SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
24. Listopad 2017, 08:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23744 uživatelů
Nejnovější uživatel: latura
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: WiFi + QIP
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: WiFi + QIP  (Zobrazeno 1896 x)
Axel
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i), Sony Ericsson G502 Atomic Silver, Sony CMD-J6
Příspěvků: 131



Zobrazit profil
« v: 01. Listopad 2009, 10:32 »

Ahojky, prosím chci se zeptat. Mám SE W715, dobrej foun, max. spokojenost. Prosim jde kdyz se pripojim na WIFI abych byl zadarmo na ICQ? kdyz si naistaluji JAva ICQ, tak se to prece bude platit pac je je to pres datovy ucet že? nebo se to automaticky zapne pres to WIFI?
uložena

PC: AMD Athlon X2 6000+ Black Edition 3,1Ghz, A-Data Gaming Edition 4GB DDR2 800Mhz, Zdroj Micase 500W, MSI KA780GM, VGA Gigabyte HD 4850 512MB DDR3 (PCIe-16x) + Artic Cooling Twin Turbo, HDD 320GB SATA Samsung, 2x DVD-RW DL 22x Samsung Black SATA, 1x FDD Sony, 2x Card Reader, 1x external HDD 250GB
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 01. Listopad 2009, 11:50 »

Zapnes wifi, pripojis se k nejake dostupne, spustis qip, ten se te zepta jestli muze odesilat data do site internet, potvrdis a jedes prez wifi zadarmo, nic tezkeho, kdyby to jelo prez data videl by jsi v pravem hornim rohu modrou planetku, jak tam planetka neni jedes prez wifi
uložena

Axel
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i), Sony Ericsson G502 Atomic Silver, Sony CMD-J6
Příspěvků: 131



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Listopad 2009, 23:47 »

super díky, to mi jede OK. Zeptám se jaký je dobrý prohlížeč na net?? Opera mini?? a muzu mít zase na vyber volbu pres co chci se pripojit? pres Wifi nebo gprs??
uložena

PC: AMD Athlon X2 6000+ Black Edition 3,1Ghz, A-Data Gaming Edition 4GB DDR2 800Mhz, Zdroj Micase 500W, MSI KA780GM, VGA Gigabyte HD 4850 512MB DDR3 (PCIe-16x) + Artic Cooling Twin Turbo, HDD 320GB SATA Samsung, 2x DVD-RW DL 22x Samsung Black SATA, 1x FDD Sony, 2x Card Reader, 1x external HDD 250GB
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Listopad 2009, 08:37 »

opera mini je dobra, pro takoveto zakladni surfovani postaci, jinak plati pro ni to same co jsem psal vyse u Qipa
uložena

Axel
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i), Sony Ericsson G502 Atomic Silver, Sony CMD-J6
Příspěvků: 131



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Listopad 2009, 18:00 »

jasnačka, hned to vyzkouším.....
uložena

PC: AMD Athlon X2 6000+ Black Edition 3,1Ghz, A-Data Gaming Edition 4GB DDR2 800Mhz, Zdroj Micase 500W, MSI KA780GM, VGA Gigabyte HD 4850 512MB DDR3 (PCIe-16x) + Artic Cooling Twin Turbo, HDD 320GB SATA Samsung, 2x DVD-RW DL 22x Samsung Black SATA, 1x FDD Sony, 2x Card Reader, 1x external HDD 250GB
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: WiFi + QIP
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.098 sekund, 18 dotazů.