SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 09:52

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vytáèení telefonního èísla
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vytáèení telefonního èísla  (Zobrazeno 4646 x)
Honza
U¾ivatel
Telefon: SE C902
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« v: 06. Leden 2010, 14:30 »

Zdravím,

poslední dobou se mi dost èasto, vlastnì neustále, stává, ¾e pokud vytáèím telefonní èíslo, které nemám ulo¾ené v seznamu nebo v posledních volaných èíslech, tak mùj C902 prostì zamrzne.

Probíhá to asi tak, ¾e na displeji zùstane vy»ukané èíslo, hovor normálnì probíhá, ale i kdy¾ to nikdo nezvedá, dovolám se do schránky, nebo se nìkomu dovolám a pak chci hovor ukonèit, prostì to nejde. Vùbec ¾ádnou klávesou ani nièím jiným. Musím prostì poèkat, ne¾ se telefon uráèí a probere se, co¾ nìkdy trvá i pár minut.

Stává se nìkomu nìco podobného?

Mimo to samovolný restart je docela pravidlem, ale u toho vím, ¾e firmware pomù¾e.

Kdy¾ tady ètu ty pøíspìvky ohlednì reklamací, tak se mi do T-mobile docela nechce. Mù¾e být øe¹ením pøehrání firmware? Ztrácím tím záruku nebo nee?

Pøedem díky za odpovìdi
ulo¾ena
Phoenix
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia™ X8
Pøíspìvkù: 508

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 06. Leden 2010, 21:22 »

Zdravím,

poslední dobou se mi dost èasto, vlastnì neustále, stává, ¾e pokud vytáèím telefonní èíslo, které nemám ulo¾ené v seznamu nebo v posledních volaných èíslech, tak mùj C902 prostì zamrzne.

Probíhá to asi tak, ¾e na displeji zùstane vy»ukané èíslo, hovor normálnì probíhá, ale i kdy¾ to nikdo nezvedá, dovolám se do schránky, nebo se nìkomu dovolám a pak chci hovor ukonèit, prostì to nejde. Vùbec ¾ádnou klávesou ani nièím jiným. Musím prostì poèkat, ne¾ se telefon uráèí a probere se, co¾ nìkdy trvá i pár minut.

Stává se nìkomu nìco podobného?

Mimo to samovolný restart je docela pravidlem, ale u toho vím, ¾e firmware pomù¾e.

Kdy¾ tady ètu ty pøíspìvky ohlednì reklamací, tak se mi do T-mobile docela nechce. Mù¾e být øe¹ením pøehrání firmware? Ztrácím tím záruku nebo nee?

Pøedem díky za odpovìdi

Popravdì je mi tì líto a to velice dost moje pøitelkynì mìla problem s telefonem sice jinym typem ale platforma stejna, 2x dva stejné problemy a v¾dy pouze pøehrali firmware a stejnì nepomohlo. Ted k hlavnímu pokud nema¹ nejnovìj¹í tak si aktualizuj o záruku nepøijde¹ SEUS II je officialní produkt SE, new firmware je velice dobry a svi¾ny restarty sem nemìl
ulo¾ena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
obluda zelená
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia N8-00
Pøíspìvkù: 253

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 07. Leden 2010, 15:06 »

Ano, je tady varianta nahrát si nový firmware (samozøejmì zálohuj data), v tomto pøípadì by to mohlo pomoct.
Pokud by to nepomohlo, mù¾e¹ zkusit servis. nebál bych se, reklamoval jsem u T-M bez problému K790i. Navíc to trvalo tak 1,5 týdne.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vytáèení telefonního èísla
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.016 sekund, 18 dotazù.