SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Leden 2025, 07:35

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142485 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Foto,video (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prodleva po vyfoceni snimku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prodleva po vyfoceni snimku  (Zobrazeno 4299 x)
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« v: 14. Záøí 2009, 12:50 »

Ahoj vsici.chci se zeptat jestli vite cim je ovlivnena doba kdy je po vyfoceni snimku na obrazovce 'saving' a snimek se uklada.chci se pokusit ten cas k dalsimu snimku zkratit na minimum,ne ale zmenou rozliseni ci kvality a o procesech ktery v tu chvili probihaji nevim absolutne nic.Vi nekdo z vas vic nez ja?diky
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 01. Øíjen 2009, 21:02 »

Pokud nebude reakce do tydne,mazu tema.
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
jacktalking
U¾ivatel
Telefon: telefon? Mám
Pøíspìvkù: 331

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 02. Øíjen 2009, 08:29 »

U staré K750 se to ukládání dalo slabì urychlit rychlou pamì»ovou kartou. Ale to opravdu nebylo nic zásadního. Procesy co v tu chvíli bì¾í: snímek vyfoti¹ a procesor ho musí zpracovat (komprese, ulo¾ení), pøièem¾ procesor nepracuje na plný výkon ale má je¹tì zálohu pro ostatní procesy (SMS, telefonní èást a jánevímco).
ulo¾ena

MIKE BIKER: Zatím to vypadá na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlá¹ená svou nekompetentností a velmi laxním pøístupem. Obracet se na nì je jen ztráta èasu.
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 02. Øíjen 2009, 12:31 »

Do zpracování patøí také pøevod získaných dat na pixely. U náhledu to sice je potøeba taky, ale dost mo¾ná se to zjednodu¹¹í.
Pixely, které se skládají ze tøí barev (RGB), toti¾ mají v¹echny tøi barvy na stejném místì. To se ale nedá øíct o snímaèích, kde to není technicky mo¾né. Tak¾e snímaèe jednotlivých slo¾ek jsou vedle sebe a výsledná pixelu barva reprezenzuje odhadnutou barvu v jendom bodì.
Dál tam patøí rùzná vyvá¾ení apod.

Telefon mù¾e pracovat na plný výkon, i kdy¾ samozøejmì musí být pøipraven reagovat na nìkteré události, tak¾e se nemù¾e vìnovat zpracování fotografie na sto procent. Ale ve chvíli, kdy ¾ádné takové události nenastávají, se jimi nemusí zabývat. Vím, ¾e to tak asi bylo my¹leno, ale bylo to tro¹ku ¹patnì formulováno.

Je tedy mo¾né:
* urychlit zpracování (pomocí rùzného nastavení - asi nejlépe minimum automatiky. S rozli¹ením si nejsem jist - kompresi to urychlí, ale zpracování mo¾ná ne. To závisí na implementaci.)
* urychlit ukládání (prakticky nevím jak)
* sní¾it poèet soubì¾ných procesù (povypínat aplikace, sputit mobil ve flight mode, nepou¾ívat naplánování spu¹tìní aplikace na nìjaký èas, vypnout upozoròování kalendáøe a úkolù, mo¾ná i nastavení nehybné tapety)

Netroufám si moc odhadnout, co pøinese jak velký efekt. Myslím, ¾e kalendáø a vypnutí èasového naplánování spou¹tìní aplikací nepøinese mo¾ná vùbec nic, proto¾e to v¹e mù¾e být závislé na jednom èasovaèi, který bude bì¾et furt. U¾ proto, ¾e na nìm nejspí¹ bude porád nìco "zavì¹ené", napøíklad ukazatel hodin. (Pravda, ten mù¾e být deaktivován, ale je mo¾né, ¾e se tak nedìje, dost mo¾ná na èasovaèi bude zavì¹ené je¹tì nìco, co jen tak nezru¹íme, a nakonec mo¾ná se èasovaè neumí vypnout.)
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 02. Øíjen 2009, 13:48 »

Takze bych se mohl pokusit pouzit treba memory stick mobile ultra,kde je psano "vyssi prenosova rychlost"..je fakt ze kdyz jsem to zrovna potreboval,mel jsem zrovna zaplej media player-vysledek byl asi 15 sekund..ale pritom flighmode a kdyz jsem schvalne prehravac vypinal tak se mi ten cas stejne zdal strasne dlouhej.konkretne to byla dlouha cesta autobusem v zahranici a pokousel jsem se fotit alpy..zabery jsou krasny,kvuli tomu ze to bylo za jizdy jsem mel scen.rezim sport(min.doba expozice..)akorat mi vadilo ze jsem nevychytal vsechny nejhezci zabery kvuli ukladani predchozi fotky.//stejne myslim ze zalezi na rychlosti cteci jednotky v telefonu nez na schopnosti rychlosti zapisu/cteni karty.nesel by nejak pretaktovat procesor?asi blbost..
« Poslední úprava: 04. Øíjen 2009, 08:23 od M.Èermák » ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Foto,video (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prodleva po vyfoceni snimku
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 18 dotazù.