SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Září 2023, 05:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odemknutí skrytých složek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsaných aplikací
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odemknutí skrytých složek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsaných aplikací  (Zobrazeno 19360 x)
Joza
Anonym
« v: 19. Květen 2009, 20:26 »

Postup pro odemykání skrytých souborů a složek prošel za dobu své existence bouřlivým vývojem. První postup byl velmi krkolomný a ne vždy vedl k výsledku. V současné době již jsou ale tyto postupy výrazně dál. Jak tedy odemknout skryté soubory a složky jednoduše a natrvalo?

1. Stáhněte si následující archiv a všechny tři soubory zkopírujte do vašeho smartphonu
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3856
2. Nainstalujte do paměti smartphonu aplikaci Caps Switch
3. Spusťte Caps Switch a zvolte možnost Off
4. Soubor instalserver.exe zkopírujte ve vašem smartphonu do složky C/Sys/Bin
5. Nainstalujte Capswitch_onstart
6. Restarujte vás smartphone

Od této chvíle máte smartphone nartvalo odemknutý, celá procedura je velmi jednoduchá a není kde udělat chybu. Jako bonus pak můžete instalovat nepodepsané aplikace  Smajlík
« Poslední úprava: 19. Květen 2009, 22:39 od Jozef Cmar » uložena
Varius G700
Uživatel
Telefon: SE G700

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Květen 2009, 21:59 »

Supr záležitost Smajlík... Akorát je tu jeden problém. Když si chci nainstalovat X-plore na mobil, abych mohl kopírovat ty soubory, tak mi to nedovolí. Napíše mi to, že to neprošlo kontrolou, takže nemůžu hýdat se soubory a nemůžu tedy instalovat nepodepsané aplikace.  Jak to mám teda udělat  Undecided?
Potřebuju nějakej program, který mohu nainstalovat na mobil bez problémů. Zkoušel sem už milion verzí toho X-plore a nejde mi to. Mobil je písnej.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 19. Květen 2009, 22:26 »

Stáhněte X-Plore z oficiálních stránek, není nejmenší důvod, aby nefungoval
uložena
Varius G700
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Květen 2009, 15:26 »

Stáhl jsem X-plore z oficiálních stránek. Mám ho na paměťové kartě a stejně to neprošlo bezpečnostní kontrolou. Má to něco společného s novým FW?
uložena
Varius G700
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Květen 2009, 16:50 »

Tak jo... X-plore je nainstalovaný instalserver.exe je skopírovaný to složky C/Sys/Bin. Až sem to je vpohodě, ale předtposlední bod je zádrhel.
Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Píše mi to: Upgrade selhal, protože instalovaný balíček není platný upgrade.
Neví si s tím někdo rady?
uložena
Darkzeq
Anonym
« Odpověď #5 v: 31. Květen 2009, 14:02 »

Mám stejný problém, Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Píše mi to: Balíček používá chráněný identifikátor uid. Neví někdo co s tím?
uložena
sebric
Uživatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Červen 2009, 18:03 »

Mám stejný problém, Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Píše mi to: Balíček používá chráněný identifikátor uid. Neví někdo co s tím?

Zkopíroval jsi installserver.bin na disk C? Já vůl to kopíroval na Z a rozčiluju se u toho jako malé děcko  Embarrassed Až jsem to zkopnul do C:\sys\bin, tak už žádná hláška.
uložena
Nomad
Anonym
« Odpověď #7 v: 06. Červen 2009, 12:59 »

Ahoj jak nastavim to ,aby mi to ukazovalo C:/syn/bin vubec netusim kde to najit Sad  správce soubarů asik ne co Huh
uložena
NOmad
Anonym
« Odpověď #8 v: 06. Červen 2009, 15:34 »

Ahoj jak nastavim to ,aby mi to ukazovalo C:/syn/bin vubec netusim kde to najit Sad  správce soubarů asik ne co Huh Jakej program na to mam stahnout kdyz mam Sony Ericsson P1i
uložena
Beat
Uživatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Červen 2009, 13:48 »

HojHoj,

chtěl bych si změnit ikony v menu ve svém SE G900. Při pročítání fóra jsem zjistil, že nejprve je zapotřebí odemknout skryté složky (nevím ovšem proč, protože bez problém se přes X-plore dostanu do C:/resource/app , kde vidím *.mbm soubory, které potřebuji editovat). Přesto ale zkouším telefon odemknout. Podle vašeho návodu říkáte, že soubor installserver.exe mám nahrát do C:/Sys/Bin. Bez problému se přes X-plore dostanu do C:/Sys, ale složka Bin mi tam chybí, ani ji nelze vytvořit. Jak mohu tedy telefon odemknout?
uložena

Ericsson T10 -> SonyEricsson T610 -> SonyEricsson G900
321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 24. Červen 2009, 14:51 »

a mas v telefonu vubec CapSwitch? a pokud jo je prepnutej na off?
jinaj je tady http://www.agathosyne.de/files_ext/CapsSwitch.zip
uložena
Beat
Uživatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Červen 2009, 16:14 »

a mas v telefonu vubec CapSwitch? a pokud jo je prepnutej na off?
jinaj je tady http://www.agathosyne.de/files_ext/CapsSwitch.zip

jj, diky moc, blbe jsem to preplnul, pocvakal jsem moc, bylo tam ON
uložena

Ericsson T10 -> SonyEricsson T610 -> SonyEricsson G900
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 24. Červen 2009, 16:42 »

hmm neni za co, a precti si pravidla a zjistis ze nemas citovat predchozi prizpevky
uložena
libor51
Uživatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 31. Červenec 2009, 10:49 »

Zdravím, udělám krok 1-4 ale po zkopírování instalserver.exe mi nejdou instalovat žádné aplikace když kliknu třeba na ten Capswitch_onstart nebo na cokoli jiného tak mi jenom problikne displey a to je celé nic niného se nestane a když ten instalserver zase smažu rak mi aplikace zase instalovat jdou nevíte kde je chyba?
uložena
weric
Uživatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE u8i vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 04. Srpen 2009, 07:52 »

C: by měla být paměť telefonu ne ?? tak proč já na C: nemám sys a ani bin ? a mám to na D: ?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odemknutí skrytých složek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsaných aplikací
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 18 dotazů.