SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
05. Øíjen 2024, 00:25

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142467 pøíspìvkù v 10009 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na nìj otázky?
Strana: 1 [2] 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na nìj otázky?  (Zobrazeno 36441 x)
Sasakr
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 03. Záøí 2009, 22:53 »

Tedy nevím, ale kdy¾ kámo¹ testoval W305 (doufám, ¾e se tak jmenuje), tak tam JARky ¹ly normálnì pøes BT poslat a jely tam. Výkonovì bych to zaøadil cca jako K750, èili na 3D to moc není, ale nìco jede. U¾ si akorát nepamatuju, jestli tam jel Mascot nebo ne.

EDIT: Tak to byl W395. Ale na toho Mascota si u¾ nikdo z nás nepamatuje. Ale klasika Epos 3D tam jela...ale u¾ si zase nepamatuju, jestli jel BT mul»ák.
« Poslední úprava: 03. Záøí 2009, 22:56 od Sas » ulo¾ena

v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #16 v: 04. Záøí 2009, 06:29 »

Máme tu specifikaci pro W395 i S312.
Mascot capsule V3 je u obou, ale JSR-82 jsem nena¹el ani u jednoho (u Sagemù snad klasika a historické dìdictví), tak¾e BT multiplayer asi nepojede. Btw zkuste select another phone a vyberte nìjaký skuteèný SE. Hned budou vidìt mnohem vìt¹í mo¾nosti Javy. A to staèí A100, o A200 ani nemluvím.
S tím pøijímáním souborù se divím. Pravda, nejvìt¹í vývoj u SE je snad u Sagemù. Mo¾ná proto, ¾e mají je¹tì dost co dohánìt.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Mistr X
Anonym
« Odpovìï #17 v: 04. Záøí 2009, 16:14 »

Odstranìní úprav operátora(úpravený sw v telefonu který obná¹í nastavené datové úèty,startovací a vypínací animace,odkazy na portál operátora atd.)
Brandované firmware jsou specialitou operátorù,aktualizace na nì vycházejí èasto pozdìji ne¾ na firmware pro telefony z volného prodeje.
Proto je nìkdy výhodnìj¹í debrandovat(pøehrát na nebrandovaný fw)a po té vyu¾ít aktualizace sw který èasto øe¹í hodnì sw chyb.
ale to by pak asi padla záruka ne? A tu bych já docela rád mìl :-)
ulo¾ena
Ivo Dokoupil
Anonym
« Odpovìï #18 v: 22. Øíjen 2009, 18:54 »

V redakci se nám nyní støídají telefony jak na bì¾ícím pásu a obèas jsou situace kdy nevím, o èem psát døív, co døíve fotit nebo zkou¹et. V redakci tak nyní zakotvil také dal¹í telefon na platformì Sagem. Není to ¾ádný zázrak, ale cena také není nejhor¹í, telefon se dobøe ovládám a kdy¾ se podívám na vedle le¾ící W205, tak mi S312 pøijde jako vylo¾enì povedený telefon. Pokud vás na modelu S312 cokoliv zajímá, ptejte se.
Dobrý den,vlastním s312 a nejde mi odeslat kontakt z tel.seznamu pøes SMS.
Zkou¹el jsem v prodejnì i ostatní 312 a nejde to prostì u ¾ádné.
Budu rad za ka¾dou radu.
S pozdravem
Ivo Dokoupil
ulo¾ena
J4cker
Anonym
« Odpovìï #19 v: 22. Øíjen 2009, 19:20 »

Tak první dojmy:

Má to RAMku 1,5MB tedy jak tu nìkdo pí¹e, ¾e je to pomalé OMYL ! Grafikou to natrhne k750i jako nic. Testováno AMARK a hodnoty jsou o 300% i více lep¹í. Mám oba k dispozici, tak¾e mohu tvoøit objektivní srovnání.

JAR soubory bez problémù pøijímá a následnì také instaluje.

Firmware na SEUS II odká¾e, ¾e není k dispozici. Je to proto, ¾e je to úplnì nový telefon a nemají je¹tì nic hotové. Vyèkejte a bude i FW, kterým se zároveò mù¾ete zbavit bordelu od operátorù, jako jsou nucené tlaèítka animace a podobnì.

Zatím jako minus vidim absenci autofocusu. Jinak prvky jako kalendar, kalkulacka se mi jevi maximalne vychytane. (prechazim z k750i) Take je zde podpora vicenasobneho odchoziho hovoru v seznamu. Tedy i kdyz volate 5x na cislo napr *077 tak vypise vsech 5 hovoru s casy. U k750i to tak nebylo. V kalendari se mohou polozky opakovat rocne, mesicne, tydne apod - taky pokrok.
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #20 v: 22. Øíjen 2009, 21:14 »

Má to RAMku 1,5MB
Pokud to má¹ z FPC Bench, pak bych tomu nevìøil, mù¾e se to za bìhu podle potøeby mìnit. (U platformy S1 konkrétnì nevím.) Navíc pamì» pro Javu a celková RAM je nìco trochu jinýho.
ulo¾ena

Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 23. Øíjen 2009, 16:37 »

Heh,tak natrhnout K750, to není zrovna moc dobrej výkon. Z mých zku¹eností z W395 byla plynulost v hrách cca na úrovni K800, èili celkem dobrá, ale zase na nízkém rozli¹ení. A jinak, jak jsem psal v tématu o Yarim a Ainu, tak bench není v¹echno.
ulo¾ena

J4cker
Anonym
« Odpovìï #22 v: 29. Øíjen 2009, 07:23 »

Má to RAMku 1,5MB
Pokud to má¹ z FPC Bench, pak bych tomu nevìøil, mù¾e se to za bìhu podle potøeby mìnit. (U platformy S1 konkrétnì nevím.) Navíc pamì» pro Javu a celková RAM je nìco trochu jinýho.

No øídím se údaji z amarku ....
ulo¾ena
J4cker
Anonym
« Odpovìï #23 v: 29. Øíjen 2009, 07:25 »

Jinak zkou¹el jsem to spojit s FARem pres nejake pluginy a bohuzel, ovladace flashdrive SE me vzdycky prepnou do jineho rezimu, takze komunikace neprobehne na urovni flash, ale mobil se zacne zapinat. NEvite nekdo co s tim? Popr. spravny ovladac, odzkouseny ... ?

Pouzivam klasiku EPI USB a  ggsemc v2.0.0.1

diky
ulo¾ena
J4cker
Anonym
« Odpovìï #24 v: 30. Øíjen 2009, 23:55 »

jinak zjistil jsem drsny trik

takze snad jsem prvni a budu mit nejakou tu vec objevenou ..

kdyz podrzite "c" a potom podrzite zapnuti, tak se Vam spusti SIM a nechce to ani pin (i kdyz na SIMce samozrejme PIN je) !!!!

Testovano:

Mobil: S312
Operator: O2 (9/2010)
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #25 v: 31. Øíjen 2009, 17:32 »

Tomu se mi nechce vìøit. SIM by to nemìla umo¾nit. Je pak mo¾né tøeba volat nebo pøijímat a posílat SMS?
ulo¾ena

Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 31. Øíjen 2009, 18:40 »

V¹ak kdy¾ má¹ u A200 samovolnej restart, tak to taky nechce pin...simce to bude asi ¹umák...
ulo¾ena

v6ak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #27 v: 31. Øíjen 2009, 19:45 »

V SIM je procesor, který se stará o nìjaké kryptovýpoèty a patrnì se stará i kontrolu PINu. V pøípadì restartu je to nìco jiného, nejspí¹ se nevypne napájení SIM (nebo nìco podobného) a tedy SIM nezapomene, ¾e byl PIN správnì zadán.
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #28 v: 31. Øíjen 2009, 22:09 »

Ja tomu moc neverim,jednak z duvodu kterej tu za me popsal v6ak a taky myslim ze nemuze mit vliv mackani c pri zapinani.to funguje aby se nezapnul pri pripojovani kabelu,ne takhle,toho by se dalo zneuzit.spis to vidim na vyplou ochranu sim,nebo to ten uzivatel blbe popsal(nastal jen restart..) Ale jak vime,mozny je vsechno.
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
J4cker
Anonym
« Odpovìï #29 v: 31. Øíjen 2009, 23:51 »

verte neverte panove tu je link :-)

delal jsem to dneska rano a muzu predvest na pozadani youtube.com/watch?v=venz1BpAsFY
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na nìj otázky?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.