SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Září 2019, 19:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i problém s GDFS...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i problém s GDFS...  (Zobrazeno 3983 x)
rene.55555
Uživatel
***
Telefon: K610i
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« v: 06. Březen 2010, 20:38 »

Čawes. Mám dosť problém s K610i, kde som nezálohoval GDFS a omylom vložil s druhého K610i. Teraz len svieti červená LED pri zapnutí a nič sa nedeje. Nedá sa to nejak opraviť? Ďakujem...
uložena
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Březen 2010, 21:08 »

A mobil k PC ti jde připojit? Pokud ne, je nejspíš konec, pokud ano, SEUS.. Mrknutí
uložena

rene.55555
Uživatel
***
Telefon: K610i
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Březen 2010, 17:06 »

No načíta mi ho pri pripojení, len problém je v tom, že SEUS píše, že mám najnovší firmware... Čo mám robiť?
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Březen 2010, 17:45 »

Myslim ze pomuze Filip. Tohle seus nespravi
uložena

rene.55555
Uživatel
***
Telefon: K610i
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Březen 2010, 13:36 »

Prepáč, no aký Filip? Som tu nový, tak sa ospravedlňujem...
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Březen 2010, 16:28 »

Filip je nase byvala technicka podpora, zkus tu nekde pohledat jeho icq, kdybych ho vedel dal bych ti ho.
uložena

rene.55555
Uživatel
***
Telefon: K610i
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Březen 2010, 21:58 »

Tak som si našiel Filipa, napísal mu a tak som sa dozvedel, že sa to dá opraviť na diaľku, ale za cenu 400 CZK. Tak asi mi ináč nepomôžete... Ďakujem, aspoň viem na čom som. Ak by ste niekto mali aj iné riešenie, tak prosím napíšte, ďakujem...
uložena
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 08. Březen 2010, 22:06 »

Zadarmo ani kuře nehrabe jak se říká.Si myslíš že ti to někde udělají za méně tak se tam obrať jinou radu zřejmě nedostaneš.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
rene.55555
Uživatel
***
Telefon: K610i
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Březen 2010, 22:44 »

Ako ja som nečakal, že mi to niekto urobí, chcel som len pomoc/návod ako na to. Tak dik moc... Môžete uzavrieť tému...
uložena
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 08. Březen 2010, 23:25 »

Není to tak jednoduché aby do toho každý viděl je na to třeba specialistu.A právě proto tě odkázali na Filipa že je to specialista na takové opravy.
« Poslední úprava: 09. Březen 2010, 00:38 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Březen 2010, 13:57 »

Hlavne na to potrebujes vybaveni, v servise by to bylo hodne drahe
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i problém s GDFS...
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 19 dotazů.