SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Prosinec 2024, 16:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142479 příspěvků v 10020 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni T68i
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefunkcni T68i  (Zobrazeno 6854 x)
Pet1
Anonym
« v: 29. Září 2005, 10:26 »

Mam takovy problem. Lezi mi doma t68i. Mam v tom simku od oskara, signal ukazuje plnej, ale vetsinou se z toho neda volat ani na nej neprijde smska. Nekdy mi na displeji ukaze "nepristupna" Kdyz ho vypnu, zapnu tak zas chvilku jde. Kdysi me kvuli tomu nahravali novej soft, ale opet se to zhorsilo tak, ze spis nejde nez jde.
Poradil by me nekdo co s tim? Je skoda, ze mi lezi v polici. Sice mam k750i, ale t68i bych urcite nejak vyuzil.

Diky za rady.
uložena
fireice
Uživatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Září 2005, 18:30 »

Zkus sim karty jinejch operĂĄtorĂš a napiš co to dĂŹlalo nebo tak nĂŹco. Jo a taky pĂ­sni jakej tam måš v souèasnoti FW.  Lips sealed
uložena

SEManiak Fire
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 29. Září 2005, 18:58 »

Jestli se muzu pridat tak tohle je problĂŠm nekterych starsich telefonĂš,kterĂŠ si nerozumnĂŹli se simkami Oskar.JĂĄ mĂĄm taky i T68i-eurotel sim funguje normalne ale Oskar jen nekdy.Neni to vada ale spis bych rekl ze vlastnost
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 29. Září 2005, 18:59 »

urèitå sÊrie T68 mÏla problÊmy s oskarem - telefon byl èasto bez signålu atd., dÏlat se s tím nedå nic
uložena
verkak
Uživatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Říjen 2005, 20:14 »

Docela mne pøekvapilo, že ještĂŹ nĂŹkdo pracuje?! s t68i . Asi pøed mĂŹsĂ­cem jsem ho vymĂŹnila za k750i . Nejdøíve jsem prahla po 630 potom po k700i a vždy jsem se bĂĄla, abych nelitovala. Dnes jsem rĂĄda , že jsem vydržela èekat ,,na k750i" , protože nelituji.  Roll Eyes .
uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 11. Říjen 2005, 03:18 »

Sem slyšel že  Ten problem o kterym tu píšete s Oskarem, by mĂŹl bejt jenom v Praze a okolĂ­  Huh Je to pravda?  Jo a "verkak" co se divíš že s nim nĂŹkdo ještĂŹ pracuje? JĂĄ ho mam už 3roky a jede bez jedinĂ˝ho servisu jak rus  Grin
uložena

SEManiak Fire
verkak
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 11. Říjen 2005, 19:43 »

Tak to mĂŹ zaèal odchĂĄzet displej  Undecided ZatĂ­m ještĂŹ pracuje , ale nevĂ­m jak dlouho.  OdchĂĄzĂ­ pixely .Vydržel dva roky .
uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Říjen 2005, 02:42 »

Jo holka,musíš si holt vĂ­c våžit vĂŹcĂ­.U mne je foun jak v bavlnce jede jak namidlenej..... Grin  DĂŹlĂĄm si jen srandu.
uložena

SEManiak Fire
verkak
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Říjen 2005, 14:34 »

Holka znĂ­ hezky, ale je fakt ,že už mĂŹ tak moc lidĂ­ netituluje Cry. Våžím si vĂŹcĂ­ už jen proto ,že si na nĂŹ už øadu let vydĂŹlĂĄvĂĄm Cry. Jenomže mĂŠ ratolesti obèas nĂŹco vezmou do ruky a jĂĄ pak trnu hrĂšzou . !HlavnĂŹ si s tĂ­m sedni, aÂť ti to nespadne!  Embarrassed  JĂĄ trpĂ­m jak kÚò. V jejich vĂŹku mĂŹ taky všechno zajĂ­malo ,tak se obèas slituji. Roll Eyes
« Poslední úprava: 12. Říjen 2005, 15:18 od verkak » uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Říjen 2005, 02:42 »

JĂĄ mam taky ratolesti  Tongue a founu se nesmĂ­ všímat.Když sem tam jĂĄ, tak jim  foun klidnĂŹ puèim.Ale musim u toho bejt.MròousovĂŠ se pokoukaj pohrajou a šup founek pĂŹknĂŹ k taÂťkovi.  Smajlík Aby s nim nĂŹkde lĂ­tali ,to nĂŠ  Tongue
uložena

SEManiak Fire
verkak
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Říjen 2005, 16:07 »

Tak to chodí i u mÏ. Nevím , že by nÏkomu spadl ,ale je fakt, že poslední dobou už mi na nÏj moc nechodili. MÏsíc pøed koncem zåruky jsem mÏla dobrý nåpad, nechat telefon vyèistit. Oni ho nÏkam posílali s tím , že se nemڞou dostat dovnitø ( technik mÏl na krku T 610 ?? ). Mohli s tím mignout nÏkde oni. KaždopådnÏ mi zaèal odchåzet displej, kråtce po tom vyèištÏní .
uložena
Pet1
Anonym
« Odpověď #11 v: 20. Říjen 2005, 11:47 »

Bohuzel ten stejny problem vznika i u simky t-mobilu Undecided
uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 21. Říjen 2005, 18:09 »

Zkus master reset ,a po tÊ nastavit ruèní vyhledåvåní sítÏ. Písni jak si dopad.
uložena

SEManiak Fire
Pet1
Anonym
« Odpověď #13 v: 23. Říjen 2005, 07:53 »

Bohuzel spatne, problem se stale oakuje...

Zkus master reset ,a po tÊ nastavit ruèní vyhledåvåní sítÏ. Písni jak si dopad.
uložena
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 23. Říjen 2005, 19:57 »

Hmmm tak to je asi KO  Undecided Pokud ho dåš spravit do servisu tak provaøíš.Navrhuju ho dĂĄt do bazaru na nĂĄhradnĂ­ dĂ­ly,nebo kup ty 68smièku do tøí stovek kterĂĄ mĂĄ hyn tøeba podsvĂ­cenĂ­ displeje jinaè je OK ,a udĂŹlat z toho jeden funkènĂ­. Nic jinĂ˝ho mi nenapadĂĄ.Pokud ho budeš dĂĄvat pryè pĂ­sni za kolik.KĂĄmošovi jede ,ale mĂĄ v pr.... podsvĂ­cenĂ­.
uložena

SEManiak Fire
houmii
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 11. Prosinec 2005, 00:42 »

Muzes zkusit rozebrat a poradne vycistit kontakty k externi antene ... (nad baterkou sundas malej kryt, pod kterym jsou dva sroubky, dole pak dalsi dva - je potreba sroubovak torx6)
uložena

T68i Arctic Blue (R7A005) -> M600i Crystal White (až na nÏj budou $)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni T68i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 17 dotazů.