SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
24. Listopad 2017, 08:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23744 uživatelů
Nejnovější uživatel: latura
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Decustomizace W715
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Decustomizace W715  (Zobrazeno 10388 x)
Axel
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i), Sony Ericsson G502 Atomic Silver, Sony CMD-J6
Příspěvků: 131



Zobrazit profil
« v: 30. Srpen 2009, 18:00 »

Zdravím, tak jsme si koupil W715, upa super mobilek. prosím šlo by zase odstranit Vodafone na origo SE??

U sve G502 jsem zmenil T-Mobile na original..... Smajlík
« Poslední úprava: 30. Srpen 2009, 18:02 od Axel » uložena

PC: AMD Athlon X2 6000+ Black Edition 3,1Ghz, A-Data Gaming Edition 4GB DDR2 800Mhz, Zdroj Micase 500W, MSI KA780GM, VGA Gigabyte HD 4850 512MB DDR3 (PCIe-16x) + Artic Cooling Twin Turbo, HDD 320GB SATA Samsung, 2x DVD-RW DL 22x Samsung Black SATA, 1x FDD Sony, 2x Card Reader, 1x external HDD 250GB
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 30. Srpen 2009, 18:54 »

Proc by to neslo?zmen cda-popis je v navodech- a projed SEUSem..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 30. Srpen 2009, 19:04 »

Proč? Obávám se, že W715 nemá generic verzi, ale je jen pro Vodafone.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Srpen 2009, 19:15 »

Jo to je fakt ta asi nikdy nebude kdyz je w715 pro VF.leda flash na g705/w705 ale to nestoji za to.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 30. Srpen 2009, 19:31 »

No, co se rozebíralo v jiném tématu, tak flash na G705 by stát za to mohl (nevýhod asi celkem málo, SHake IT není důležité, SensMe prý moc nefunguje a přehrávač je celkem slušný na všech A200). V případě W705 by přišel AFAIK o GPS.
Další možností je pomocí customize_upgrade.xml apod. opravit, co Vodafone spáchal. Zajímavé by mohlo být hodit tam FS z např. W705. Nevím, jak moc by to fungovalo, ale problém by to snad nebyl. Jde hlavně o soubory typu default.xml apod., kde jsou některé výmysly operátorů, např. zablokované možnosti zkratek na šipku.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
mironfs
Uživatel
***
Telefon: SE W595
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Srpen 2009, 19:53 »

http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1286

sice je to hutchinson (aj tak nvm co to znamena =D) ale je to generic

nece teraz dakto pls helpnut mne vo vedlajsom topicu?
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 30. Srpen 2009, 20:02 »

Uz tu mame tenhle topic..a k tomu firmu:je red52,jestli mas 53 tak bys musel downgradovat cid-jestli teda sezenes erom a gdfs cid52 pro w715..jestli mas cid52,tak to zkusit flashnout muzes,jeste ale sehnat custom pack..
« Poslední úprava: 30. Srpen 2009, 20:08 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mironfs
Uživatel
***
Telefon: SE W595
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 30. Srpen 2009, 20:04 »

nepasuje custom z k850?
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 30. Srpen 2009, 20:16 »

Custom z k850i urcite nepouzivej,jen pro w715.musis stahnout ale pro stejnej region,posledni ofiko firm bez vf customizace pro w715 jsem na tom webu seusers videl r...035.region nordic.sice prijdes o cestinu,ale pri tom jak jsem koukal co tam je za firmwary bys o ni asi stejne prisel-bude en..a co mas teda za cid?52 nebo 53?zmenit cda a projet seusem by ale asi slo.a2 cda generator...edit: sakra ja myslel ze sem celou dobu pise axel a on je to mironfs..
« Poslední úprava: 30. Srpen 2009, 20:22 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mironfs
Uživatel
***
Telefon: SE W595
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 30. Srpen 2009, 20:26 »

ja mam vo fone custom z 850. a kdo je axel?

http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=15696

vytahni si z terajsieho fonu jazyky flashni tymto a daj ich tam
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 30. Srpen 2009, 20:31 »

Custom bych klidně nechal původní. Jediná nevýhoda by byla snad nemožnost aktualizovat SEUSem.
Hutchison je, tuším, nějaký operátor v Asii. Mám G502 R1FA037 hutchison a oproti R1FA031 generic má nějaké funkce navíc. Má sice některé obrázky jiné, ale nevypadá to jako brandované. Stabilita patrně i lepší. (Generic jsem neměl moc dlouho, ale prý je to znát.) Nenarazil jsem na žádné zabetonování nastavení ani výchozí profily internetu. Struktura menu možná i lepší.
Takže pokud by hutchison měl být podobný u W715, tak bych se ho nebál.
Ty jazyky bude užitečné nahrát z původního FW.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
mironfs
Uživatel
***
Telefon: SE W595
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 30. Srpen 2009, 20:39 »

nech to spravi presne podla toho navodu
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 30. Srpen 2009, 21:02 »

Ale ten hutchison byl na tom webu ve verzi R..neco..029 a ten nordic r...035.urcite by myslim sel seusem-jen najit cda number pro nordic..rikam a2 cda generator.neni to nemozny.akorat mozna bude problem se seusem-vf firm je tusim R1EA001,coz je vyssi verze nez nas cil a nas cil je tam dostat R1neco035 a nizsi.stacilo by tam dat R1..(nevim jak to presne je)035 a nizsi neofiko nastrojem-a2uplouder a pak by to ten seus vzal.ale kdyz tam nahraje primo 035 tak ani pro seus neni duvod.jinak axel je zakladatel tohodle topicu..
« Poslední úprava: 30. Srpen 2009, 21:18 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mironfs
Uživatel
***
Telefon: SE W595
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 30. Srpen 2009, 21:24 »

ah uz mi doplo. nemohol by si pls aj mne pomoct? prvy abo druhy topick pod tymto
uložena
Axel
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i), Sony Ericsson G502 Atomic Silver, Sony CMD-J6
Příspěvků: 131



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 31. Srpen 2009, 21:58 »

téda dlouho jsme na semanii nebyl a u se nejak ztracim....zkusím udelat nasleduji, zazalohovat stavaji Main a FS, a soupnout to tam z W705. Jestli to bude nejaky spatny, zustanu u Vodafone, ale stvou me napr. ty zkratky, a omezene funkce... Cheesy
uložena

PC: AMD Athlon X2 6000+ Black Edition 3,1Ghz, A-Data Gaming Edition 4GB DDR2 800Mhz, Zdroj Micase 500W, MSI KA780GM, VGA Gigabyte HD 4850 512MB DDR3 (PCIe-16x) + Artic Cooling Twin Turbo, HDD 320GB SATA Samsung, 2x DVD-RW DL 22x Samsung Black SATA, 1x FDD Sony, 2x Card Reader, 1x external HDD 250GB
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Decustomizace W715
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.082 sekund, 17 dotazů.