SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Prosinec 2019, 03:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Flashování telefonu pomocí programu A2uploader (diskuze)
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Flashování telefonu pomocí programu A2uploader (diskuze)  (Zobrazeno 61287 x)
321654
Anonym
« Odpověď #30 v: 09. Červenec 2009, 18:53 »

funguje cokoli
uložena
Anford
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C902 (fw: R3DA028)
Příspěvků: 21



Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 14. Červenec 2009, 17:37 »

Zdravim, asi už to tady někde je a jsem připravenej na to, že mi budete psát, ať používám vyhledávač atd.. ale nic jsem nenašel a tak se na to ptám: Potřebuju si totiž zálohovat slovník T9 před aktualizací přes SEUS, no a na to potřebuji stáhnout A2 uploader, ten mi ale nejde spustit  Embarrassed Píše mi to: Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.   Nevíte někdo co s tím?  Lips sealed
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #32 v: 14. Červenec 2009, 18:07 »

Zkus vypnout antivirový program
uložena
Anford
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C902 (fw: R3DA028)
Příspěvků: 21



Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 14. Červenec 2009, 19:58 »

Dobrý už mi to chodí (musel jsem vše k sony ericssonu komplet nainstalovat na jiném PC).. mám ovšem problém, že se dostanu k souboru, který potřebuji zálohovat kvůli T9 (tpa/preset/system/language/wdb.t9) ale co potom, jak ho zálohuju? můžu jenom kliknout na něj pravym tlačítkem a dát Read nebo Delete nebo New Folder anebo Set... Jak to konkrétně zálohuji?  Undecided
uložena
JURO8K
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 14. Červenec 2009, 20:11 »

Tym ,,Read" to zalohujes, potom zalohu hladaj v pocitaci v priecinku ph_out.
uložena

Kubajz21
Anonym
« Odpověď #35 v: 04. Srpen 2009, 15:12 »

Zdravim, možná je to blbá otázka, ale chtěl bych se zeptat jestli timle přijdu o záruku, když si tam třeba budu dávat flash menu atd... díky za odpověd  Smajlík
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #36 v: 04. Srpen 2009, 15:13 »

ne ale pred zarucni opravou musis vse vratit do puvodniho stavu

treba tak ze nahrajes cisty soft prez SEUSII
« Poslední úprava: 04. Srpen 2009, 15:35 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 04. Srpen 2009, 15:20 »

Spíš ze zvědavosti by mě zajímalo, co znamená to udést do původního stavu. Jestli stačí nahrát původní soubory, to, co je navíc, smazat a nahrát chybějící soubory, nebo zda mohou něco poznat (příp. zda to zkoumají) i např. z timestampů a fyzického umístění souborů?
Je mi to celkem jedno. Moc jsem nešířil, proč jsem začal s tuningem, ale není to nic tajného: začalo to debrandem ... takže v případě reklamace by ho tak jako tak čekal fullflash a bylo mi jasné, že nemůžu prakticky nic ztratit (záruka a nenutnost flashovat před reklamací).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Laco73
Uživatel
***
Telefon: T700
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 10. Září 2009, 13:06 »

Ahoj borci, jsem totální začátečník,mám SE T700 a štve mě jak mi ho předělal t-mobile,přečetl jsem a stáhl jsem si prográmek a2uploader, ale nevím jak mám pokračovat protože jsem nenašel costum files na T700, poradí mi někdo kde ho najdu , již mám stáhnuto main a fs, ale bojím se pokračovat. Děkuji za info Laco
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #39 v: 10. Září 2009, 13:29 »

A přes změnu CDF a SEUSII jsi to nezkusil?
uložena
Jakub Arpáš
Anonym
« Odpověď #40 v: 11. Září 2009, 21:16 »

cauko prosim vas mohli y ste mi poradit skusal som to urobit vsetko podla navodu ale vypise mi :   CONFIGURATION ERROR.PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTER.                 Cry Cry  mohli by ste mi pls povedat ako ho dostanem do povodneho stavu??  cez to SEUS II  to nejde vypise mi ze uz mam nainstalovany najnovsi firmware.  pls poradte mi niekto je to relativne novy mobil (2mesiace ho mam) a ide ma je+nut ze nejde  Embarrassed prosim poradte mi dakujem
 
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #41 v: 11. Září 2009, 21:47 »

Tvá chybová hláška znamená, že máš špatně nebo nemáš vůbec provedenou customizaci. Flash spočívá ve 3 krocích. Nahrát file system, main a nakonec customizaci a to soubory, které k sobě patří. Nepíšeš, jaký model máš... zkus sehnat odpovídající custom soubor a flash zopakuj, pak by mělo být vše ok. Nebo mobil podflashuj (na nižší) a přes SEUSII zaktualizuj na nejnovější firm.
uložena
Jakub Arpáš
Anonym
« Odpověď #42 v: 11. Září 2009, 22:01 »

mohol by si mi poradit ako si ho podflashujem resp. dat liinky na spravne subory ktore idu k sebe??  prosim mam w910 z orange-u
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #43 v: 11. Září 2009, 22:26 »

Vše najdeš na i-protebe. Customizaci zkus tuhle:
http://www.iprotebe.cz/sony-ericsson-custom_files-w910-generic-section1700.html
uložena
Arpáš Jakub
Anonym
« Odpověď #44 v: 11. Září 2009, 22:41 »

dakujem ti velmi pekne uz som myslel ze ho mozem vyhodit. nws prosim ta ako by som tam este hodil slovencinu?? mne anglina nevadi len ten fon ma ist neskor cca za 3mesiace bratovi a ten ma len 10
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Flashování telefonu pomocí programu A2uploader (diskuze)
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.