvo neaktualizovanom telefóne chvíľku trvá kým widgety nabehnú. Po update firmware je ale nutné telefón ešte raz reštartovať - pomáha to skoro každému užívateľovi pri problémoch s widgetmi - ako som sa dočítal na zahraničných fórach ako aj tu.  Mrknutí

to heronec21: Ak ti widgety nefungujú ani po reštarte telefónu, niekde je chyba. Skús ešte raz telefón prebehnúť SEUSom. Pokiaľ viem tak widgety by mali fungovať v každom firmware - či už sú alebo nie sú nejako ochudobnené o jednotlivé položky. Ale minimálne kalendár by mal byť všade.  Mrknutí
« Poslední úprava: 30. Červenec 2010, 20:43 od C510 » uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
petrenka
Uživatel
***
Příspěvků: 57


Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 16. Srpen 2010, 16:04 »

Zajímalo by mě,jak jde vypnout indikace že je dostupná síť UMTS HSPA - docela mě otravuje,jak se mi tam ta ikona nepravidelně objevuje.
uložena
7654321
Uživatel
***
Telefon: SE J10i Elm
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 16. Srpen 2010, 18:21 »

v nastavení mobilních sítí si dej jen GSM.
uložena
petrenka
Uživatel
***
Příspěvků: 57


Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 16. Srpen 2010, 20:02 »

Moc díky - já prohledal celý telefon,ale toto jsem vynechal  Undecided
uložena
hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 06. Únor 2011, 19:03 »

mam Hazel...a chcel by som zmenit widgety alebo niektore zmazat.    je to mozne???
uložena
SE_HELP
Uživatel
***
Telefon: x10i
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 07. Únor 2011, 12:59 »

Ahoj hormon. Widgety sa nedajú smazať, ale skryť vieš ich:
Správa položek widget
1 V pohotovostním režimu stiskněte navigační tlačítko nahoru.
2 Vyberte možnost Spravovat. Zobrazí se ikony Widget.
3 Stisknutím navigačního tlačítka vlevo nebo vpravo vyberte widget.
4 Vybráním možnosti Skrýt skryjete widget, vybráním možnosti Ukázat zobrazíte
widget v pohotovostní režimu obrazovky.
uložena
Aiden
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i, K550i, X10 mini pro
Příspěvků: 25



Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 16. Květen 2011, 10:16 »

Prosim vás, matka si koupila Hazel a vadí jí, že na pohot. obr. se šipkou nahoru furt zobrazují ty nabídky widgetů (ani se jí nedivím), nedá se to nějak zrušit? V nastavení zkratek je "směr nahoru" zašedlý.
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 16. Květen 2011, 11:22 »

neda resp. da - nestlacat sipku nahor  Undecided
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 16. Květen 2011, 15:31 »

Mne sa to na zyle s fw od t-mobileu dalo zmenit, ked som dal origo SE firm, uz to neslo. Takze skusit nahrat nejaky iny fw, alebo pockat na niekoho, kto vie, kde sa to meni. Budes sa ale musiet vrtat v systeme, co mnohych hned odradi.
uložena

hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 03. Červenec 2011, 20:11 »

SEWAS LUDOZRUTI...
...oné...
dalo by sa nejak spravit , aby na fotkach ktore odfotim Hazelom, bol v rohu fotky datu a rok,ako sa to dalo na starsich SE napr.w810i Huh
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 03. Červenec 2011, 20:37 »

Najskor v nastaveniach nie, tam by malo ist iba nastavenie polohy.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 03. Červenec 2011, 20:40 »

ne,datum se zapisuje do exifu,to ze se zapise datum cervene do rohu uz novy SE nemaji
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 14. Červenec 2011, 19:44 »

...no viem ,ze to nemaju ...
...ale ci by sa to nejak nedalo v "tuningovat"
uložena
kocour34
Uživatel
***
Telefon: SE W980i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 28. Leden 2013, 15:11 »

Widgety se dají zcela zrušit.Stačí jít do MENU a tam pak zvolit NASTAVENÍ a pak na položku DISPLEJ a pak na položku APLIKACE V POHOT.REŽIMU a tam zvolit ŽÁDNÉ a je klid. Cool
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Hazel
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.066 sekund, 17 dotazů.