SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
08. Listopad 2024, 00:07

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142473 pøíspìvkù v 10014 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 145778 x)
Tonan24
U¾ivatel
Telefon: SE Satio
Pøíspìvkù: 72

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 13. Listopad 2009, 13:45 »

Tak jsem zkusil jít na seus update a aktualizovat si firmware a napsalo se mi, ¾e je pro mùj telefon k dispozici nový firmare tak jsem provedl update.  Telefon teï pracuje mnohem rychleji. Co si pod tím mám pøedstavit, ¾e mám nìjaký prototyp? nebo jak je mo¾né, ¾e jsem nemìl poslední firmware?
ulo¾ena
uzivatel
Anonym
« Odpovìï #46 v: 13. Listopad 2009, 18:23 »

mam s nim docela dost problemov.. mrzne strasne casto, neviem ci za to moze nejaka aplikacia co som nahodil, alebo preco, ale 3-4x denne zamrzne nahodne aj ked nic nerobim.. pomoze len vybrat baterku. fotak s bleskom robi v zasade vzdy cervene oci. obcas mu nieco trva dlhsie po odomknuti. chcelo by to novy firmware ale vypisal mi, ze mam najnovsi.  Embarrassed
ulo¾ena
Benehallow
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 338

Zobrazit profil
« Odpovìï #47 v: 13. Listopad 2009, 20:10 »

mam s nim docela dost problemov.. mrzne strasne casto, neviem ci za to moze nejaka aplikacia co som nahodil, alebo preco, ale 3-4x denne zamrzne nahodne aj ked nic nerobim.. pomoze len vybrat baterku. fotak s bleskom robi v zasade vzdy cervene oci. obcas mu nieco trva dlhsie po odomknuti. chcelo by to novy firmware ale vypisal mi, ze mam najnovsi.  Embarrassed

Má¹ dovezenýho nebo oficiální dovoz?Já takové problémy na¹tìstí nemám, moje Sátieèko ¹lape jako Ty nejlep¹i ¹výcarské hodinky Cool být Tebou bych zkusil pøehrát firmware Mrknutí
ulo¾ena

uzivatel
Anonym
« Odpovìï #48 v: 15. Listopad 2009, 12:03 »

Je to kus kupovany priamo v SE predajni u nas. Jak tak pozorujem zahranicne fora, su plne ludi co maju podobny problem. SE vraj pracuje na novom FW, ktory by mal prist coskoro. Jedna z veci ktora vraj pomaha je zmenit typ siete z DUAL na GSM. Vraj na miestach s malym dosahom 3G sa tel.zvykne zakusnut. Uvidime ako pomoze novy FW.
ulo¾ena
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #49 v: 15. Listopad 2009, 23:24 »

Satio mì neoslovilo, ale na jeho obranu musím øíct, ¾e mì nezamrzlo ani jednou. A to jsem na rozhraní mezí 3G a klasikou, dennì mi signál pøeskoèí nìkolikrát(obèas tím pøijdu i o nìjaký pøíchozí hovor). A ani jedno zatuhnutí.....
ulo¾ena
uzivatel
Anonym
« Odpovìï #50 v: 18. Listopad 2009, 17:55 »

rad by som vedel, ake nastavenie pouzivas, snazim sa najst kedy mrzne najviac. Mas zapnute wifi defaultne? Aku mas temu poh.rezimu? Zvonenie a obrazky volajucich mas na karte? Kolko aplikacii mas cca nainstalovanych?
ulo¾ena
uzivatel
Anonym
« Odpovìï #51 v: 18. Listopad 2009, 17:56 »

a samozrejme aku verziu FW? I ked predpokladam, ze je len jedna zatial ale pre istotu.
ulo¾ena
Sonyk1
U¾ivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8
Pøíspìvkù: 136

Zobrazit profil
« Odpovìï #52 v: 20. Listopad 2009, 23:48 »

Tady http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml jsem èetl, ¾e Satio má nìjaké problémy v UK a dokonce má být èerná verze stahována z prodeje. Tak nevím.
ulo¾ena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #53 v: 21. Listopad 2009, 17:16 »

Ano, jsou tam FW chyby, které by mìly bý odstranìny bìhem nìkolika dní novým FW updatem.

Jinak jsem dnes zjistil, ¾e pøi pøehøávání hudby ve sluchátkách po tom co dohraje albu a nastavím nové, tak se sluchátka systémovì odpojí, telefon je dále nezná, tak hudba hraje z reproduktoru. Musím opìt vypojit a zapojit sluchátka aby v nich hudba hrála. Má nìkdo podobný problém?
ulo¾ena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Barca
Anonym
« Odpovìï #54 v: 26. Listopad 2009, 19:49 »

chci si kupovat satio ....  a chci se zeptat kolik je tam 3D her a zda se dají stahovat zadarmo z internetu a jestli jich je tolik ...a kolik jich je pøímo v mobilu ...?
dal¹í dotaz : dá se do satia koupit baterka 1500mah nebo ne a jestli pøi èastém pou¾ívání se výkonost baterky sní¾í na 1 den ...?
                  a kolik stojí nová ..?
díky za odpovìd
ulo¾ena
Tonan24
U¾ivatel
Telefon: SE Satio
Pøíspìvkù: 72

Zobrazit profil
« Odpovìï #55 v: 26. Listopad 2009, 20:03 »

chci si kupovat satio ....  a chci se zeptat kolik je tam 3D her a zda se dají stahovat zadarmo z internetu a jestli jich je tolik ...a kolik jich je pøímo v mobilu ...?
dal¹í dotaz : dá se do satia koupit baterka 1500mah nebo ne a jestli pøi èastém pou¾ívání se výkonost baterky sní¾í na 1 den ...?
                  a kolik stojí nová ..?
díky za odpovìd

V telefonu jsou dvì hry Labirynt a Sudoku. Dá se stáhnout spousta her, ale vìt¹ina mì nenadchla asi nejlep¹í je Princ of Persia HD a Asphalt 4 HD. Pou¾ívám baterii dodanou s telefonem a výdr¾ je zhruba pùl dne pokud ho hodnì málo pou¾ívám vydr¾ím i 24 hodin.
ulo¾ena
flai
U¾ivatel
Telefon: P1i
Pøíspìvkù: 224

Zobrazit profil
« Odpovìï #56 v: 26. Listopad 2009, 20:08 »

ja slysel, ze by se mely zacit vyrabet 1230 mah baterie, ktery se budou moc dokoupit

Edit: mno mozna tu byla jedna ale fakt ne 3... ty mah sem opravil
« Poslední úprava: 27. Listopad 2009, 16:42 od flai » ulo¾ena
Benehallow
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #57 v: 26. Listopad 2009, 22:32 »

ja slysel ze by se mely zacit vyrabet 1230 mph baterie, ktery se budou moc dokoupit

Edit: Teda øeknu ti, v 1 vìtì 3 chrubý chyby, to je ¾rádlo.

Jaký mph? Grin Grin Kdy¾tak se chystá baterie s kapacitou 1350 mAh.Viz èlánek:
http://semania.cz/potencialni-problem-satia-nizka-kapacita-baterie.html
ulo¾ena

Filip1
Anonym
« Odpovìï #58 v: 29. Listopad 2009, 18:17 »

Ahojky.Problémù má sátio výc ne¾ dost.Vùbec se jim tenhle tel nepovedl.Tak zaprvé nehoráznì se seká.Za druhý s tím fotákem máte pravdu seká se celej telefon.Za tøetí taky vám nìkdo volá a vy ho nesly¹íte?To je normální.Oprava--restartovat telefon.Za ètvrté staèí párkrát otevøít a zavøít foták a jejda musíte ho restartovat , kousnese.No a to neni v¹echno nemá smajlíky nemá animace nebo jenom málo,¹patnì se ovládá pøehrávaè a nedá se jako u jiných SE pøidávat celá alba do seznamu skladeb.no dìs.Èekám a¾ vyjde opravnej balíèek.Potom ho vyndám z ¹upliku.mìjte se.
ulo¾ena
Benehallow
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #59 v: 29. Listopad 2009, 18:21 »

A hele, nìkdo tady asi vynechal ranní kurz jógy Mrknutí problémy, o kterých pí¹e¹, moje Satio nezná.Od kama ho má¹?Zas nìjakej dovoz, co?
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.