SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 05:36

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni T68i
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefunkcni T68i  (Zobrazeno 6845 x)
Pet1
Anonym
« v: 29. Záøí 2005, 10:26 »

Mam takovy problem. Lezi mi doma t68i. Mam v tom simku od oskara, signal ukazuje plnej, ale vetsinou se z toho neda volat ani na nej neprijde smska. Nekdy mi na displeji ukaze "nepristupna" Kdyz ho vypnu, zapnu tak zas chvilku jde. Kdysi me kvuli tomu nahravali novej soft, ale opet se to zhorsilo tak, ze spis nejde nez jde.
Poradil by me nekdo co s tim? Je skoda, ze mi lezi v polici. Sice mam k750i, ale t68i bych urcite nejak vyuzil.

Diky za rady.
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 425

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 29. Záøí 2005, 18:30 »

Zkus sim karty jinejch operátorù a napi¹ co to dìlalo nebo tak nìco. Jo a taky písni jakej tam má¹ v souèasnoti FW.  Lips sealed
ulo¾ena

SEManiak Fire
Joza
Anonym
« Odpovìï #2 v: 29. Záøí 2005, 18:58 »

Jestli se muzu pridat tak tohle je problém nekterych starsich telefonù,které si nerozumnìli se simkami Oskar.Já mám taky i T68i-eurotel sim funguje normalne ale Oskar jen nekdy.Neni to vada ale spis bych rekl ze vlastnost
ulo¾ena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Pøíspìvkù: 932

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 29. Záøí 2005, 18:59 »

urèitá série T68 mìla problémy s oskarem - telefon byl èasto bez signálu atd., dìlat se s tím nedá nic
ulo¾ena
verkak
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i
Pøíspìvkù: 128

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 07. Øíjen 2005, 20:14 »

Docela mne pøekvapilo, ¾e je¹tì nìkdo pracuje?! s t68i . Asi pøed mìsícem jsem ho vymìnila za k750i . Nejdøíve jsem prahla po 630 potom po k700i a v¾dy jsem se bála, abych nelitovala. Dnes jsem ráda , ¾e jsem vydr¾ela èekat ,,na k750i" , proto¾e nelituji.  Roll Eyes .
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 11. Øíjen 2005, 03:18 »

Sem sly¹el ¾e  Ten problem o kterym tu pí¹ete s Oskarem, by mìl bejt jenom v Praze a okolí  Huh Je to pravda?  Jo a "verkak" co se diví¹ ¾e s nim nìkdo je¹tì pracuje? Já ho mam u¾ 3roky a jede bez jedinýho servisu jak rus  Grin
ulo¾ena

SEManiak Fire
verkak
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 11. Øíjen 2005, 19:43 »

Tak to mì zaèal odcházet displej  Undecided Zatím je¹tì pracuje , ale nevím jak dlouho.  Odchází pixely .Vydr¾el dva roky .
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 12. Øíjen 2005, 02:42 »

Jo holka,musí¹ si holt víc vá¾it vìcí.U mne je foun jak v bavlnce jede jak namidlenej..... Grin  Dìlám si jen srandu.
ulo¾ena

SEManiak Fire
verkak
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 12. Øíjen 2005, 14:34 »

Holka zní hezky, ale je fakt ,¾e u¾ mì tak moc lidí netituluje Cry. Vá¾ím si vìcí u¾ jen proto ,¾e si na nì u¾ øadu let vydìlávám Cry. Jenom¾e mé ratolesti obèas nìco vezmou do ruky a já pak trnu hrùzou . !Hlavnì si s tím sedni, a» ti to nespadne!  Embarrassed  Já trpím jak kùò. V jejich vìku mì taky v¹echno zajímalo ,tak se obèas slituji. Roll Eyes
« Poslední úprava: 12. Øíjen 2005, 15:18 od verkak » ulo¾ena
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 13. Øíjen 2005, 02:42 »

Já mam taky ratolesti  Tongue a founu se nesmí v¹ímat.Kdy¾ sem tam já, tak jim  foun klidnì puèim.Ale musim u toho bejt.Mròousové se pokoukaj pohrajou a ¹up founek pìknì k ta»kovi.  Smajlík Aby s nim nìkde lítali ,to né  Tongue
ulo¾ena

SEManiak Fire
verkak
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 13. Øíjen 2005, 16:07 »

Tak to chodí i u mì. Nevím , ¾e by nìkomu spadl ,ale je fakt, ¾e poslední dobou u¾ mi na nìj moc nechodili. Mìsíc pøed koncem záruky jsem mìla dobrý nápad, nechat telefon vyèistit. Oni ho nìkam posílali s tím , ¾e se nemù¾ou dostat dovnitø ( technik mìl na krku T 610 ?? ). Mohli s tím mignout nìkde oni. Ka¾dopádnì mi zaèal odcházet displej, krátce po tom vyèi¹tìní .
ulo¾ena
Pet1
Anonym
« Odpovìï #11 v: 20. Øíjen 2005, 11:47 »

Bohuzel ten stejny problem vznika i u simky t-mobilu Undecided
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 21. Øíjen 2005, 18:09 »

Zkus master reset ,a po té nastavit ruèní vyhledávání sítì. Písni jak si dopad.
ulo¾ena

SEManiak Fire
Pet1
Anonym
« Odpovìï #13 v: 23. Øíjen 2005, 07:53 »

Bohuzel spatne, problem se stale oakuje...

Zkus master reset ,a po té nastavit ruèní vyhledávání sítì. Písni jak si dopad.
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 23. Øíjen 2005, 19:57 »

Hmmm tak to je asi KO  Undecided Pokud ho dá¹ spravit do servisu tak provaøí¹.Navrhuju ho dát do bazaru na náhradní díly,nebo kup ty 68smièku do tøí stovek která má hyn tøeba podsvícení displeje jinaè je OK ,a udìlat z toho jeden funkèní. Nic jinýho mi nenapadá.Pokud ho bude¹ dávat pryè písni za kolik.Kámo¹ovi jede ,ale má v pr.... podsvícení.
ulo¾ena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni T68i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 17 dotazù.