SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Prosinec 2023, 04:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 131532 x)
Bloodeye
Uživatel
Telefon: SE Satio Black

Zobrazit profil
« Odpověď #405 v: 06. Říjen 2010, 07:24 »

Sorry, ale väčšina tvojich negatív sa týka všetkých telefónov s S60v5.
Inak na odomykanie je veľmi dobrá utilitka "ScreenLocker"

Inak môj kus by som vyhlásil za najstabilnejší mobil s OS ktorý som vlastnil (napríklad pri Nokii N79 by som ti v pohode vymenoval ďaleko viac a horších chýb a to po poslednej aktualizácii ktorá bola pred rokom). Moje Satio sa mi samovoľne reštartlo 1 krát a zamrzlo 1 krát a to v oboch prípadoch bola moja chyba (inštalácia nekompatibilného softu).

Add. konektor: tiež som už uvažoval nad tým prečo ho dali na bok, ale na rozdiel od teba mi to neprekáža.

Predtym som mal Nokiu so Symbianom a vsetko bolo v poriadku... tu ide o to,ze je to dotykovy symbian a zjavne narychlo prerobeny na dotykove ovladanie... Neviem,co mam za ''prototyp'',ale uz mi ho aj swapli za novy kus a stale je to s tym sw hroza... Vcera sa mi napr.stalo,ze pri stlaceni menu sa zobrazovalo iba prazdne pozadie,pomohol iba restart. A nema tu niekto podobny problem ako ja,ze ked rychlo pise,tak telefon prestane nachvilu vibrovat a potom vibruje minutu v kuse? 
uložena
martin_g
Uživatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #406 v: 06. Říjen 2010, 07:53 »

U mňa sa zatiaľ neprejavil žiadny s tebou popisovaných problémov. A moja prvá nokia (N79) ktorú som kedy mal má tak nanič soft, že nokiu už v živote nechcem (neaktualizácia času na úvodnej obrazovke, zmiznutie času po preklopení obrazovky, nespustenie fotoaparátu - nutný reštart, zamrznutie fotoaparátu počas fotenia - nutný reštart, samovoľne posunutie budíka o hodinu ...).
uložena
Pekony
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #407 v: 06. Říjen 2010, 08:47 »

Predtym som mal Nokiu so Symbianom a vsetko bolo v poriadku... tu ide o to,ze je to dotykovy symbian a zjavne narychlo prerobeny na dotykove ovladanie... Neviem,co mam za ''prototyp'',ale uz mi ho aj swapli za novy kus a stale je to s tym sw hroza... Vcera sa mi napr.stalo,ze pri stlaceni menu sa zobrazovalo iba prazdne pozadie,pomohol iba restart. A nema tu niekto podobny problem ako ja,ze ked rychlo pise,tak telefon prestane nachvilu vibrovat a potom vibruje minutu v kuse? 
[/quote]

Jo to s tím sekáním vibrací při psaní sem měl taky, ale ničím jsem to nevyřešil. Někdy to nedělalo měsíc a někdy za den několikrát. Opravdu těko říct.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Thymallus
Uživatel
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #408 v: 10. Říjen 2010, 12:27 »

taky jsem to s tou vibrací zažil a proto jsem tuto funkci vypl a je to o.k.
je to sice poloviční řešení, ale jen otázka zvyku

jinak mám stabilní kousek a dá se říct že bez problémů.
uložena

SIMCA
Uživatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE K790i,SE SATIO U1

Zobrazit profil
« Odpověď #409 v: 06. Prosinec 2010, 18:59 »

já už ho ku..a rozšlapu!!to je ten nejhorší mobil co jsem kdy měla neustále se mi seká a když si pustím rádio a někdo zavolá už se mi to rádio nespustí,nevypnu ho jedině tak,že vypnu celý mobil!!a pokud nikdo nezavolá a chci si příště rádio znovu pustit tak ho musím první celý vypnout apak zase zapnout,taky mi už po druhé umřel,prostě umrzl a nefunguje s pamětovkou vůbec nereaguje a bez ní jen tak z poloviny!!už na to nemám fakt nervy!! na úkor 12mega foťáku je mobil na p.č.!!! Angry
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #410 v: 06. Prosinec 2010, 19:57 »

seus nepomohl?
uložena
roxetak
Uživatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #411 v: 06. Prosinec 2010, 20:26 »

2Simca: Tak ako pise ObscureScarecrow, jedine obnovit cez seus a ak nepomoze tak servis. Ako som napisal na FB, satio a vivaz je len taka odbocka SE, ked skoncili so symbianom uiq3, vrhli sa na symbian 9,X (s60), takze je to taky mix sonyericsson s nokiou. A teraz sa SE hodil len na android a ostatne telefony A300, ci os W7, alebo spominany symbian, na tie a na ich uzivatelov se nejak zabuda.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
SIMCA
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #412 v: 17. Leden 2011, 20:49 »

tak jsem ho přehrála!! zatím mám týden za sebou a funguje normálmě a zdá se mi,že i baterka vydrží déle!! je to možné nebo jen takový pocit!!
 taky mám ještě jeden problém nevím jestli se sem hodí moje druhá otázka!?
kamarádka má tenhle mobil a začal jí nějak blbnout! prostě při hovoru se jí to přeruší a hlásí ji to ,že volaný učastnik je nomentálně nedostupný!!! já mám SE satio a chci se zeptat jestli ten její mobil můžu připojit přes PC na můj program sony ericsson PC companion na opravu nebo přehrátí na novější Freeware?!a pokusit se o opravu nebo je lepší ho odnést do servisu!! já mám třeba zkušenost ještě se Siemensem když jsem ho odnesla,přehráli mi ho ,ale reprák už nebyl takový jako předním měla sem pocit,že ho vyměnili!takže otázka zní : MŮŽU K 550 DOMA PŘEHRÁT PŘES TENHLE PROGRAM!? díky za odpovědí!
uložena

roxetak
Uživatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #413 v: 17. Leden 2011, 22:00 »

Jasan, bud PC Companion, alebo SEUS II a mas :-)
uložena

SIMCA
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #414 v: 17. Leden 2011, 22:14 »

takže nic nezkazím! já jen aby pak po mě nechtěla třebas novej mobil! :-)
uložena

roxetak
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #415 v: 17. Leden 2011, 23:20 »

SEUS II SonyEricsson Update Service je original sluzba ponuknuta od spolocnosti sonyericsson. Ak dodrzis vsetky podmienky pouzitia nemas co pokazit. Tu mas par navodov na prestudovanie:
http://sony-ericsson-cz.com/1921-navod:-seus-ii-aneb-jak-si-sam-stahnout-a-prehrat-firmware-v-telefonu.html
http://www.cyber-shot.cz/firmware/aktualizacni-sluzba-sony-ericsson-seus-ii/
http://semania.cz/aktualizacni-sluzba-seus-ii-se-dockala-noveho-vzhledu-i-funkci.html

A pozor na nabitie baterie, viac ako 50%, najlepsie nabit na 100%.
uložena

zderic
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #416 v: 18. Leden 2011, 00:23 »

no ja osobne robím zálohu kontaktov, sms... pomocou programu Sony Ericsson PC Suite. 

Prosím o pomoc.
při spojení Satia s PC Suite a pokusu o načtení kontaktů z telefonu mi vyskočí hláška  Čtení kontaktů mobilního telefonu selhalo.
Ostatní vše funguje.
PC Suite nainstalováno z telefonu.
Děkuji Cool
uložena
roxetak
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #417 v: 18. Leden 2011, 00:32 »

Na zalohu kontaktov pouzi skor MPE. PC Suite by som na zalohovanie nepouzil, synchronizacia prejde ale zaloha telefonu nikdy, bud problem so spravami, kontaktami, ci aplikaciami. Bolo to tu riesene niekolko krat, a nikto okrem Muldera a Scullyovej neobjasnil, kde moze byt problem. Robili to uz symbiany s uiq3, mozno i obycajne telefony ...
uložena

Thymallus
Uživatel
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #418 v: 17. Únor 2011, 15:10 »

Satio a MPE? Co mám zkušenosti, tak leda pro kontakty na SIM kartě, jinak satio a myphoneexplorer nee...
Satio spolupracuje vpohodě s PC suite, zatím jsem nezaznamenal žádný problém. Kdysi mi často spojení blblo a všiml jsem si, že to závisí na kabelu (měl jsem kabel od USB na stůl a k tomu připojen kabel pro satio) a to nedělalo dobrotu (asi úbytek napětí), ale když jsem strčil kabel od satia do USB přímo, tak O.K.
Jinak může pomoct satio vypnout a zapnout, pokud spojení s PCsuite blbne častěji...
Teď, jak se upgradovalo PCsuite na PCcompanion, tak jsem se setkal s problémem synchronizace s outlookem, kdy i přes zákaz úpravy kontaktů v mobilu mi vymazal polovinu narozenin v kalendáři... asi to ještě nemají vychytané.
Jediný problém, co tady na foru byl - bylo PCsuite a synchronizace přes bluetooth, ale to jsem nezkoušel...
uložena

George00
Uživatel
Telefon: C902 - dead, nyní Samsung S8500 Wave

Zobrazit profil
« Odpověď #419 v: 19. Únor 2011, 15:09 »

Hi vespolek.

Co dělat, když kamarád přerušil aktualizaci firmware (je to lama) a telefon teď vůbec nenaběhne a svítí pouze červená stavová dioda vlevo nahoře?
Lze telefon ještě nějak dát dohromady aniž by se musel nést do servisu? Např. multiloader a download mód jako to funguje u jiných telefonů nebo něco takového. Omlouvám se, pokud už dotaz někdo měl a je zodpovězen, píšu teď ve spěchu a nedostal jsem se k tomu číst 25 stránek poblémů se SE Satio.

Moc díky za odpověď!

George Mrknutí
« Poslední úprava: 19. Únor 2011, 15:15 od George00 » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 18 dotazů.