SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 01:39

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 145284 x)
peterss
Anonym
« Odpovìï #390 v: 17. Srpen 2010, 00:17 »

asi to vypada, ze se sa hodilo len jednym smerom .... android a nic ine ... skoda ...

to si zjistil dost pozde, uz se to tady asi pred mesicem probralo  Mrknutí
ulo¾ena
Thymallus
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Satio U1i silver
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #391 v: 17. Srpen 2010, 05:42 »

Nemá tu nìkdo problémy s propojením Satia a USB kabelu s PC?Moje Satio je pìknì náladový, vìt¹inou se mi podaøí pøipojit a¾ tak na 7 - 10 pokus.Pøitom konektor èistím ka¾dej druhej den, nabíjeèka (jak prùchozí, tak dal¹í dvì co mám doma) fungují bezvadnì, to samý sluchátka, jak HPM-77ky, tak HPM-90 a HPM-82.Jen kabel zlobí! Angry

taky mi blbo pøipojení (v práci) a zjistil jsem ,¾e to bylo tím, ¾e jsem kabel os telefonu pøipojoval na prodlou¾ení (kabel) z USB - èili dva kabely do sebe. Asi je to u¾ moc dlouhé a vázne napájení...
kdy¾ dám mobila pøímo pøes kabel do pc, tak je v¹e ok
ulo¾ena

roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #392 v: 17. Srpen 2010, 12:28 »

2peterss: Co narobis, som na konci abecedy a tak kym sa ta informacia ku mne dostane, to trva... a trva... a trva... a trva :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
bondgirl007
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: SE Satio U1, SE Xperia X10 mini Android 2.1 - root
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #393 v: 26. Srpen 2010, 20:58 »

zdravím, neviete mi niekto poradi» preèo sa môj satio nechce pripoji» na zaheslovanú wifi sie»? (kµúè zadávam správny) Reinstal softu som u¾ robila, ale bh¾ nepomohlo.   
ulo¾ena
andy456
U¾ivatel
Telefon: Satio U1 Black
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #394 v: 27. Srpen 2010, 13:25 »

bondgirl007 skus si zmenit heslo wifi Mrknutí 
ulo¾ena

bondgirl007
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: SE Satio U1, SE Xperia X10 mini Android 2.1 - root
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #395 v: 27. Srpen 2010, 17:34 »

andy456 vïaka za tip, ale ani to nepomohlo Sad Problém nie je s mojou domácou sie»ou, ten môj telefon sa nechce pripoji» na ¾iadnu zabezpeèenú sie» (podotýkam ¾e kµúèe k týmto sie»am mám Smajlík ), nech som kdekoµvek. Na nezabezpeèenú sa pripojí hneï bez problémov.
ulo¾ena
andy456
U¾ivatel
Telefon: Satio U1 Black
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #396 v: 28. Srpen 2010, 13:52 »

tak skus vypnú» zabezpeèenie a zapnut Grin aj ked to asi nepomo¾e Smajlík ¹ifrovanie daj WEP
a e¹te si skus nadstavit filtrovanie MAC adries na nete najde¹ navod ako na to...adresu MAC satia zistis zadanim
* # 62209526 #  potom ju das medzi filtrovane  MAC adresi a malo by to frèat...mne toto tie¾ robilo problemi ale u¾ mi to fièi jak ma.
« Poslední úprava: 28. Srpen 2010, 14:00 od andy456 » ulo¾ena

Benehallow
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 338

Zobrazit profil
« Odpovìï #397 v: 09. Záøí 2010, 13:07 »

Nevíte nìkdo, co mù¾e zpùsobovat to, ¾e kdy¾ vyfotím fotku, následnì se mi vùbec nezobrazí v Galerii - Poslední fotografie a následnì ani v panelu na hlavní obrazovce? Sad
ulo¾ena

Thymallus
U¾ivatel
Telefon: Satio U1i silver
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #398 v: 10. Záøí 2010, 06:52 »

ano, to jsem u¾ taky øe¹il...
problém byl v tom, ¾e má¹ v mobilu hodnì obrázkù a fotek, pak pøi focení se poslední fotky nezobrazí.
Kdy¾ si proma¾e¹ nepotøebné obrázky, mìlo by to být O.K.

je to sice kravina, ale je to chyba SE. Nevím jak je to u nového softu - prý to mìli odstranit, ale ten pøedchozí to dìlal.
ulo¾ena

Benehallow
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 338

Zobrazit profil
« Odpovìï #399 v: 10. Záøí 2010, 15:18 »

Obrázkù mám fakt dost, vyzkou¹ím.Ohlednì toho softu, u mì to bylo naopak, u starýho mì to nìdìlalo vùbec, ale tìd to zaèalo... Smajlík
ulo¾ena

franta.h123
U¾ivatel
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« Odpovìï #400 v: 12. Záøí 2010, 19:36 »

Zdravim lidi. je tu debata o zobrazování fotek, taky mi to dìlá a navíc jak se starým FW tak i s novým. taky odmazávám fotky a videa, ale jde to i jinak . Vyndam pamnìtovku udìlám aktualizaci souborù , pak ji zase vlo¾im a udìlam ji znova , vìt¹inou to na èas pomù¾e. Sice to chvilku trvá ale jde to. Jinak mo¾ná nainstalovat jinej prohlí¾eè. Akorát je trochu problém s tin ¾e SATIO je tak trochu bastard SONY ERICSSON s OS od NOKIE . Tak¾e nìkterý chytrý portály se s nim nespojí nebo je omítne foun . Jedinì stáhnout na kartu a zkusit nainstalovat z karty , ale taky to ne v¾dy jde.  Undecided Zatim Zdravím.
ulo¾ena
Bloodeye
U¾ivatel
Telefon: SE Satio Black
Pøíspìvkù: 23

Zobrazit profil
« Odpovìï #401 v: 05. Øíjen 2010, 08:15 »

Uz to bude pomaly rok,co pouzivam Satio a musim skonstatovat,ze ide o najhorsi a najnestabilnejsi telefon,aky som za 10 rokov vlastnil(a to som mal 95% telefonov E/SE)
Najhorsie zavady:
-totalne nestabilny sw(nepomohol ani upgrade,dokonca ani swap mt):same ''duchy''-zmenim temu a pozadie predoslej obcas preblikne,neskoro reaguje na odomknutie mt,pri pisani sms prestane vibrovat a potom vibruje 1min vkuse
-konektor na boku mt(ktory idiot toto vymyslel?Pustim mp3,mobil chcem vlozit do puzdra,no vdaka ''inteligentnemu'' umiestneniu to nejde)
-aby nestacilo,ze kvoli fastportu sa neda mt s hf vlozit do vrecka,tak odomykanie mt pri hf je tiez horor-a inak nechapem,preco dali odomykaci jazdec vlavo?Nie je nahodou vacsina uzivatelov pravakov?
-nedaju sa prepinat skladby pri uzamknutom mt
-chaoticke potvrdzovanie volby,ktora mi stale sposobuje preklepy(1.polozka sa potvrdi 1klikom,ostatne 2klikmi)
-mt sa casto otaca neziadane na sirku,aj ked je telefon vo vertikalnej polohe
-zdlhave vyhladavanie v tel.zozname(pismena lupy sa delia az na 2 strany)
-aplikacie sa cervenym sluchadlom nezatvaraju,preto je nutne ich stale manualne zatvarat,co zbytocne zdrzuje-aj take beznosti ako tel.zoznam alebo posledne volania
...atd atd

Jedine pozitivim tohto ¹mejdu vidim vo fotoaparate,fotky su fakt pekne. Inak su moje skusenosti so Satiom ako nocna mora. Niekedy rozmyslam,ci vobec ten mt pred spustenim predaja testovali,pretoze mi hlavne vdaka sw pride ako ranny prototyp.

Odpocitavam dni,kedy sa ho zbavim a zacne sa predavat Nokia N8,ktora ma vsetko to,co na Satiu postradam... Po 2-rocnom spokojnom vyuzivani Nokie N82 som presiel na Satio-povedal som si,ze dam este SE sancu,no bola to chyba. SE uz aj tak nie je tym,cim byval (zlate casy K750/K800 su uz nenavratne prec Sad  )
« Poslední úprava: 05. Øíjen 2010, 08:23 od Bloodeye » ulo¾ena
martin_g
U¾ivatel
Telefon: SE Satio
Pøíspìvkù: 59

Zobrazit profil
« Odpovìï #402 v: 05. Øíjen 2010, 12:37 »

Sorry, ale väè¹ina tvojich negatív sa týka v¹etkých telefónov s S60v5.
Inak na odomykanie je veµmi dobrá utilitka "ScreenLocker"

Inak môj kus by som vyhlásil za najstabilnej¹í mobil s OS ktorý som vlastnil (napríklad pri Nokii N79 by som ti v pohode vymenoval ïaleko viac a hor¹ích chýb a to po poslednej aktualizácii ktorá bola pred rokom). Moje Satio sa mi samovoµne re¹tartlo 1 krát a zamrzlo 1 krát a to v oboch prípadoch bola moja chyba (in¹talácia nekompatibilného softu).

Add. konektor: tie¾ som u¾ uva¾oval nad tým preèo ho dali na bok, ale na rozdiel od teba mi to nepreká¾a.

« Poslední úprava: 05. Øíjen 2010, 12:52 od martin_g » ulo¾ena
lysohlavec
U¾ivatel
Telefon: Satio Silver
Pøíspìvkù: 109

Zobrazit profil
« Odpovìï #403 v: 05. Øíjen 2010, 14:12 »

taktiez mam satio uz skoro rok a ziadne problemy so SW nemam...a restarty tiez nie...takze bud mas telefon vybraty z akcie (kamarat ma a ma problemy s nestabilitou SW) alebo mas len blby kus
ulo¾ena
eriq1
U¾ivatel
Telefon: X10 white
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil
« Odpovìï #404 v: 05. Øíjen 2010, 21:01 »

Zdravim, tak ja pridam azda par neucelenych postrehov, aspon budete mat co citat. Satio som si kupil zhruba pred rokom, z Anglicka, ked po nom nebolo v CR a SR ani slychu. (pocut bolo, kupit sa nedal:) ) Stal ma 12czk, brandovany na Vodafone UK- ten som snad do 2 tyzdnov odstranil.

Bol som celkom nadseny, krasny kusok, pekny velky display. Co ma sklamalo bol fakt (nezistoval som si dopredu), ze nie je dotykovy display ako dotykovy Smajlík Nakoniec som sa na nom ale naucil robit dobre, skor nechtami ako prstami. Problemy so stabilitou som nikdy nemal. Niektore veci ma potesili, ako napr fajn GPS prijimac (oproti c905) s moznostou poriadnej navigacie, naozaj dobry fotak i ked blesk som az tak nevyuzil. Pred mesiacom som telefon hackol za pomoci helloOX2 a nahral tam nejaky patch od cloveka nickom rafaat. Telefon sa vyrazne zrychlil, bola to radost:)

Vytkol by som mu ale viacero veci, ktore mi vadili. Prebudenie-unlock moc dlhy, hlavne ked som sa chcel pozriet na hodinky, az mi to bolo niekedy trapne, odblokovavat to pred znamymi. Neustala rotacia menu ma vytacala, drzal som ho normalne, unlockol, a menu nalezato, aj spravy, aj posledne volane kontakty, stavalo sa mi to stale. Na druhej strane, som ale autorotaciu nevypol, lebo som ju dost vyuzival v mediach. Vyhladavanie v telefonnom zozname tiez celkom voprus, aplikacie a piplanie sa s nimi rovnako nepotesi. Vydrz baterie slaba, niekedy som ho nabijal az kym som nesiel spat a do rana bol chudak niekedy aj do polky prazdny Cheesy Zvykol som si na to.

Kupou Satia som sa chcel presunut z "hlupej" c905ky k niecomu riadnemu, no bol to iba taky polskok. Teraz som si zadovazil krasnu bielu X10-tku, ktora je konecne to prave. Opat krasny display, avsak dotykovy tak ako som si to predstavoval, moznost jednoduchej instalacie aplikacii, sice o nieco vacsia ale uzsia a vo vrecku ju ani necitim v porovnani so satiom (hlavne ta krytka fotaku vadila - i ked splnala ucel). Jednoduchsie surfovanie, este lepsia a presnejsia GPS a pre mna az nezvykle dobra vydrz baterie:) Naviac este, sice odlozeny, ale predsa len potrdeny update androidu, som spokojny. A za to vsetko som sa v podstate musel vzdat iba blesku, par aj tak nepotrebnych megapixelov a.."par" eur:))
ulo¾ena

Panasonic GD30 -> Alcatel OT 300 -> Siemens CX65 -> SE T300 -> SE T610 -> SE K700 -> SE K850 -> SE C905 -> SE Satio -> SE Xperia X10 white
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 18 dotazù.