SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Listopad 2019, 01:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Flashování telefonu pomocí programu A2uploader (diskuze)
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Flashování telefonu pomocí programu A2uploader (diskuze)  (Zobrazeno 60921 x)
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #180 v: 09. Únor 2011, 21:01 »

Flash tím ale udělá, pokud je na to i flash plugin (někde jsem asi viděl).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
321654
Anonym
« Odpověď #181 v: 09. Únor 2011, 21:41 »

¨telefon za to nemuze, ocividne neumis pouzivat navody, nastvanej muzes byt jen na svoji hloupost
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #182 v: 09. Únor 2011, 21:46 »

A nechce se to pohledat tobě? http://google.com, klíčová slova far a flash, popř. přidej manager a/nebo návod.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #183 v: 09. Únor 2011, 21:59 »

Já osobně bych zaplatil Omnius a hotovo pořád to bude levnější než servis.strejda google a hups- http://www.gsmtamir.net/sony-ericsson-yazilimlar/8796-far-manager-sefp2-db2010-12-2020-a2-db3150-3200-3210-3350-guncellendi-25-haziran.html
« Poslední úprava: 09. Únor 2011, 22:24 od mforce » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #184 v: 10. Únor 2011, 06:51 »

v6ak

dival jsi se na zdejsi navod s far managerem ? Prez jaky plugin asi tak ten hazel pripojoval ? Hazel pripojit jde ale to je prd platne. Uz jsi zapomel jak se debrandujou hloupe telefony ? To ti ta x10 vymyla mozek ?
uložena

v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #185 v: 10. Únor 2011, 08:52 »

Promiň, ale já jako majitel G502 s CID52 (ne určité doby dokonce brown) skoro vše zatím dělal přes A2uploader, pak i něco přes plugin pro přístup do FS přes FAR manager a občas i přes další programy, ale vyjma počátečního debrandu, který jsem tehdy dělal poněkud krkolomně, jsem flashoval vždy přes A2uploader. Tuším, že jsem někde viděl flashovací plugin pro FAR manager, tak jsem se o něm zmínil.
Samozřejmě, plugin pro přístup do FS na flashování asi nepomůže.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #186 v: 10. Únor 2011, 14:15 »

...zdrawim chlapi...
...konecne ste sa rozpisali...dik zato
...takze podla toho co ste tu napisali , je preflashovanie (dufam ze to spravne pomenuvam) Hazelu nemozne(zatial), da sa to jedine cez Omnius
...pochopil som to spravne???

...ak si uz kupim tenOmnius tak tam zvolim "flash" Huh......aby som zase nespravil nejaku ko....!
...a to ako mam objadnat tu licenciu,preco mi to chce poslat kurierom?..kua...

..na tejto stranke -    http://www.topse.ru/forum/showthread.php?t=26642    je: Nekomprimovaný súborový systém R7CA064 (archív heslo topse.ru)  original-----Распакованная файловая система R7CA064 (пароль архива topse.ru)
..kua tak som ho cucol a je tam vsetko co je v Hazely - nevie niekto ci by to pomohlo (uvidi ked ho stiahne)
« Poslední úprava: 10. Únor 2011, 17:20 od hormon » uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #187 v: 10. Únor 2011, 23:53 »

Flashing of all A2 platform based phones is FOR FREE.
http://omnius-server.com/
uložena

hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #188 v: 11. Únor 2011, 16:48 »

....http://centrumse.pl/forum/topic/96432-wgrywanie-firmware-debranding-cid81-red/
co poviete na tototu Huh
uložena
hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #189 v: 12. Únor 2011, 14:03 »

.... take polovicne HEUREKA !!!
.Hajzel uz nabehol ale kedze som nemal ine subory na Omnius iba ruske tak razmavi pa rusku a angelsku...
...ked som ho dal na SUES tak mi len vyhodilo ze mam najnovsi FW a stale rusko,anglicke
...neviete ako na slovencinu Huh
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #190 v: 12. Únor 2011, 14:30 »

CDA!!! sakra čti už
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #191 v: 12. Únor 2011, 17:29 »

cda jsem taky nikde nenasel,ale zajdi do prodejny mobilu a rekni ze chces vyzkouset hazel a koukni mu do servismenu jaky ma cda.
« Poslední úprava: 12. Únor 2011, 17:37 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #192 v: 13. Únor 2011, 16:14 »

tak zalezi jakou licenci sis koupil, na jeden den ? Jsi trouba pokud neco chces koupit tak si nejprve připrav všechno co potřebuješ, a pak až kup časově omezenou licenci.
uložena

v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #193 v: 13. Únor 2011, 17:01 »

Co vím, tak použil jednorázovou akci a nekupoval licenci.

Jinak jen main a FS je málo, chce to ještě Customize.xml. Mimochodem, on stačí i pouze Customize.xml nebo customize_upgrade.xml, zbytek zařídí (může zařídit) SEUS.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
hormon
Uživatel
***
Telefon: SE W810i a nefunkcny Hazel
Příspěvků: 54


Zobrazit profil
« Odpověď #194 v: 13. Únor 2011, 17:03 »

...VED SOM ISIEL NA TEN LINK CO SI MIDAL  a este vcera to bolo zadarmo .Pisal mi to jeden teraz uz neviem kto ze A2 je zadarmo tak som to flashol ale mal som iba ruske subory - to bolo vcera
..nasiel som subory pre CENTRAL-EUROPE chcem ich tam flashnut a vypise mi ze nebolo spojenie zo serverom ...tak co to kua moze byt???

poslal mi to NITRAM47::: Flashing of all A2 platform based phones is FOR FREE.

..takze to je len jednorazovka...kua...

...aj CDA som si vygeneroval cez program Ultimate CDA Generator pre Hajzel...
...skusal som tento subor dat do Hajzela cez Omnius...nič
...skusal som ho dat cez Far -tpa/preset/custom....nič

...stale ide po rusky ...
« Poslední úprava: 13. Únor 2011, 17:25 od hormon » uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Flashování telefonu pomocí programu A2uploader (diskuze)
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.