SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 00:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W960i problém s USB
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W960i problém s USB  (Zobrazeno 8276 x)
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« v: 08. Říjen 2009, 15:25 »

Zdravim, mam w960ku asi 5 měsíců, ale zničeho nic mi žádný počítač a jiná zařízení hlavně pc neberou mibil, připojím ho a dám rychlí přenos ale nezačne se nabíjet jako normálně a pc ho nevidí kvůli tomu mi nejde přehrát software.Zkoušel jsem: formátovat pamětové médium, nový kabel, obnovit původní nastavení, vyčistit ůplně čisty fast-port a samozřejmě vypnou a zapnout mobil i pc.
Za rady předem děkuji na reklamaci mi telofon vrátili s tím, že je v pořádku Angry tak jsem si říkal , že to skusím na semanii tak uvidíme jestli se to vyřeší, díky.
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Říjen 2009, 16:40 »

Vážně nikodo neví? Embarrassed
uložena
jápája a c702
Anonym
« Odpověď #2 v: 08. Říjen 2009, 16:57 »

tak ti nevím já mam c702ku a občas to udělá taky jenže stačí odpojit a zapojit znovu a chytne se.zkus se podívat do nastavení připojení a zkontroluj to.nebo co obnovení nastavení?to jsi nezkoušel?? Undecided
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Říjen 2009, 17:11 »

obdovit původní nastavení jsem zkoušel viz.1 příspěvek a nic než rychlý přenos nebo normální režim tam nastavit nemůžu
uložena
Kiwi1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 233


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Říjen 2009, 07:04 »

A nemáš ty konektory u fastportu moc zasunutý v telefonu. Mě se to stalo u P990i a musel jsem celý fastport vyměnit protože tam nebyl žádný kontakt.
uložena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Říjen 2009, 15:55 »

Tim to nebude drží to tam tak akorát a všechno příslušenství mi funguje
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 10. Říjen 2009, 14:40 »

Mozno problem s ovladacmi v pc. nenajde ti to w960i, mrouter mas nainstalovany, mas cd, pc suit pre uiq3.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 11. Říjen 2009, 13:00 »

Musí to být problém v mobilu na počítačích na kterých mi fungoval najednou nefunguje
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 11. Říjen 2009, 14:35 »

Skus precistit konektory, ci preinstalovat ovladace SE v pc.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 22. Říjen 2009, 21:27 »

Myslím, že chybka bude v PC. Komplet odinstalace PC Suite, ovladačů apod. Záleží také, jakou verzi PC Siute používáš. Mě na UIQ bezvadně šlape stará verze 1.5.26 (a to mám ještě Windows 7), ta nejnovější 5.xx mi telefon ani nenajde. Jinak OT: USB nabíjí jen, když je telefon řádně spojen a nalezen PC - toto nechápu.
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 03. Listopad 2009, 15:41 »

tím to být nemůže na počítačích na kterých to fungovalo to nefunguje a pc suite sem nikdy nainstalovanej nemel a nabíjelo se to taky vzdy mam windows xp vista na obou to fungovalo normalne a ted vůbec nic premýšlim o servisu už važne nevim co s tím
« Poslední úprava: 03. Listopad 2009, 16:12 od rutas » uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 18. Listopad 2009, 18:35 »

dá se říct že problém částečně vyřešen pc suitem přes bluetooth ale neni to ono
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Listopad 2009, 17:05 »

Dá se u uiq3 konktrétně w960i přeinstalovat software přes bluetooth?nebo nejak jinak než přes usb?
« Poslední úprava: 19. Listopad 2009, 17:07 od rutas » uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #13 v: 19. Listopad 2009, 19:42 »

 Shocked  tobe funguje BT kdyz mas vypnuty mobil ?
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 19. Listopad 2009, 20:19 »

Vzheledem k tomu, že mi to asi jinak nepude tak sem to alespon skusil jestli to náhodou nejde, no a nejde  ;Ddík asi ten software nepřehraju...
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 19. Listopad 2009, 20:32 »

sak trochu uvazuj, jak muze byt aktivni bt, kdyz je mobil vypnuty ?
proc to nejde pres usb ?
 
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 05. Prosinec 2009, 21:22 »

Ja nevim proc to nefunguje kdyz to dam na usb tak se asi na 2 vteriny rozsvítí že se nabíjí a pak se zeptá na rychlý přenos nebo normální režim a to je všechno 
uložena
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 06. Prosinec 2009, 10:19 »

Tipuju, že máš blbě nainstalovaný ovladače. Přesně takto se chovaj telefony s UIQ, když je píchneš ke kompu bez ovladačů (anebo s blbě nainstalovanejma). Jukni do správce zařízení a omrkni cokoliv, co má jméno SonyEricsson. Každopádně PC Suite odinstaluj (se všim okolo), restert PC, stáhni si PC suite znova (stáhni si TUTO verzi, ne novej 6.xx!!) nainstaluj a jedeš bez problémů. Před samotnou instalací nepřipojuj SE k počítači, až po ní při párování!
uložena
rutas
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: d750 w960 X10i white
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 17. Prosinec 2009, 17:18 »

Me nejde o pc suite ale o mass stroage které jak myslím má být bráno na všech zařízeních jako flashdisk a to je to co mi nikde nefunguje myslím že s ovladačmi to nemá nic společného...jinak dekuji za reakce ale servis bude asi nutný že?
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 17. Prosinec 2009, 18:32 »

nechapes to-s pc suite se nainstaluji ovladace,takze udelej to co pise HUdasp
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 17. Prosinec 2009, 19:11 »

rutas

zkus jiny kabel a ocistit konektor na telefonu
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W960i problém s USB
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 19 dotazů.