SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
27. Únor 2024, 07:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142439 příspěvků v 9983 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: jeroner
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na něj otázky?
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na něj otázky?  (Zobrazeno 35211 x)
Joza
Anonym
« v: 25. Červenec 2009, 10:33 »

V redakci se nám nyní střídají telefony jak na běžícím pásu a občas jsou situace kdy nevím, o čem psát dřív, co dříve fotit nebo zkoušet. V redakci tak nyní zakotvil také další telefon na platformě Sagem. Není to žádný zázrak, ale cena také není nejhorší, telefon se dobře ovládám a když se podívám na vedle ležící W205, tak mi S312 přijde jako vyloženě povedený telefon. Pokud vás na modelu S312 cokoliv zajímá, ptejte se.
uložena
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 27. Červenec 2009, 16:11 »

Ted jsem narazil na recenzi
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-ericsson-s312/recenze/
Kde se majitel zminuje o zamrzavani a vypadavani signalu... Mate nejake podobne zkusenosti?
« Poslední úprava: 15. Srpen 2009, 22:07 od ◄DaveBury► » uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
vaclav1
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Srpen 2009, 10:28 »

Bohuzel musim s recenzi souhlasit a uvazuji o vraceni telefonu. Silne nedoporucuji ke koupi, pokud se nobjevi update firmwar, ktery by chyby odstranil. Vaclav
uložena
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 15. Srpen 2009, 22:09 »

Takze to vypada na podobny problem jako Vodafonacka W302-ka  Undecided
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
verbatim
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Příspěvků: 775



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Srpen 2009, 05:21 »

Nemyslím si, že FW bude řešit vlastnosti Sagemu - vyjma lehkého vylepšení fotoaparátu, opravě chyb (signál, bt) a tak... Je to Sagem no... JInak - jak je to s těmi schématy? V recenzi jsem se dočetl, že je telefon podporuje + SEUS+zkratky - ale kolega (uživatelská recenze)viz. odkaz - píše, že telefon schémata.thm nepodporuje...
uložena



SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uživatelská recenze
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 16. Srpen 2009, 05:47 »

Sypu si popel na hlavu. Současně jsem totiž testoval jak S312, tak i W205. A W205 je Sagemem nové generace, pokud to tak můžu napsat, takže podporuje jak schémata, tak i SEUS II, tak i třeba rychlé hledání v telefonním seznamu a vlastní zkratky. V recenzi S312 jsem se ale upsal, podpora SEUSu je, ale schémat ještě nikoliv.
uložena
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 21. Srpen 2009, 09:41 »

Vodafone nasadil S312 misto W302... Cili nahradili jeden model, kteremu vypadaval signal druhym, kteremu vypadava signal taky!?  Grin
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
Tomas HALIŠ
Anonym
« Odpověď #7 v: 24. Srpen 2009, 15:49 »

chcel bi som sa spitak ako sa nastavuju vlastne temy idu mi len tie ktore su orginal v mobile.
uložena
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 24. Srpen 2009, 15:56 »

Vlastní schémata nepodporuje máš to výše jasně napsáno.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Mistr X
Anonym
« Odpověď #9 v: 03. Září 2009, 19:21 »

Mám dotaz. Neví nějaká dobrá duše o stránkách, kde bych stáhnul firmware a nějaké ty aplikace či hry? Ta s312 je ale od vodafonu a na stránkách sony-ericsson-cz.com psali, 
Cituji
Verzi R1FA035 samozřejmě stáhnete pomocí aktualizační služby SEUS II. Týká se to všech uživatelů, kteří nekoupili telefon u některého z operátorů a nemají tak telefon customizovaný.
  Huh. Prosím poraďte
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 03. Září 2009, 20:32 »

Tak na firmware bys potřeboval debrand a to u Sagemů doma asi neuděláš. Nebo jo? Četl jsem něco o JDFlasheru pro Sagemy, ale moc o tom nevím. V každém případě to asi nepůjde přes SEUS.
A aplikace a hry? Hledej java hry (nebo anglicky java games)... Sagemy sice mají horší podporu javy, ale něco určitě pojede.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Mistr X
Anonym
« Odpověď #11 v: 03. Září 2009, 21:12 »

Problem je, že já na to Sko přešel ze siemens s65 a nemam ponětí co by měl ten debrand být Cheesy
uložena
Mistr X
Anonym
« Odpověď #12 v: 03. Září 2009, 21:17 »

A co se her týče tak z kámošovo k550 nebo k750i mi ty javky nejdou. Píše mi to "položka není podporována" a "akce se ruší" tak teda nevim Tongue
uložena
3m3
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4
Příspěvků: 100



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 03. Září 2009, 21:22 »

Odstranění úprav operátora(úpravený sw v telefonu který obnáší nastavené datové účty,startovací a vypínací animace,odkazy na portál operátora atd.)
Brandované firmware jsou specialitou operátorů,aktualizace na ně vycházejí často později než na firmware pro telefony z volného prodeje.
Proto je někdy výhodnější debrandovat(přehrát na nebrandovaný fw)a po té využít aktualizace sw který často řeší hodně sw chyb.
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 03. Září 2009, 21:28 »

A co se her týče tak z kámošovo k550 nebo k750i mi ty javky nejdou. Píše mi to "položka není podporována" a "akce se ruší" tak teda nevim Tongue
Jasně, Sagemy odmítnou přijmout jar soubor přes Bluetooth. Možná lze například nahrát soubor bez přípony a pak přidat přísnou jar, ale s platformou Sagem jsem ještě neexperimentoval. A asi ani nebudu mít moc příležitostí, Sagem si snad nikdy nekoupím.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na něj otázky?
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 18 dotazů.