SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Říjen 2022, 09:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - všeobecná diskuse
Strana: 1 ... 67 68 [69] 70 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - všeobecná diskuse  (Zobrazeno 279019 x)
321654
Anonym
« Odpověď #1020 v: 19. Srpen 2010, 20:18 »

nebo si udelat skupinu
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1021 v: 06. Listopad 2010, 02:32 »

to zlamalik: prenos kontaktov do telefonu cez MPE nie je problem. Prepni sa na c905 v MPE, oznac, ctrl+c,nastav sa na satio, ctrl+v,synchro
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Benehallow
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8
Příspěvků: 338



Zobrazit profil
« Odpověď #1022 v: 13. Listopad 2010, 14:37 »

Našel jsem origiální pouzro pro Vivaz:

http://www.1m.cz/detail/12083/sony-ericsson-originalni-kozena-kapsicka-pro-vivaz-u5i/

Myslíte, že je to to samý, co pro Satio? Roll Eyes
uložena

samuelll
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #1023 v: 13. Listopad 2010, 16:17 »

urcite nie pretoze satio je o dost vacsi ako vivaz
uložena
martin_g
Uživatel
***
Telefon: SE Satio
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #1024 v: 15. Listopad 2010, 22:02 »

urcite nie pretoze satio je o dost vacsi ako vivaz
Ako neviem, ale keď som porovnal púzdro od vivaz s púzdrom od satio tak boli na chlp rovnaké (vivaz v ňom trochu plával, ale nič hrozné to nebolo), samozrejme obe z originálneho balenia.
uložena
Benehallow
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8
Příspěvků: 338



Zobrazit profil
« Odpověď #1025 v: 15. Listopad 2010, 22:18 »

Určitě? Roll Eyes
uložena

samuelll
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #1026 v: 16. Listopad 2010, 06:46 »

si pozri na internete ake ma rozmery satio a ake ma vivaz... vivaz je mensi
uložena
Ryky
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Z, Xperia Ray, W900i dříve:Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r
Příspěvků: 77



Zobrazit profil
« Odpověď #1027 v: 16. Listopad 2010, 09:24 »

No a co, že je menší..o tolik zase ne.a navic když bylo pouzdro nové, bylo docela radost Satio dostat do něj. Tongue
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1028 v: 16. Listopad 2010, 22:22 »

lol Cheesy Grin co to tu plodíte za blbosti Huh Shocked

uložena
dobrota2000
Uživatel
***
Telefon: Satio
Příspěvků: 1



Zobrazit profil
« Odpověď #1029 v: 18. Listopad 2010, 18:17 »

zdar a sílu.
mám satio cca rok, nikdy jsem neměl žádný problém, ale posledních pár dní mi dělají problém hodiny. čas se zpožďuje. ať už mám nastavení na "místní čas a aktualizaci" nebo zvolenou přímo zónu ČR.
software mám aktuální a mobil jsem i vypnul a zapnul Mrknutí
máte někdo s tím někdo zkušenosti?
díky
uložena
samuelll
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #1030 v: 18. Listopad 2010, 18:56 »

skus hard reset a SEUS. to by malo vyriesit tvoj problem kedze hovoris ze doteraz problemy neboli.
uložena
Thymallus
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Satio U1i silver
Příspěvků: 88



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1031 v: 19. Listopad 2010, 17:11 »

urcite nie pretoze satio je o dost vacsi ako vivaz

zkoušel to někdo? podle obrázků to vypadá na tužší kůži, než je originál - ale může to klamat...
Mě se už pomalu začíná rozpadat originální kožená kapsička a chtěl bych stejnou...
uložena

   
jjanula
Uživatel
***
Telefon: SE satio
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #1032 v: 25. Prosinec 2010, 16:03 »

mám se satio a nejdou mi animované schémata a ani když chci nastavit animovanou tapetu na úvodní obrazovku,tak se nic nehýbe.nevíte někdo čím to je???moc díky za pomoc
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1033 v: 25. Prosinec 2010, 16:12 »

Nejprve bych aktualizoval FW na nejnovější pomocí SEUSu (není důvod, aby to nefungovalo, první verze firmwaru ale nešlapali s tímto moc dobře)
uložena
jjanula
Uživatel
***
Telefon: SE satio
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #1034 v: 25. Prosinec 2010, 16:35 »

v telefonu jsem nasla datum verze 29-11-09,to bude asi tedy starý.telefon mám nový asi dva měsíce,jsem s ním spokojená,ale ty animace mě mrzí:(
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 67 68 [69] 70 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - všeobecná diskuse
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.