SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Prosinec 2019, 13:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE S312 hladam
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE S312 hladam  (Zobrazeno 6989 x)
stefan12
Uživatel
***
Telefon: SE S312
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« v: 29. Březen 2010, 03:28 »

Dobry den

Mal by som prosbu, hladam ovladac, alebo PC Suite, Mobiledit na sony ericsson s312, ak nejaky existuje, poradte mi prosim vas. Daka stefan12
uložena
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 29. Březen 2010, 13:45 »

Bohužel SE S312 nic takového nepodporuje.
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
ankara45
Uživatel
***
Telefon: SE w595
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Březen 2010, 10:34 »

no dobrá otázka, aj ja by som chcela vediet Shocked
uložena
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Březen 2010, 11:23 »

Tenhle typ patří mezi Sagemovské modely s logem SE, takže na nějaký takový parádičky zapomeňte.. prej se tam nedá dohrát ani vlastní schémátko, je to pravda?
uložena
Benehallow
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8
Příspěvků: 338



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Březen 2010, 11:41 »

Ano, je to pravda Mrknutí
uložena

[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 31. Březen 2010, 13:40 »

Je to pravda jen u starších SE-Sagemů Mrknutí
uložena

obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 31. Březen 2010, 14:03 »

[email protected]@: Do S312 ale schéma opravdu nahrát nejde. Stačí si telefon vyzkoušet na stránkách SE.
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Duben 2010, 09:48 »

Upozorňujeme, že simulace se může poněkud lišit od skutečného telefonu. Mrknutí Stejně tak jako v simulaci s312 nemáš ve správci souborů složku schémata, v simulaci w302 tu složku máš, což je naprostá hloupost žádná taková složka tam ve skutečnosti není. Mrknutí
Navíc jsem nemluvil konkrétně o s312, nevím jak je na tom se schématy, ale vím, že některé novější mobily na platformě Sagem schémata umějí.
uložena

HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 01. Duben 2010, 10:25 »

Umí neumí. Tyto telefony jsou spíš paskvily a nedoporučuju ke koupi. SEčka se daj odjakživa upravovat a myslím, že proto má ještě nějaké zákazníky.
uložena
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 02. Duben 2010, 15:32 »

[email protected]@: nekdo rika, vylepšený Sagem je W205, nekdo, že je to SE. Zbytek je ale to samé (F305, S302, S312, W302, W395).
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE S312 hladam
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.027 sekund, 17 dotazů.