SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
15. jen 2024, 00:45

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142468 pspvk v 10010 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 145280 x)
Tonan24
U¾ivatel
Telefon: SE Satio
Pspvk: 72

Zobrazit profil
« Odpov #360 v: 14. Kvten 2010, 14:31 »

Koupil jsem si pøes internetový obchod kartu Micro SD 16 GB a mám s ní problémy a vùbec nevím co mohu je¹tì dìlat. Nahraji si na ní soubory a buï se akce pøeru¹í nebo se mi napí¹e, ¾e se mi tam nakopírovalo napøíklad 150 GB a nebo se ten soubor zmìní v nìjaké Arabské znaky èi co. Pak nejde ani v poèítaèi ani v telefonu odstranit a cokoli co jsem nahrál je taky nefunkèní. Nahraji si tøeba na kartu dva filmy a dvì hry a jeden film jde a zbytek vìcí nejde. Nejde mi to pak ani v Pc ani v telefonu odstranit a jediné co mohu udìlat je formát karty a zkou¹et to zase znova a výsledek je stejnej. Tahám to na kartu pøes kabel a zkou¹el jsem i èteèku výsledky stejné. U¾ fakt nevím jak dál a pokud to po¹lu nazpátek tak nevím jestli by mi to vùbec jako reklamaci uznaly ono pokud si na kartu nahraji pár vìcí a náhodou se chytnou a pak to dám do telefonu tak není problém, ale pokud tam dohraji pak dal¹í vìc u¾ to nejde. Zkou¹el jsem i pøehrát firmware a stahovat do telefonu z jiného poèítaèe, ale prostì nic nepomáhá. Mátì nìkdo nìjakou radu?
uloena
Benehallow
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Nokia N8
Pspvk: 338

Zobrazit profil
« Odpov #361 v: 14. Kvten 2010, 21:47 »

Formát karty nepomohl?Pokud ne, vrátil bych jí Mrknut
« Posledn prava: 16. Kvten 2010, 19:13 od Benehallow » uloena

Thymallus
U¾ivatel
Telefon: Satio U1i silver
Pspvk: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpov #362 v: 16. Kvten 2010, 19:08 »

A jak ji formátuje¹? Z PC nebo v mobilu? Potom bych se jukl na parametry formátování.
A kdy¾ ani tohle nepomù¾e, tak reklamovat.
Nejprve bych si to prvnì telefonicky ovìøit, ¾e ti reklamaci vezmou, pøípadnì jak postupovat...
uloena

ssssss111
U¾ivatel
Telefon: W900i
Pspvk: 4

Zobrazit profil
« Odpov #363 v: 25. Kvten 2010, 20:25 »

lidi mam problem se satiem....mam ulozene cisla na simce tak jsem je prekopcil do founu a kdyz mi nekdo vola ukaze se mi jen cislo presto ze ho mam ulozeneho v seznamu...nekde te mena se nekdy ukazou ale to je jen obcas....a zadruhe bych potreboval radu jak hacknout telefon kvuli cerfifikaci....diky moc za rady Smajlk
uloena
Pekony
U¾ivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB
Pspvk: 579

Zobrazit profil
« Odpov #364 v: 25. Kvten 2010, 20:57 »

Podivej se jestli má¹ ulo¾ené èíslo ve formátu +420. Tohle mi to taky dìlalo na jiném erikovi.
uloena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
lysohlavec
U¾ivatel
Telefon: Satio Silver
Pspvk: 109

Zobrazit profil
« Odpov #365 v: 25. Kvten 2010, 22:46 »

skontroluj si ci nemas cisla ulozene v telefonnom zozname dvakrat pod tym istym menom...mne to robilo kedysi v tomto pripade
uloena
ssssss111
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #366 v: 26. Kvten 2010, 09:44 »

nemam a schvalne jsem to skousel s tou predvolbou a stejne nic...
uloena
martin_g
U¾ivatel
Pspvk: 59

Zobrazit profil
« Odpov #367 v: 26. Kvten 2010, 11:15 »

Skús vypnú» zobrazovanie èísiel zo SIM.
Mená nezobrazuje vtedy keï nájde to iste èíslo pod dvoma alebo viacerými menami.
uloena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpov #368 v: 26. Kvten 2010, 13:39 »

casta "chyba" symbianov, jednoducho vymaz vsetky kontkakty zo simky, nepotrebujes ich tam mat. Vsak su v telefone, naco ich mat dva krat? A kontakty sa daju  z telefonu mnohokrat zazalohovat.
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
ssssss111
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #369 v: 26. Kvten 2010, 14:39 »

jj vyskousim....a nemate nejaky odkaz s navodem na hack satia?
uloena
martin_g
U¾ivatel
Pspvk: 59

Zobrazit profil
« Odpov #370 v: 27. Kvten 2010, 08:06 »

Ak má¹ najnov¹í firmware, tak na hack zabudni.
uloena
ssssss111
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #371 v: 27. Kvten 2010, 08:34 »

soft mam R1CA037
uloena
SIMCA
U¾ivatel
Pohlav: ena
Telefon: SE K790i,SE SATIO U1
Pspvk: 25

Zobrazit profil
« Odpov #372 v: 18. erven 2010, 08:08 »

Tak mi vèera UMØEL!!! Cry Cry Cry
U¾ chvíli jsem pozorovala,¾e asi není nìco v poøádku,v¾dy kdy¾ jsem pou¾ívala rádio  tak mi sem tam zamrzl a musela jsem ho vypnout tím,¾e jsem vytáhla baterku.Teï zamrzl na vìky,vytáhnu baterku,vlo¾ím ji spìt,zapnu mobil,ro¾ne se displej z napisem Sony Ericsson,zhasne èervená dioda a jsem v PRDELI,KONEC  >:(tak¾e ho ani nenapojím na Pc abych zkusila pøehrát SW,ale nejspí¹ mi tak moc nevadí,¾e bude v servise,ale to,¾e tam mám nìjaké kontakty,fotky a jiné p......y    a o to urèitì pøijdu.Ale pokud máte nìkdo radu jak by se mo¾ná dal rozejít klidnì písnìte stejnì je pátek a do pondìlí nic dìlat nemù¾u!! Undecided
uloena

SIMCA
U¾ivatel
Pohlav: ena
Telefon: SE K790i,SE SATIO U1
Pspvk: 25

Zobrazit profil
« Odpov #373 v: 18. erven 2010, 08:43 »

HELE PØEDSTAVTE SI,®E JSEM VYTÁHLA PMÌ«OVKU A ON NABÌHL,ALE SOTVA JSEM JÍ TAM ZASE DALA ZASE UMØEL!!PORAÏTE MI CO MÁM DÌLAT
uloena

roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpov #374 v: 18. erven 2010, 09:18 »

Vytiahni pametovku, zazalohuj si subory, o ktore nechces prist, teda kontakty, fotky, pripoje k pc a update fw, jednoznacne. Skus si preverit ci to nemoze sposobovat pametovka. Skus si ju pripojit cez nejaku citacku k pc, prekopirovat dolezite subory, obrazky, hudbu atd do pc a potom sformatovat. Potom vlozit do mobilu a znovu naformatovat v mobile.
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.009 sekund, 17 dotaz.