SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
02. Prosinec 2024, 23:20

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 ... 27 28 [29]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 146574 x)
figycom
Anonym
« Odpovìï #420 v: 19. Únor 2011, 15:19 »

Hmm podle mì pokud preru¹i¹  aktualizaci FW tak pomu¾e u¾ jenom servis tohle by mìl uznat  Cool
ulo¾ena
andy456
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Satio U1 Black
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #421 v: 19. Únor 2011, 23:28 »

Hi vespolek.

Co dìlat, kdy¾ kamarád pøeru¹il aktualizaci firmware (je to lama) a telefon teï vùbec nenabìhne a svítí pouze èervená stavová dioda vlevo nahoøe?

to teda pekne posral Smajlík nech skusi nahrat firmware cez Sony Ericsson PC Companion 2.0 -> Zóna Support Zone

ale asi mu ho neidentifikuje Sad tak¾e potom jedine odniest do servisu

alebo nech si kupi licenciu na:
Kód:
http://www.omnius-server.com/buy_client
a skusi si ho preflashova» sám Smajlík ale musí si zohnat aspon do polky nabitú baterku BST-33
« Poslední úprava: 20. Únor 2011, 00:13 od andy456 » ulo¾ena

Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #422 v: 20. Únor 2011, 09:49 »

George00

Na tom poèítaèi kde se ten telefon aktualizoval a pak pøeru¹il, skou¹el jsi aktualizaci pøez SEUS znova zozjet misto toho aby jsi se pokou¹el telefon zapnout ? Nevim jak je to u telefonu se symbianem ale SEUS umi pøeru¹enou aktualizaci dokonèit.
ulo¾ena

Thymallus
U¾ivatel
Telefon: Satio U1i silver
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #423 v: 21. Únor 2011, 10:03 »

Servis...
Taky se mi pøeru¹ilo pøehrávání FW a telefon ne¹el zapnout, ani nabít baterku, nato¾ pøehrát FW.
U¾ èekám tøetí týden a¾ pøijde ze servisu :-(
ulo¾ena

andy456
U¾ivatel
Telefon: Satio U1 Black
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #424 v: 21. Únor 2011, 17:36 »

co¾e Shocked tøetí týden to si mal poslat mne ja by som ti ho prehral razdva Grin inaè malo by to ist vpoho aj cez SEUS
len tebe sa asi vybila baterka a preto ti to preru¹ilo Smajlík v tom pripade treba zohnat nejakú inu nabitú baterku BST-33
a skusit nahrat FW s òou cez SEUS  alebo cez program OMNIUS nahrat Firmware R1CA037 a porad aj h@cknut.
« Poslední úprava: 21. Únor 2011, 17:43 od andy456 » ulo¾ena

Thymallus
U¾ivatel
Telefon: Satio U1i silver
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #425 v: 22. Únor 2011, 07:42 »

tak u¾ je doma - tøi týdny to trvalo, proto¾e je v záruce a posílali ho do prahy a z prahy jim to do¹lo neopravené, tak to tam posílali znovu...
normálnì by SW pøehrali na místì, ale byla to reklamace reklamace :-)

pøes seus to nahrát ne¹lo a ¾e jsem to zkou¹el hodnìkrát. baterka asi byla vybitìj¹í, ale podaøilo se mi ji mobilem jak¾ tak¾ nabít - mobil ji nabíjel tak 5minut a vypl se, tak jsem u toho stál jak trotl...
v¾dy to stáhlo aktualizaci, dojelo do pùlky a konec...
ulo¾ena

excalibur
U¾ivatel
Telefon: SE Satio
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #426 v: 22. Kvìten 2011, 18:38 »

Zdravím, u¾ som tu èítal podobné problémy, ale nikdy nejaké rie¹enie.. Tak¾e, mám SE Satio a odpája sa mi Pamä»ová karta. 2x som prehral fw a raz zformatoval kartu v telefone... ale myslím ¾e sa odpája viac pri èítaní ako pri zápise, lebo pri nahrávaní videa sa mi to nikdy nestalo. Naopak, pesnièku si nikdy nevypoèujem celú. Telefón u¾ v záruke nie je..
ulo¾ena
Ryky
U¾ivatel
Telefon: Honor Magic 5 Pro,Honor 50,Xiaomi Poco F2 Pro,Honor 10,Xperia Z, Xperia Ray, W900i, Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r
Pøíspìvkù: 77

Zobrazit profil
« Odpovìï #427 v: 11. Prosinec 2011, 22:54 »

Mám stejný problém jako excalibur a dal¹í, ale nikde sem se nedoèetl v èem byl problém. Pøehrál jsem fw (2x) a 2x jsem zformátoval kartu jednou v  telefone a jednou v PC. karta je nová. ... v èem bude problém? Poradí mi nìkdo? Embarrassed ..zápis podle v¹eho funguje jen ètení z karty nejde..pøi jakémkoliv ètení souboru se karta odpojí..?
« Poslední úprava: 11. Prosinec 2011, 23:24 od Ryky » ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #428 v: 12. Prosinec 2011, 16:42 »

Nakolko sa jedna o symbian S60 skuste este prebehnut symbian forum: http://smartmobil.sk/forum/viewforum.php?f=55
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #429 v: 16. Kvìten 2012, 14:53 »

Mam problemy s budikom na Satiu, nezvoni ani na zapnutom mobile, stalo sa to az po aktualizacii na novy soft.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 27 28 [29]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.013 sekund, 19 dotazù.