SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
15. jen 2024, 00:44

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142468 pspvk v 10010 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Strana: 1 [2] 3 4 ... 29
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Sony Ericsson Satio - Problémy  (Zobrazeno 145279 x)
Tonan24
U¾ivatel
Telefon: SE Satio
Pspvk: 72

Zobrazit profil
« Odpov #15 v: 03. Listopad 2009, 16:25 »

ako je na tom baterkas vydrzou? je to az tak hrozne ako sa vsade pise?

Baterie mi vydr¾í jeden den, kdy¾ ho málo pou¾ívám a pùl dne, kdy¾ ho hodnì pou¾ívám. No a ka¾dý den se mi vypne a musím vyndat baterku a pak ho teprve zapnout. Nevím jestli je to ¹patnì usazenou baterií nebo nìjakou jinou závadou, ale nevadí.
uloena
Benehallow
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Nokia N8
Pspvk: 338

Zobrazit profil
« Odpov #16 v: 03. Listopad 2009, 22:50 »

bylo by idealni kdyby jste nafotili z realu tu cernou i stribrnou pro porovnani, jako i s tema otiskama nejak, at si clovek muze udelat predstavu pro srovani, ktera ta barva je teda lepsi Smajlk ..

Ohlednì té èerné, myslel jsem ¾e to bude hor¹í, kryt baterie je sice lesklý, ale pøi mém pozorování jsem zjistil, ¾e se tam otisky skoro nedr¾í - poèítám s tím, ¾e budete míti èistou ruku.U displeje je to hor¹í.Zítra nafotím a hodím pár fotek, jak to vypadá.

dobre, budu se tesit na ty fotky .. tak s cistyma rukama se pocita  Smajlk .. tak ten displej beru, proste je to dotykac no

Zkou¹el jsem nafotit, ale otisky na tìch fotkách nejsou vùbec vidìt  Grin Ale jak jsem napsal - na zadním krytu nejsou skoro vùbec a ve pøedku je to hor¹í, ale kdy¾ se budete sna¾it s telefon pracovat a èistejma rukama, není to za tak hrozné Smajlk
« Posledn prava: 03. Listopad 2009, 22:51 od Benehallow » uloena

kuliferda
U¾ivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition
Pspvk: 250

Zobrazit profil
« Odpov #17 v: 06. Listopad 2009, 05:32 »

Foceno z jineho mobilu, ale velmi nerad

Tak dnes mame patek a na disp. mame jenom velke "P" a pismenko "á" nejak chybi  Huh
uloena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10
Pspvk: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpov #18 v: 06. Listopad 2009, 07:37 »

No, je to men¹í chybièka èe¹tiny v Satiu, osobnì pou¾ívám rozvr¾ení pohotovostního re¾imu Sony Ericsson, tak¾e mi to ani nevadí, proto¾e tam nejsou názvy dnù pou¾ívány. Jinak, výdr¾ je zatím maximálnì dva dny a to zkou¹ím videa, pøehrávám hudbu a v¹e mo¾né  Smajlk
uloena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Sonyk1
U¾ivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8
Pspvk: 136

Zobrazit profil
« Odpov #19 v: 06. Listopad 2009, 12:22 »

Za tìchto podmínek jsou dva dny velice slu¹né  Smajlk, udìlal jsi mi radost.
uloena
koty88
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black
Pspvk: 74

Zobrazit profil
« Odpov #20 v: 06. Listopad 2009, 21:34 »

bylo by idealni kdyby jste nafotili z realu tu cernou i stribrnou pro porovnani, jako i s tema otiskama nejak, at si clovek muze udelat predstavu pro srovani, ktera ta barva je teda lepsi Smajlk ..

Ohlednì té èerné, myslel jsem ¾e to bude hor¹í, kryt baterie je sice lesklý, ale pøi mém pozorování jsem zjistil, ¾e se tam otisky skoro nedr¾í - poèítám s tím, ¾e budete míti èistou ruku.U displeje je to hor¹í.Zítra nafotím a hodím pár fotek, jak to vypadá.

dobre, budu se tesit na ty fotky .. tak s cistyma rukama se pocita  Smajlk .. tak ten displej beru, proste je to dotykac no

Zkou¹el jsem nafotit, ale otisky na tìch fotkách nejsou vùbec vidìt  Grin Ale jak jsem napsal - na zadním krytu nejsou skoro vùbec a ve pøedku je to hor¹í, ale kdy¾ se budete sna¾it s telefon pracovat a èistejma rukama, není to za tak hrozné Smajlk

Grin tak to jo, ale diky za ochotu Mrknut .. take si myslim ze kdyz cisty ruce=skoro ciste sklo
uloena
Tonan24
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #21 v: 08. Listopad 2009, 09:45 »

Tak jsem musel mít první tento telefon a také ho mám jako první mrtvej. Ka¾dý den se minimálnì jednou vypnul a musel jsem vyndat baterii teï v noci se mi to stalo zase jen s tím rozdílem, ¾e u¾ ho prostì ¾ádným zpùsobem nezapnu ani vyndání baterie ani zapnutej v nabíjeèce nic.
uloena
Benehallow
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pspvk: 338

Zobrazit profil
« Odpov #22 v: 08. Listopad 2009, 09:50 »

Co¾e?On Ti umøel úplnì? Cheesy Shocked
uloena

Tonan24
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #23 v: 08. Listopad 2009, 10:11 »

No ne¹el vùbec zapnout pak se mi povedlo rozsvítit obrazovku s nápisem sony ericsson a zase zhasnul. No a vzhledem k tomu, ¾e jsem ¹el spát v 0:30 a baterka byla na 100 procent tak by to vybité být nemìlo pøesto jsem ho zkusil dát na nabíjeèku a pak to zkusím zapnout.
uloena
kuliferda
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #24 v: 08. Listopad 2009, 12:49 »

Az to preinstalujes, tak dej vedet  Huh
uloena
Tonan24
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #25 v: 08. Listopad 2009, 13:27 »

Tak jsem dobil baterii a u¾ to funguje. Jen mi není jasné jak se mi mohla za 8 hodin nepou¾ívání telefonu mohla baterie vybít takovým zpùsobem, ¾e ani ne¹el zapnout. Ten update se má provádìt myslím s úplnì nabitou baterií jen¾e já se na tu mojí spolehnout nemù¾u tak se mi moc nechce riskovat abych ho neoddìlal úplnì.
uloena
kuliferda
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #26 v: 08. Listopad 2009, 13:29 »

Mohl si mit spustenou nejakou aplikaci a ta ti mohla vybit batt.
uloena
Tonan24
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #27 v: 08. Listopad 2009, 13:34 »

To né mìl jsem v¹echno vypnuté to já si hlídám, ale sly¹el jsem, ¾e tohle vypínání mù¾e dìlat navigace tak jsem odmazal sygica a nechal si tam jen garmina. Nepøijdu o záruku pøi updatu? Mám 3 letou záruku tak o ni nechci pøijít.  Uvidím jestli nepomù¾e od smazání sygica, kdy¾tak pak uvidím co dál.
uloena
Phoenix
U¾ivatel
Telefon: Xperia™ X8
Pspvk: 508

Zobrazit profil
« Odpov #28 v: 08. Listopad 2009, 14:41 »

pokud dìlas update pøes SEUS II tak to tu bylo napsano kvantum, ale kdy¾ u¾ to pi¹u tak ti odpovím SEUS II je offiko od SE kdyby si mìl poru¹it zaruèní podminky tak to SE nikdy nevydalo tenhle programek, ale pokud to ov¹em dìlas pøes jiny tak to je jina
uloena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
jacktalking
U¾ivatel
Telefon: telefon? Mám
Pspvk: 331

Zobrazit profil
« Odpov #29 v: 08. Listopad 2009, 15:20 »

pøeèetli jste si EULA k SEUSu?  Mrknut
Cituji
POU®ÍVÁNÍ AKTUALIZAÈNÍ SLU®BY SONY ERICSSON („SLU®BY“) JE NA VA©E VLASTNÍ RIZIKO. SLU®BY JSOU POSKYTOVÁNY „TAK, JAK JSOU“ A „V NABÍZENÉM STAVU“. SPOLEÈNOST SONY ERICSSON V PLNÉM ZÁKONNÉM ROZSAHU NEZAJI©«UJE ANI NEPOSKYTUJE ®ÁDNÉ VÝSLOVNÉ NEBO VYPLÝVAJÍCÍ ZÁRUKY JAKKOLIV SOUVISEJÍCÍ SE SLU®BAMI. SPOLEÈNOST SONY ERICSSON ZA ®ÁDNÝCH OKOLNOSTÍ VÈETNÌ, ALE BEZ OMEZENÍ NA ZANEDBÁNÍ Z VLASTNÍ STRANY, NEPONESE ODPOVÌDNOST ZA JAKÉKOLIV NÁSLEDNÉ, PØÍMÉ, NÁHODNÉ, NEPØÍMÉ, REPRESIVNÍ NEBO ZVLÁ©TNÍ ©KODY SOUVISEJÍCÍ S (A) POU®ÍVÁNÍM SLU®EB, (B) NEMO®NOSTÍ POU®ÍVAT SLU®BY NEBO (C) CHYBAMI ÈI ZANEDBÁNÍM VE SLU®BÁCH, A TO ANI V PØÍPADÌ, ®E SONY ERICSSON NEBO JEJÍ OPRÁVNÌNÝ ZÁSTUPCE BYL UPOZORNÌN NA MO®NOST TAKOVÝCH ©KOD. NÌKTERÉ SOUDNÍ INSTANCE NEDOVOLUJÍ ODMÍTNUTÍ NEBO OMEZENÍ ODPOVÌDNOSTI ZA NÁSLEDNÉ NEBO NÁHODNÉ ©KODY, PROTO SE NA VÁS VÝ©E UVEDENÉ ZAMÍTNUTÍ ODPOVÌDNOSTI NEMUSÍ VZTAHOVAT. CELKOVÁ ODPOVÌDNOST SPOLEÈNOSTI SONY ERICSSON ZA V©ECHNY VÁM VZNIKLÉ ©KODY, ZTRÁTY A PØEDMÌTY ®ALOBY (UPLATÒOVANÉ VE SMYSLU PORU©ENÍ SMLOUVY NEBO ZÁKONA VÈETNÌ, ALE BEZ OMEZENÍ NA NEDBALOST) NEBUDE ZA ®ÁDNÝCH OKOLNOSTÍ PØEKRAÈOVAT 2000 EUR. SPOLEÈNOST SONY ERICSSON BEZ OMEZENÍ NA VÝ©E UVEDENÉ PODMÍNKY VÝSLOVNÌ ODMÍTÁ VE©KEROU ODPOVÌDNOST ZA ©KODY NA SOFTWARU NEBO HARDWARU VA©EHO VÝROBKU SONY ERICSSON, OSOBNÍHO POÈÍTAÈE NEBO JAKÉHOKOLIV JINÉHO ZAØÍZENÍ, NEBO ZA ZTRÁTU ÈI PO©KOZENÍ DAT, ZPÙSOBENÉ POU®ÍVÁNÍM SLU®EB.

sice to je univerzální u jakéhokoliv SW do PC, ale výrobci to tak mají o¹etøené
« Posledn prava: 08. Listopad 2009, 15:22 od jacktalking » uloena

MIKE BIKER: Zatím to vypadá na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlá¹ená svou nekompetentností a velmi laxním pøístupem. Obracet se na nì je jen ztráta èasu.
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 29
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Satio - Problémy
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.01 sekund, 17 dotaz.