SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 07:04

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericssony na platformì Sagem - co je nutné vìdet
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericssony na platformì Sagem - co je nutné vìdet  (Zobrazeno 38097 x)
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #15 v: 04. Prosinec 2009, 21:19 »

To bys mohl podporu multitaskingu najít i u Nokie 3120 - pøi èemkoli spu¹tìném umí pøijmout hovor a editor SMS vlastnì taky mù¾e¹ minimalizovat!
Ne, chtìl jsem tím naznaèit, ¾e nemáme jasnì dáno, èemu máme øíkat multitasking (v nìjaké podobì to vnitønì tøeba kvùli zmínìnému pøijímání hovorù musí mít snad v¹echny mobily) a ¾e pak se mù¾eme takto zbyteènì hádat. A "v¹ichni budeme mít kousek pravdy". (Omlouvám se v¹em matematikùm za ten text v uvozovkách, je to nadsázka.)
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Sasakr
U¾ivatel
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 04. Prosinec 2009, 23:04 »

V6ak ty bys to mohl vìdìt, myslel jsem, ¾e to umìla a¾ midp 2, ¾e se pøi hovoru umìla jakoby pauznout a jet na pozadí, u midp 1 se v¾dycky ukonèila.
ulo¾ena

v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #17 v: 05. Prosinec 2009, 14:35 »

O MIDP 1.0 a CLDC 1.0 jsem se zajímal spí¹ jako u¾ivatel a to v dobì pou¾ívání Nokie 3120 (S40 1st edition, jar maximálnì 64KiB, vnitøní pamì» namìøená 840KiB, dokumentovaná 640KiB, pouze 3 API: MIDP 1.0, CLDC 1.0 a Nokia UI API - ¾ádný pøístup k souborùm apod.), nicménì si nemyslím, ¾e by to byla pravda. Volám sice spí¹e vzácnì (to i dnes), ale zcela urèitì se mi stalo, ¾e pøi spu¹tìném Oskárkovi mi zamý¹lený adresát zavolal, a ¾ádné takové chování si nepamatuju.
Navíc by pak návrh MIDP 2.0 musel být dost divoký, proto¾e metoda pauseApp je abstraktní => musí být ve tøídì midletu obsa¾ena. Pokud by to bylo tak, jak øíká¹, musela by být v MIDP 2.0 doplnìna, co¾ by sice teoreticky nebylo nemo¾né, ale bylo by to pøinejmen¹ím ponìkud divoké.
Nevím, kde's to èetl. Pokud ale nìco takového je pravda, pak to bylo nejspí¹ takto: Nìjaká konkrétní implementace (pro zjednodu¹ení: nìjaký konkrétní výrobce) ve star¹í verzi umìla jen MIDP 1.0 a chovala se tak, jak øíká¹. Pak pøi¹la novìj¹í verze, která pøinesla dvì navzájem nesouvisející novinky a to MIDP 2.0 a podporu bìhu aplikace bìhem hovoru.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Sasakr
U¾ivatel
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 05. Prosinec 2009, 14:39 »

Tu¹ím, ¾e jsem to èetl v Mobilitách, ale u¾ je to x let a navíc jsem to mohl i blbì interpretovat.
ulo¾ena

martinz01
U¾ivatel
Telefon: SE X10i
Pøíspìvkù: 83

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 04. Kvìten 2010, 22:19 »

Já pracuji v prodejnì, kde se prodávají také mobily. Nevìøili byste kolik lidí kupující lowend chce právì to jednoduchý ovládání. Ani ho moc nikdy na prodejnì nezkou¹í. Jede podle teorie Nokia je jednoduchá - ostatní slo¾ité. Oni berou Nokii jako vzor jednoduchého ovládání. Sony Ericsson má u "low" u¾ivatelù hor¹í povìst co se týèe ovladatelnosti. Aèkoliv jsou si jisti, ¾e ten SE má urèitì vy¹¹í výbavu, vìdí, ¾e by ho nedokázali ovládat, proto si rad¹i koupí ménì vybavenou Nokii. U A100 jsem se divil, kolik lidí nedoká¾e nikdy pochopit, ¾e ¹ipkou se vrací zpátky a C ma¾e znaky. 100x to mù¾u zopakovat a stejný problém.
Tak¾e pokud Sagem pøinese platformu, která bude pro tyto u¾ivatele pøijatelná, proè ne. My technicky zdatnìj¹í to sice nedoká¾eme pochopit, ale úspìch mít urèitì mù¾e. 
ulo¾ena

Sony CMD-J5, Sony Ericsson T300, T610, T630, S700i, D750i, W800i, K750i, W550i, W900i, K800i, Z610i, W880i, K850i, C905, Satio, X10i.
Srandista
U¾ivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
Pøíspìvkù: 262

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 05. Kvìten 2010, 08:32 »

Bohuzial obrovskym problemom u platformy Sagem je jej kvalita... Takze je sice pekne, ze clovek moze kupit SE za par supov, ale ked sa potom na nom zacnu objavovat problemy (a to neni vobec neobvykle, je OBROVSKE kvantum W395, co sa neustale tocia na reklamaciach, a SE doteraz neprisiel na to, preco sa tam vyskytuje jeden problem a ako ho odstranit), ovplyvni to jeho skusenost so znackou SE. A vzhladom na to, ze bezny zakaznik nevie co je to platforma, ani to, ze medzi W395 a napr. Elmom je fakt strasny rozdiel ("vsak to menu predsa vyzera rovnako"), tak si jednorucho dalsi SE nekupi...
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #21 v: 07. Kvìten 2010, 18:19 »

V podstate s Tebou suhlasim @ Srandista. Naozaj by sa zislo niektore informacie v tvojom prvom prispevku, Jozko, ohladom podpory flashu opravit. Nakolko SEUS podporuje niektore "sagem" telefony ako napr. t303. Samozrejme ostatna podpora tejto platformy zo strany inych flash aplikacii (xs++, setool, a2uploader, farmanager) konci. Teda je uplne veskera ziadna.
« Poslední úprava: 08. Leden 2011, 23:11 od .:roxetak:. » ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericssony na platformì Sagem - co je nutné vìdet
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 17 dotazù.