SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Květen 2019, 10:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problémy s G502
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problémy s G502  (Zobrazeno 10322 x)
Husokachna
Anonym
« v: 24. Červen 2009, 06:59 »

Hezký den. Prosím o radu. Mám SE G502, asi 4 měsíce, a tak před měsícem se mi začal sám vypínat. Udělá to tak, že když něco dělám, zavibruje, úplně zamrzne a pomůže jenom vydělat baterku. Někdy dá pokoj delší dobu, někdy to předvede i víckrát za hodinu. Kolegovi to dělá taky, takže asi běžná věc u SE.
A ještě se zeptám, jakou máte zkušenost s předním reproduktorem (ten co na mě mluví  Mrknutí) u SE. Protože mám pocit, že mi začíná odhcházet.
Díky za odpověď.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Červen 2009, 08:25 »

Zkoušel si aktualizovat fw v telefonu pomocí služby SEUS?
« Poslední úprava: 24. Červen 2009, 14:58 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 24. Červen 2009, 12:37 »

Pod vypnutím si představuju stav, kdy jde pomocí klávesy 'C' zapnout. Toto není vypnutí. Znám s tímto dva problémy:
1) zamrznutí - často, pokud to nějakou dobu (pár sekund až několik minut) necháš, dojde buď k restartu (viz dál), nebo se vzpamatuje.
2) restart (někdo říká reset, ale to se může plést s master resetem) - jakoby se mobil vypnul, zavibroval a nastartoval zpravidla bez všech kódů (PIN a Phone code). Někdy tomu předchází hláška Inactive SIM, Inactive USIM (Neaktivní SIM/USIM).

FW G502 pro T-mobile (R1FB001) je v tomto problémový asi nejvíc. Čistý FW u nás dostupný (R1FA031) je na tom asi o něco lépe. Nejlépe vypadá FW R1FA037 (Hutchison), který ale není u nás dostupný oficiální cestou.

S předním reproduktorem mám zkušenost minimální, protože preferuji textovou komunikaci.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Sokollu
Uživatel
***
Telefon: SE K550i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Únor 2010, 21:49 »

Jo ten restart mi to dělá taky.Při reklamaci pochopitelně nic nezjistily.Mám ho od T-mobilu. Sad
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 19. Únor 2010, 13:48 »

Jak často? Než jsem mobil donesl k reklamaci, tak se začal cyklicky restartovat po minutě.

BTW: IMHO stejně nanejvýš přehrají firmware.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
321654
Anonym
« Odpověď #5 v: 21. Únor 2010, 17:33 »

muj v patek putoval o5 na reklamaci
me pro zmenu nenabehl
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 21. Únor 2010, 17:34 »

To je kadence!
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 21. Únor 2010, 18:16 »

Také se nyní chystám na reklamaci G502... Že se ošoupali tlačítka bych ještě přežil, ale neustálé restarty už mě skutečně nebaví, telefon se sekne tak třikrát čtyřikrát za den. Navíc se chystám posílat přímo do Arvata, tak jsem zvědav, jak funguje servis a jak rychle se mi telefon vrátí zpátky a s jakým výsledkem. Rozhodně nechci dojít k vrácení peněz, spíše bych raději plně funkční G502 Smajlík
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #8 v: 21. Únor 2010, 20:23 »

radsi si nech vratit penize a kup si za ne naite
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 21. Únor 2010, 21:01 »

Taky bych to tak viděl. Předpokládám, že ta G502 toho tuningu až tak neviděla, takže přechod na Naite by tak bolestivý nebyl. Já bych byl při takovém rozhodování na vážkách, ale nejspíš se k tomu nedostanu, protože bych si musel nahrát T-FW nejen bez tuningu (to by ještě šlo), ale i bez aplikací, vlastního T9 apod. Pak bych musel čekat, až se to roze*** a po celou tu dobu bych nemohl používat aplikace ze zálohy. A pak to udělat ještě jednou, abych měl třetí reklamaci na stejnou věc. Tyto problémy byly hlavním důvodem proč jsem se pustil do debrandu a vykašlal se na řešení problémů přes reklamaci. Po flashi prostě obnovím ze zálohy a je to. Navíc po nejasnosti s papírkem z fastportu si nejsem s úspěchem reklamace jist.
EDIT: K papírku: http://forum.semania.cz/index.php?topic=22003.0
Navíc je ten papírek už nenávratně v pr... Praze, asi v jedné pobočce Vodafone zašlapán.
« Poslední úprava: 21. Únor 2010, 21:05 od v6ak » uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Axel
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson K750i Oxidized Black (flash W800i)
Příspěvků: 129


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 21. Duben 2010, 19:41 »

cus, taky mám G502 stribrnou a taky se s tím potýkám, G502 na to trpí, v Arvatu ti prehraji jen soft, měl sem to tam 2x. koupím si novej foun, ale tedka uz bohuzel ne SE Sad
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #11 v: 21. Duben 2010, 19:57 »

muj g502 se zacina posledni 3 dny cca 5x denne z niceho nic restartovat
ocekavam ze za nekolik malo dni to bude k nevydrzeni a pujde na 3ti reklamaci
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 24. Duben 2010, 23:06 »

takze dnesni bilance je 28 zaznamenanych restartu, hlavne pri psani sms a pri pouzivani opery a jimma
v pondeli se snim rozloucim a trada na reklamaci

omlouvam se za double post
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 25. Duben 2010, 04:31 »

Tak to je dost slusny..po flashi to dela hned nebo az po nejaky dobe?
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 25. Duben 2010, 08:42 »

Tak takovou bilanci si nepamatuji. Možná to dělal těsně před reklamací, ale to je snad vše.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
321654
Anonym
« Odpověď #15 v: 25. Duben 2010, 12:02 »

dela to cca po 2mesicich
uložena
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 11. Leden 2011, 09:45 »

Přítelkyně má G502 (s posledním FW, bez tuningu - jen zvukové ovladače do sluchátek) a v poslední době se jí často sám ukončuje hovor po cca 2 minutách volání. Nestalo se někomu něco takového? Odpovědi "flashni přes SEUS" znám, to mi nemusíte psát Smajlík Jinak SEUS asi naaplikuju, mám nechat poslední FW anebo je nějaký starší lepší, než poslední?
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 11. Leden 2011, 10:06 »

Já mám R1FA037 (hutchison), od zásahu Philipa dokonce i s češtinou, i když ji nepoužívám. Je možná trošku stabilnější, i když si nejsem úplně jist. Zkusit to můžeš.

Předpokládám, že to nemá s brandingem (R1FB001 T-Mobile), to bys asi psal.

Jinak jsem si myslel, že jsem již zažil s G502 všechny možné problémy, ale asi ne. Asi to bude tím, že obvykle sám ukončuji hovor po jedné minutě.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 11. Leden 2011, 10:12 »

Má R1FA031 - nebrandovanej. Asi zkusim aktualizovat. Co to mimojiné znamená Hutchinson? V oblasti hloupých telefonů jsem už hloupý:) Ještě jsem si vlastně vzpoměl, že ho po Silvestru vykoupala, tim to taky možná bude Mrknutí Opravoval jsem ho ještě v deliriu Cheesy
« Poslední úprava: 11. Leden 2011, 10:15 od HUdasp » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 11. Leden 2011, 11:31 »

Hutchison je asi nějaký asijský operátor. De facto jde patrně o brandovaný software (jo, jsou tam jiné ikony a IMHO trošku lepší struktura menu - původní lze vrátit původním menu.ml), ale funkce přidává (minimálně videohovory) a nenašel jsem tam jediný hnus od operátora. Mnozí tvrdí, že je na tom se stabilitou lépe a i já mám ten pocit, ale nezaručím to.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 11. Leden 2011, 11:59 »

Jop dík za info. Až bude nálada, tak se do toho pustim.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problémy s G502
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.069 sekund, 17 dotazů.