SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
09. Záøí 2024, 13:47

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odemknutí skrytých slo¾ek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsaných aplikací
Strana: [1] 2 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odemknutí skrytých slo¾ek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsaných aplikací  (Zobrazeno 21954 x)
Joza
Anonym
« v: 19. Kvìten 2009, 20:26 »

Postup pro odemykání skrytých souborù a slo¾ek pro¹el za dobu své existence bouølivým vývojem. První postup byl velmi krkolomný a ne v¾dy vedl k výsledku. V souèasné dobì ji¾ jsou ale tyto postupy výraznì dál. Jak tedy odemknout skryté soubory a slo¾ky jednodu¹e a natrvalo?

1. Stáhnìte si následující archiv a v¹echny tøi soubory zkopírujte do va¹eho smartphonu
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3856
2. Nainstalujte do pamìti smartphonu aplikaci Caps Switch
3. Spus»te Caps Switch a zvolte mo¾nost Off
4. Soubor instalserver.exe zkopírujte ve va¹em smartphonu do slo¾ky C/Sys/Bin
5. Nainstalujte Capswitch_onstart
6. Restarujte vás smartphone

Od této chvíle máte smartphone nartvalo odemknutý, celá procedura je velmi jednoduchá a není kde udìlat chybu. Jako bonus pak mù¾ete instalovat nepodepsané aplikace  Smajlík
« Poslední úprava: 19. Kvìten 2009, 22:39 od Jozef Cmar » ulo¾ena
Varius G700
U¾ivatel
Telefon: SE G700
Pøíspìvkù: 9

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 19. Kvìten 2009, 21:59 »

Supr zále¾itost Smajlík... Akorát je tu jeden problém. Kdy¾ si chci nainstalovat X-plore na mobil, abych mohl kopírovat ty soubory, tak mi to nedovolí. Napí¹e mi to, ¾e to nepro¹lo kontrolou, tak¾e nemù¾u hýdat se soubory a nemù¾u tedy instalovat nepodepsané aplikace.  Jak to mám teda udìlat  Undecided?
Potøebuju nìjakej program, který mohu nainstalovat na mobil bez problémù. Zkou¹el sem u¾ milion verzí toho X-plore a nejde mi to. Mobil je písnej.
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #2 v: 19. Kvìten 2009, 22:26 »

Stáhnìte X-Plore z oficiálních stránek, není nejmen¹í dùvod, aby nefungoval
ulo¾ena
Varius G700
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 20. Kvìten 2009, 15:26 »

Stáhl jsem X-plore z oficiálních stránek. Mám ho na pamì»ové kartì a stejnì to nepro¹lo bezpeènostní kontrolou. Má to nìco spoleèného s novým FW?
ulo¾ena
Varius G700
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 20. Kvìten 2009, 16:50 »

Tak jo... X-plore je nainstalovaný instalserver.exe je skopírovaný to slo¾ky C/Sys/Bin. A¾ sem to je vpohodì, ale pøedtposlední bod je zádrhel.
Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Pí¹e mi to: Upgrade selhal, proto¾e instalovaný balíèek není platný upgrade.
Neví si s tím nìkdo rady?
ulo¾ena
Darkzeq
Anonym
« Odpovìï #5 v: 31. Kvìten 2009, 14:02 »

Mám stejný problém, Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Pí¹e mi to: Balíèek pou¾ívá chránìný identifikátor uid. Neví nìkdo co s tím?
ulo¾ena
sebric
U¾ivatel
Telefon: P1i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 02. Èerven 2009, 18:03 »

Mám stejný problém, Capswitch_onstart nejde nainstalovat. Pí¹e mi to: Balíèek pou¾ívá chránìný identifikátor uid. Neví nìkdo co s tím?

Zkopíroval jsi installserver.bin na disk C? Já vùl to kopíroval na Z a rozèiluju se u toho jako malé dìcko  Embarrassed A¾ jsem to zkopnul do C:\sys\bin, tak u¾ ¾ádná hlá¹ka.
ulo¾ena
Nomad
Anonym
« Odpovìï #7 v: 06. Èerven 2009, 12:59 »

Ahoj jak nastavim to ,aby mi to ukazovalo C:/syn/bin vubec netusim kde to najit Sad  správce soubarù asik ne co Huh
ulo¾ena
NOmad
Anonym
« Odpovìï #8 v: 06. Èerven 2009, 15:34 »

Ahoj jak nastavim to ,aby mi to ukazovalo C:/syn/bin vubec netusim kde to najit Sad  správce soubarù asik ne co Huh Jakej program na to mam stahnout kdyz mam Sony Ericsson P1i
ulo¾ena
Beat
U¾ivatel
Telefon: SE G900
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 24. Èerven 2009, 13:48 »

HojHoj,

chtìl bych si zmìnit ikony v menu ve svém SE G900. Pøi proèítání fóra jsem zjistil, ¾e nejprve je zapotøebí odemknout skryté slo¾ky (nevím ov¹em proè, proto¾e bez problém se pøes X-plore dostanu do C:/resource/app , kde vidím *.mbm soubory, které potøebuji editovat). Pøesto ale zkou¹ím telefon odemknout. Podle va¹eho návodu øíkáte, ¾e soubor installserver.exe mám nahrát do C:/Sys/Bin. Bez problému se pøes X-plore dostanu do C:/Sys, ale slo¾ka Bin mi tam chybí, ani ji nelze vytvoøit. Jak mohu tedy telefon odemknout?
ulo¾ena

Ericsson T10 -> SonyEricsson T610 -> SonyEricsson G900
321654
Anonym
« Odpovìï #10 v: 24. Èerven 2009, 14:51 »

a mas v telefonu vubec CapSwitch? a pokud jo je prepnutej na off?
jinaj je tady http://www.agathosyne.de/files_ext/CapsSwitch.zip
ulo¾ena
Beat
U¾ivatel
Telefon: SE G900
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 24. Èerven 2009, 16:14 »

a mas v telefonu vubec CapSwitch? a pokud jo je prepnutej na off?
jinaj je tady http://www.agathosyne.de/files_ext/CapsSwitch.zip

jj, diky moc, blbe jsem to preplnul, pocvakal jsem moc, bylo tam ON
ulo¾ena

Ericsson T10 -> SonyEricsson T610 -> SonyEricsson G900
321654
Anonym
« Odpovìï #12 v: 24. Èerven 2009, 16:42 »

hmm neni za co, a precti si pravidla a zjistis ze nemas citovat predchozi prizpevky
ulo¾ena
libor51
U¾ivatel
Telefon: P990i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 31. Èervenec 2009, 10:49 »

Zdravím, udìlám krok 1-4 ale po zkopírování instalserver.exe mi nejdou instalovat ¾ádné aplikace kdy¾ kliknu tøeba na ten Capswitch_onstart nebo na cokoli jiného tak mi jenom problikne displey a to je celé nic niného se nestane a kdy¾ ten instalserver zase sma¾u rak mi aplikace zase instalovat jdou nevíte kde je chyba?
ulo¾ena
weric
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: SE u8i vivaz pro
Pøíspìvkù: 4

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 04. Srpen 2009, 07:52 »

C: by mìla být pamì» telefonu ne ?? tak proè já na C: nemám sys a ani bin ? a mám to na D: ?
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odemknutí skrytých slo¾ek na smartech s UIQ3 + instalace nepodepsaných aplikací
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 18 dotazù.