Titulní stránka Fórum Bazar Galerie Download Technická podpora Redakce SE E-shop

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Září 2010, 11:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
Bez nás není váš Sony Ericsson kompletní Mrknutí
122564 příspěvků v 9008 tématech od 18731 uživatelů
Nejnovější uživatel: campingantipolis
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum - SEMania.cz  |  Smartphony a chytré telefony  |  Symbian S60 (Moderátoři: VaRo, Jozef Cmar, Ganimed, peterss, 3m3)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 27
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 20917 x)
Benehallow
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #300 v: 27. Únor 2010, 09:55 »

Najviac ma ale stve POTVRDZOVANIE DOTYKOM. V niektorych pripadoch staci 1 klik,inde zasa 2 kliky,preco nie je na vsetko 2 kliky? Potom robim same preklepy resp.spomaluje to ked kliknem raz a cakam,ci sa to potvrdi alebo nie.

Neviem z akeho dovodu sa vsetky polozky ktore su PRVE V PORADI daju potvrdit raz,ostatne sa musia kliknut 2x. Aky to ma zmysel?

Mam len ja s tymto problem? Fakt mam pocit,ako by som pracoval s prototypom  Angry

Já to smysl - apoň se nepřeklepneš Mrknutí mě se to líbí
uložena

kultus
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #301 v: 02. Březen 2010, 19:33 »

kolega ma N5800 a taky jsem se divil ale chce to jen zvyknout si na to...spis mi pri ovladani systemu chybel kinetic scrolling Sad
uložena

Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
digitom
Uživatel
Telefon: Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #302 v: 04. Březen 2010, 19:49 »

ahoj, poridil sem si Garmina a Sygnic navigaci do mobilu a ani jedna mi nefunguje proste mi nevyhlada signál ze satelitu, nevim cim to je, nevim jestli tam nemam neco spatne nastavene nebo neco spatne nastavene v mobilu ale podle me ne. nemate nekdo stejný problém? nebo nevedel by jste nekdo co s tím?
uložena
martin_g
Uživatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #303 v: 07. Březen 2010, 20:22 »

Sygic nezobrazuje hľadanie satelitov, hlási chybu GPS, ale keď sa telefón chytí tak sygic sa tiež pripojí.
 Zapni si vstavanú aplikáciu GPS Data, keď chytí satelity nechaj ju bežať a zapni Sygic, v pohode sa sygic rozbehne.
uložena
Kosabek
Uživatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #304 v: 09. Březen 2010, 23:47 »

Ačkoli moc hry nehraji zlákala mě hra Lets Golf našel jsem si ji to trvalo děsně dlouho certifikoval vložil do Satia nainstaloval před instalaci něco kolem 50MB po nainstalováni přes 100MB spustil začátek perfektní ale k úplnému spuštění hry nestačilo ani dojít Satio totálně zkolabovalo nešlo ani zapnout musel jsem vyndat baterii zandat a pak šlo nahodit.Tak jsem to zkusil ještě jednou se stejným výsledkem takže jsem hru zase odinstaloval.Nevíte čím by to mohlo bít a byla to verze určená pro S60 5th tak vám nevím a celkem mě to mrzí že mi to nejde když už jsem se konečně odhodlal jít do nějaké té hry a byl jsem natěšen.
Stáhl jsem si ji zde doufám že to není Warézz pokud to sem píchnu.      http://www.mobindir.net/mobil-gsm/4096-lets-golf-for-s60v5-sports-arcade-games-download.html
« Poslední úprava: 09. Březen 2010, 23:48 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600.
carreaum
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #305 v: 16. Březen 2010, 00:00 »

Zdárek ode dnešního dne mám nově Satio od O2. Poměrně hodně mě zarazily dvě věci.

1) Krytka fotoaparátu, se poměrně hodně vyklá, jste na tom podobně ?
2) Citlivost dotykového displeje je něco naprosto otřesného, měl jsem Jet, Renoira, Cookie i 5530 (všechny mají rezistentní typ displeje) a na Satiu když chci napsat sms bez hrubek, tak ji píšu snad půl hodiny, každou klávesu či znak musím stisknout několikrát, poměrně velkým tlakem, nemluvě o pomalosti. Často se i stane, že vůbec nereaguje, "ťukal" jsem nehtem, samozřejmě jsem několikrát provedl kalibraci. Když se pokouším psát rychleji, tak znaky se nestačí vyobrazovat. Může být špatná dotyková vrstva ?

Díky za odp.
uložena

History W995 -> N86 -> I8910 -> now Satio Noir

About 65 phones
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #306 v: 16. Březen 2010, 09:02 »

Krytka foťáku u mého Satia začala mít menší vůli až po několika měsících opužívání, po zakoupení žádnou vůli neměla. Rychlé psaní textů na Satiu prstem je pro mě občas také kámen úrazu, buď můžete psát rychle ale s velkým tlakem na displej a nebo s menším tlakem ale pomaleji, pokud píšu stylusem, tak není problém, ale řekneme si narovinu, kdo by ho chtěl nosit na poutku?
« Poslední úprava: 16. Březen 2010, 10:59 od MartinChroust » uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce šéfredaktora SEMania.cz

student Vysoké Školy Báňské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Sonyk1
Uživatel
Telefon: Sony Ericsson Satio silver - iPhone 3G

Zobrazit profil
« Odpověď #307 v: 16. Březen 2010, 09:49 »

Já mám krytku OK. Nezaznamenal jsem žádnou změnu - pořád perfektní. Co se týče displeje, tak mám asi jiný telefon, jelikož odezva na dotek je blesková a bez problémů a to mám na displeji ještě původní folii. Psaní sms je alespoň pro mě rychlejší a pohodlnější než na klasické klávesnici. Stylus nepoužívám vůbec, neměl jsem potřebu.   
uložena
carreaum
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #308 v: 16. Březen 2010, 10:00 »

A myslíte si, že je to na reklamaci ? Jako píšu hodně smsky, a na odporových displejích jsem nikdy neměl problém psát sms, a takový displej 5530 byl snad 20x lepší jak displej u Satia. O psaní sms nemluvě.
uložena

About 65 phones
kultus
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #309 v: 16. Březen 2010, 10:01 »

Zdárek ode dnešního dne mám nově Satio od O2. Poměrně hodně mě zarazily dvě věci.

1) Krytka fotoaparátu, se poměrně hodně vyklá, jste na tom podobně ?
2) Citlivost dotykového displeje je něco naprosto otřesného, měl jsem Jet, Renoira, Cookie i 5530 (všechny mají rezistentní typ displeje) a na Satiu když chci napsat sms bez hrubek, tak ji píšu snad půl hodiny, každou klávesu či znak musím stisknout několikrát, poměrně velkým tlakem, nemluvě o pomalosti. Často se i stane, že vůbec nereaguje, "ťukal" jsem nehtem, samozřejmě jsem několikrát provedl kalibraci. Když se pokouším psát rychleji, tak znaky se nestačí vyobrazovat. Může být špatná dotyková vrstva ?

Díky za odp.

muze to byt klidne spatny kousek nebo problem O2 firmware protoze vetsina lidi mi psala ze je s ovladanim spokojena (jinak si chci satio taky poridit)
uložena

Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
carreaum
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #310 v: 16. Březen 2010, 10:24 »

Je pravda, že jsem trošku zhýčkán z kapacitního displeje OmnieHD, ale přeci na tom displeji nemůžu psát rychlostí, jak kdybych měl zlomený prsty. A snad by SE nedovolil dát do elitního modelu horší displej, jak do Nokie za 5 ,- tis.
uložena

About 65 phones
martin_g
Uživatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #311 v: 16. Březen 2010, 10:34 »

Ja osobne nemám s písaním na Satio žiadny problém. Veľká querty klávesnica na ležato je podľa mňa najlepšia klávesnica na dotykovom telefóne s ako som sa kedy stretol. Inak všetky moje príspevky tu na fóre písane bez diakritiky sú písané cez Satio.
uložena
kultus
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #312 v: 16. Březen 2010, 10:39 »

Je pravda, že jsem trošku zhýčkán z kapacitního displeje OmnieHD, ale přeci na tom displeji nemůžu psát rychlostí, jak kdybych měl zlomený prsty. A snad by SE nedovolil dát do elitního modelu horší displej, jak do Nokie za 5 ,- tis.

muzu se zeptat proc jsi vymenil samsung i8910  za Satio??? prave mezi tema dvema telefonama si vybiram...diky
uložena

carreaum
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #313 v: 16. Březen 2010, 10:45 »

Vadilo mi dennodenní nabíjení, velké rozměry, hmotnost. Navíc měním periodicky telefony, ale je pravda, že bych nikdy nevěřil, že budu psát smsky rychleji na kapacitním displeji, než na hw klávesnici. Ale pokud ti můžu poradit, prď na Satio, krom xenonu je Omnia HD ve všem lepší. Mám je teď vedle sebe, a je to jako mít vedle sebe trabanta a porsche Cheesy u Omnie se nesetkáš s černými obrazovkami, s prodlevami a když jo tak minimální.  Undecided a ještě něco výstup ze sluchátek Omnie je o něco horší, v tom je také Satio lepší. Ještě jsem zvědav na výdrž.

A GPS bída, Satio zafixuje satelity až po několika minutách - studený start bez asistence operátora. Omnie bez asistence do půl minuty, první start. Takhle rychlou fixaci jsem dosud neviděl.
uložena

About 65 phones
kultus
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #314 v: 16. Březen 2010, 11:00 »

tak ty rozmery me taky desi ikdyz jsem moc nemel male telefony nikdy...ale casto mam potrebu fotit telefonem v horsim svetle a ted mam i8510 tak krome dotekoveho symbianu ziskam xenonovy blesk tak holt neco musim obetovat nicmene segra ma doma satio z orange, tak si ho pres vikend vyzkousim a uvidim jinak me prekvapila ta baterka ze ta 1500 mAh u omnieHD nevydrzi ale to hodne zalezi od uzivani pochybuji ale ze satio vydrzi vic...

...jinak k te vydrzi, nevadi mi kazdy den nabijet stejne ho pripojim k notebooku automaticky kazdy vecer, spis se bojim narazovych akci jako celodenni foceni na dovolene, parhodinova navigace, poslouchani MP3 nebo koukani na film a pod.

fixace se takhle posloucha spatne ale asistence operatora stoji par korun a jednou za cas me to nezabije nepotrebuji navigovat kazdy den a ikdyz GPS vypnes tak by se uz pak mel chytnout do pul minuty ne??? alespon tak mi fungovali ostatni telefony s GPS...
« Poslední úprava: 16. Březen 2010, 11:41 od kultus » uložena

Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 27
Poslat téma Tisk
Fórum - SEMania.cz  |  Smartphony a chytré telefony  |  Symbian S60 (Moderátoři: VaRo, Jozef Cmar, Ganimed, peterss, 3m3)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines LLC. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.105 sekund, 18 dotazů.