SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 06:55

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastavení MMS a internet u Oskarty
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nastavení MMS a internet u Oskarty  (Zobrazeno 22093 x)
gryzly
U¾ivatel
Telefon: N3230
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« v: 17. Listopad 2009, 11:21 »

nastavení MMS a internet u Oskarty (Vodafone)
Zdravím vás SEmaniaci. Kamarádka má tohodle pseudo SE a nejdou jí MMS. Tento problém má u¾ od zaèátku. nìkolikrát jsem jí úspì¹nì nastavil mms i wap atd pøes http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupwap/s302?lc=cs&cc=cz . Pak ale pøestali nastavovací zprávy od nich chodit. Prostì v¹e zadám, ale zpráva s nastavením nepøíjde. Zkou¹el jsem to u¾ nìkdy v létì, pak v záøí a naposled v sobotu. Taky nechápu, ¾e pøesto, ¾e to fungovalo, tak telefon asi sám ztratil nastavení.  mù¾ete mi sem nìkdo hodit nastavení jednotlivých polo¾ek pro F305 ?
ulo¾ena
jacktalking
U¾ivatel
Telefon: telefon? Mám
Pøíspìvkù: 331

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 17. Listopad 2009, 11:28 »

Na www.techforum.cz je nastavení pøímo pro VF. F305 tam není, ale údaje jsou stejné pro v¹echny telefony
ulo¾ena

MIKE BIKER: Zatím to vypadá na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlá¹ená svou nekompetentností a velmi laxním pøístupem. Obracet se na nì je jen ztráta èasu.
gryzly
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 17. Listopad 2009, 16:22 »

Jo jen¾e jakej je tak nejpodobnìj¹í telefon který tam je? Proto¾e mám zku¹eniost ¾e ka¾dej výrobce si ty jednotlivý polo¾ky v menu pojmenuje podle sebe. zkou¹el jsem to nastavit dle mé N3230 a nedopadlo to.
ulo¾ena
jacktalking
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 17. Listopad 2009, 16:27 »

S312 nebo S302. Tì¾ko si to pojmenuje dle sebe, pøístupový bod musí být v¹ude stejný název, IP adresa také,........
ulo¾ena

MIKE BIKER: Zatím to vypadá na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlá¹ená svou nekompetentností a velmi laxním pøístupem. Obracet se na nì je jen ztráta èasu.
Ganimed
Administrátor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 17. Listopad 2009, 20:04 »

Nevim co je na tom tak tezkeho zavolat na operatora at ti to posle konfiguracni smskou, pokud ti na infolince nepomuze plechova tlama tak se nech prepojit na ziveho asistenta
ulo¾ena

gryzly
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 17. Listopad 2009, 23:38 »

Problém je v tom, ¾e Vodafone tento telefon nepodporuje a na infolince ani v jejich k¹eftì to nasavit nevijou. Stejnì tak jejich Technoidi to neznají.
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 18. Listopad 2009, 12:10 »

No a ma vodafone alespon nejaky podobny telefon ? Je to platforma Sagem F,S,W3xx mely by mit stejne nastaveni. Jestli maji alespon jeden SE s platformou Sagem v nabidce. Tak pri volani na plechovou hubu, na dotaz jaky model pouzivas udej ten co maji v nabidce, neni boha aby to neslo.

Pokud ti neni vodafon schopen nastavit telefon na pitome mms pak mas duvot zmenit operatora. U t-mobile si muzu poslat koofiguracni sms.
ulo¾ena

jacktalking
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 18. Listopad 2009, 17:32 »

gryzly: technoidi to umí. Je tam na S312 nebo W312. Ale dosud nechápu co je tì¾kého na tom si vzít údaje klidnì z nokie. V¾dy» IP adresa se na Nokii nemù¾e jmenovat "perníková chaloupka" èi na SE "podvozek od motocyklu". Vzal jsem si schválnì starý Samsung E600 a ejhle - názvy jsou stejné Smajlík

Ganimed: vedle na¹í prodejny je Vodafone. A tam jsou tøi skupiny lidí - jedna to neumí nastavit, proto¾e nepøemý¹lí. Druhá skupina to neumí nastavit proto¾e nechce. A ta tøetí skupina je ¾e to nastaví kdy¾ se nudí. Propána, ale je to jejich slu¾ba, divím se ¾e se nesna¾í
ulo¾ena

Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 18. Listopad 2009, 21:10 »

On si za to Vodafon taky muze sam kdyby mel moznost si telefon z netu v pohode nastavit konfiguracni smskou jak to ma T-mobile nemusel by takove banality resit, druha vec je kdyz se na to ten clovek vylozene vyprdne a ani si na toho operatora nezavola tak to je jeho problem, vzdy je dobre se umet ozvat a vyresit si problem slovne jsme prece lidi a na to ru hubu mame aby jsme ji otvirali, znakova øeè nebo orangutani vøískání tomu urcite nepomuze
ulo¾ena

peterss
Anonym
« Odpovìï #9 v: 18. Listopad 2009, 22:14 »

u vodafona je taky moznost nastavit si data pomoci konfiguracni sms
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 19. Listopad 2009, 06:00 »

Jak teda ma tak uz to mohl mit davno nastavene.
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastavení MMS a internet u Oskarty
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.