SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Říjen 2019, 00:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na něj otázky?
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na něj otázky?  (Zobrazeno 30650 x)
J4cker
Anonym
« Odpověď #30 v: 31. Říjen 2009, 23:53 »

moje teorie zni:

Kontrolni kryptovana data - ano
Ale pravdepodobne je zapomina (nestiha) mazat a pri dalsim startu se smazou a vyzvou uzivatele k zadani. Timto trikem preskocim vyzvu a vyvolam nahodny stav - vypadne grafika a nabehne to.


Jdu to vyzkouset s vodafone SIM
uložena
Sasakr
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5
Příspěvků: 745



Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 01. Listopad 2009, 12:32 »

Hm, tak na W910 to nefunguje.
uložena

M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 01. Listopad 2009, 12:39 »

Vcera jsem to s mym top founem zkousel taky a zapnul se normalne.bud se jedna jen o S312 nebo o celou novejsi S1-pnx5230 coz by bylo daleko horsi.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 01. Listopad 2009, 13:05 »

Ta cache mi přijde trošku divná. Znamenalo by to ale minimálně to, že pro SIM, která nikdy nebyla v mobilu (nebo s ní nebyl nikdy zapnut se zadáním PINu), by to nefungovalo. Pokud by ta teorie o cache byla správná, pak by to znamenalo toto:
* Nová SIM od Vodafone: nepojede
* Po zapnutí mobilu s tou SIM a vypnutí to tak pojede
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 01. Listopad 2009, 13:14 »

Tak jeste vyzkousej rozdily vypnuti vypinacem a vypnuti vyndanim baterie.to samy v jinym telefonu.samozrejme zapnuti v S312.
« Poslední úprava: 01. Listopad 2009, 13:16 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
J4cker
Anonym
« Odpověď #35 v: 03. Listopad 2009, 15:56 »

Tak kousel jsem Vodafone SIM, ktera nebyla v telefonu. - neuspech
prihlasit a korektne odhlasit - neuspech
prihlasit a nekorektne prihlasit - neuspech
prihlasit na jinem MT a korektne odhlasit - neuspech
prihlasit na jinem MT a nekorektne odhlasit - neuspech


neuspechy - bylo vyvolano bug rozhrani, avsak pin to chtelo :-(

s mou O2 SIM to vsak jde za kazdeho pocasi ... :-)

pozn. mam broadovany MT od O2
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 03. Listopad 2009, 17:44 »

Zajímavé. Žeby O2 ještě bug? Zkus to s O2 SIM, která nebyla v mobilu.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
J4cker
Anonym
« Odpověď #37 v: 06. Listopad 2009, 18:48 »

jeste jednou takovou disponuji :-) Je stara tak 2 roky. Taky k pausalu.
uložena
MonikaSh
Uživatel
***
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (záložní)
Příspěvků: 139



Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 23. Prosinec 2009, 17:04 »

Jdou u tohoto SagSE (popřípadě u W205) přijímat kontakty přes BT (z jiného SE)?
uložena

Jediné antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zeměplocha, proto ho užívám pravidelně a opakovaně. Dalším lékem je hlína pod hlavou i nad hlavou.
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 23. Prosinec 2009, 21:51 »

Co jsem četl recenze, tak to jde.
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Kasr
Uživatel
***
Telefon: W580i
Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 24. Prosinec 2009, 10:05 »

U S312 kontakty idu poslat urcite,posielal som manzelke.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson S312 v redakci, máte na něj otázky?
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 17 dotazů.