SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 09:28

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nenaskoèí displey u K550i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nenaskoèí displey u K550i  (Zobrazeno 5267 x)
Bazinak
U¾ivatel
Telefon: SE K550i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« v: 12. Únor 2010, 18:46 »

Dobrý den. Mám takovýto problém. Pøi zapnutí mob. telefonu mi nenasko¹í displej. Pouze se rozsvítí a nic. Jeliko¾ byl telefon v záruce (je¹tì cca 1 mìsíc) poslal jsem ho na záruèní opravu. Oni mi ho vrátili s tím, ¾e záruku (reklamaci) neuznávají z dùvodu zji¹tìné oxidace v pøístroji. Telefon byl standartnì u¾íván. nikdy nebyl namoèen, nikdy mi nespadl do vody apod. Osobnì se domnívám, ¾e mi reklamaci neuznali z dùvodu ji¾ krátké lhùty pro vypr¹ení záruky. nevím zda-li se s tím dá je¹tì nìco dìlat. telefon byl koupen pøes e-shop T-mobilu.cz. Reklamace uplatnìna u prodejce, který telefon zaslan na opravu. Chci se zeptat, je lep¹í zakoupit nový telefon, nebo ho nechat opravit. Jsem na nìj zvyklý. Dìkuji za odpovìï
ulo¾ena
jacktalking
U¾ivatel
Telefon: telefon? Mám
Pøíspìvkù: 331

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 13. Únor 2010, 14:05 »

Zakoupit nový, jeliko¾ vrá¾et do telefonu s cenou (aktuální) kolem 1500Kè nemá smysl.
ulo¾ena

MIKE BIKER: Zatím to vypadá na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlá¹ená svou nekompetentností a velmi laxním pøístupem. Obracet se na nì je jen ztráta èasu.
kitemirda
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 4

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 29. Èerven 2010, 14:17 »

Dobrý den, mám v podstatì stejný problém se stejným telefonem, zaèátekem mìsíce jsem zkou¹el jak dlouho vydr¾í pøi standartní pouívání na baterii - vydr¾el po 2,5 roce je¹tì celý týden, najednou z nièeho nnic pøijedu domu po 4 dnech nároènìj¹ího pu¾ívání s vybitým telefonem a hodím ho doma na nabíjeèku, veèer nabiju a co se nestane, druhej den veèer u¾ vybito a to prakticky jen le¾el na stole, takhle tedy zaèla zlobit baterka a¾ jsme jednou zase ráno vyndal mobil z nabíjeèky a kdy¾ sem ho odpoledne vytáhl z kapsy byl vypnutý a ne¹el zapnout se stejným pøíznakem, rozsvítí se display, zavrní a nic, dokud nevyndám a nezandám baterii neudìlá znova u¾ ani to. Rozdílem je to ¾e u¾ je to nìjaký ten týden a v¾dycky se po nabíjení na nìkolikátý pokus zapne, nìkdy se ale stane ¾e ho musím vypnout vytýhnutím baterky z dùvodu záseku co¾ se mu taky stává a¾ teï a u¾ ho pak nemù¾u zapnout co¾ je mimo domov docela problém, èasto se mi nedaøí ho zapnout nìkolik hodin, kdy¾ ho pak zapnu jde tøeba nìkolik dní, u¾ se to tu øe¹ilo vícekrát co sem èetl a nìjaký Pan zázraèný opraváø Filip to v¾dycky dával do kupy  Cheesy, pøedem dím za rady.
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 29. Èerven 2010, 16:03 »

co tak zkusit seus ? Prehrat firmware ? T-mobile firmwary jsou casto nestabilni. Ja bych telefon debrandoval a pak prehral firmware
ulo¾ena

kitemirda
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 29. Èerven 2010, 16:43 »

Takze postupne na me :-) Prvne zkusit SEUS, a kdyztak debrand a pak neofiko cestou pøeflashnout nebo debrand a pak seus :-) ?

Zkusil jsem teda hned SEUS a zatím se zapíná, a¾ na to ¾e nìkdy na zmáèknutí nereaguje vùbec, zase alespoò se v¾dycky tøeba na 3. 4. zmáèknutí tlaèítka zapne co¾ je furt zlep¹ení o 100%
« Poslední úprava: 29. Èerven 2010, 17:35 od kitemirda » ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 29. Èerven 2010, 17:58 »

zkus debrand a pak seus, ale jak rikas ze prvni prehrati nepomohlo tak nevim nevim, na debrand pouzij program Far manager, a pak to prehrej seusem. Jinak sekani mobilu ti muze zpusobit i nejaky soubor na pametove karte ktery nedovede tvuj mobil precist.
ulo¾ena

kitemirda
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 30. Èerven 2010, 14:04 »

Tak vcera jsem to v ramci testovani asi 8x vypnul a zapnul v prubehu nekolika hodin a vysledek viz post vý¹e, ted se mi znovu zasekl (znovu pøi vytáèení èísla, jednou taky pøi odesílání sms) a u¾ nejde stejným zpùsobem zapnout a musím vyndávat a zandávat baterku jak jsem popisoval, pøesnì na zaèátku, tak jen nevím jestli mù¾e být podstatné to s tím odesíláním, jestli je to tak energeticky nároèné ¾e by to mohla dìlat baterka ? Nevím  Undecided
ulo¾ena
MIKE-BIKER
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White
Pøíspìvkù: 1031

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 30. Èerven 2010, 18:48 »

Tam je zøejmì chyba na desce a to u¾ nikdo neopraví. Nìco jsem se natrápil s telefony øady K,D,W 750-800 a v¾dy byla v háji deska. Prodat na Aukru na ND. Mrknutí
ulo¾ena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
kitemirda
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 30. Èerven 2010, 19:41 »

Néé  Cry
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nenaskoèí displey u K550i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 19 dotazù.