SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Červen 2024, 03:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142453 příspěvků v 9995 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pomoc NastavenĂ­ Wi-Fi v W715
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: pomoc NastavenĂ­ Wi-Fi v W715  (Zobrazeno 4465 x)
kubic1
Uživatel
***
Telefon: w715
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« v: 04. Listopad 2009, 13:34 »

ProsĂ­m nĂŹkoho ochotnĂŠho kdo by mi poradil .. telefon (w715) mĂĄm cca 2 tĂ˝dny a vše doposud OK.. wifi mi jela a nebyl problĂŠm ani s prohlíženĂ­m webu.., ale TEÏ.. Když se pokusĂ­m pøipojit na net púøes wifi, tak mi to napíše hlåšku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo požådejte o pomoc mobilnĂ­ho operĂĄtora."  .. zkoušel jsem všechno možnĂŠ.. ,vyp/zap,. obnovenĂ­ nastavenĂ­, posĂ­lĂĄnĂ­ nastavovacĂ­ch sms od operĂĄtora (vodafone).. ale k nièemu to nevedlo...tak bych vĂĄs chtĂŹl poprosit o jakoukoliv radu èi nĂĄpad?
DĂŹkuji  Cry
uložena
evasek11
Uživatel
***
Telefon: W 705
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Únor 2010, 14:14 »

Bohužel takĂŠ nevĂ­m, mĂĄm W705  a jsem u O2 a mĂĄm ĂşplnĂŹ stejnĂ˝ problĂŠm, akorĂĄt že mĂŹ pøes wifi nešel od zaèåtku, ještĂŹ se mi nepodaøilo se pøes wifi na internet pøipojit, bez nĂ­ ano...
Pokud se s tím nÏkdo takÊ setkal a zjistil chybu napø. v nastavení, prosím pomoc... Cry
uložena
otaznik
Uživatel
***
Telefon: W715
Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Únor 2010, 17:45 »

Zkoušel si jak to pracuje i s jinýma Wi-Fi sítÏma?
uložena
Ivan
Uživatel
***
Telefon: SE W715
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Únor 2010, 09:52 »

Ahoj. take bych potreboval pomoci s WiFi.
Mam W 715  a i kdyz se na wifinu pripojim, pokud otevru treba operu a chci jit na net, stejne to zacne "vytacet" pres GPRS.
Co se v principu musi udelat, aby se na net chodilo pres to wifi?

diky Ivan

EDIT: tak uz to "umim"  Roll Eyes
Problem byl v tom nepovolenem "mistnim pripojeni".
« Poslední úprava: 17. Únor 2010, 10:11 od Ivan » uložena
evasek11
Uživatel
***
Telefon: W 705
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Únor 2010, 13:23 »

NemÏla jsem ještÏ možnost, to vyzkoušetn a jiných sítích. Je možnÊ, že nÏkterÊ sítÏ to nepøijme, ale jinde se pøipojim?
uložena
otaznik
Uživatel
***
Telefon: W715
Příspěvků: 19


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Únor 2010, 15:02 »

Ano, to je možnÊ, pøes jednu sí mڞu naèítat tøeba 5 minut a nenajede nic, a pøitom na jinÊ síti to funguje bÏhem pår sekund...
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pomoc NastavenĂ­ Wi-Fi v W715
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 17 dotazů.