SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Prosinec 2023, 03:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C905 - internet v pocitaci pomoci WIFI v mobilu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C905 - internet v pocitaci pomoci WIFI v mobilu  (Zobrazeno 4956 x)
kremilek10
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: c905
Příspěvků: 74



Zobrazit profil
« v: 23. Duben 2009, 17:54 »

Nevite jestli je mozne rozjet internet na pocitaci pres mobil pomoci kablu USB (kdyz je mobil napojen na NET pomoci WiFI) ??
Odesel usb WiFi a snazim se najit alternativu nez koupim novy.
« Poslední úprava: 15. Červenec 2009, 06:17 od kremilek10 » uložena

c905 Black
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 23. Duben 2009, 19:20 »

Obecně by to mělo jít přes SE PC Suite. Ohledně Wi-fi ale nevím. Můžeš to vyzkoušet. Ale bacha, nevylučuji, že se mobil pokusí připojit přes operátora, což by bez datového tarifu mohlo být nepříjemné! V takovém případě bych doporučil klasický krok: smazat všechny datové profily. Může taky pomoct v datovém profilu povolit Login request, takže v případě pokusu o připojení přes operátora by se měl zobrazit dotaz na jméno a heslo.
Pak si dej taky bacha při přidávání účtů pro připojení přes operátora.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
kremilek10
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: c905
Příspěvků: 74



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Duben 2009, 05:18 »

diky za odpoved, ale potreboval bych nejake podrobnejsi informace. Nastaveni internet exploreru, pripadne firefoxu, nastaveni pripojeni v pocitaci, SE PCS. Dle me to nebude jen tak jednoduche. Na datovy prenos si davam pozor. Datovy tarif nemam, protoze ho nepotrebuji. Vyzkousel jsem sice prenos pomoci GPRS a za dve stranky jsem platil cca 400 Kc.V dnesni dobe nehoraznost.
uložena

c905 Black
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 24. Duben 2009, 06:22 »

Tak když jsem to zkoušel, tak jsem:
1. Nainstaloval SEPCS.
2. Spojil s mobilem podle blbuvzdorného průvodce. (Sám řekl, kdy mám mobil připojit.)
3. Po připojení jsem tam někde našel něco pro připojení. Tak jsem to zmáčkl. A to bylo asi vše.
Jinak k GPRS: To's asi použil WAPové spojení, že? (Operátor tomu někdy data názvy jako Vodafone live! apod.) To soudím podle té ceny. Za internetové připojení by to mohlo být (v závislosti na operátorovi a zvolenému 'tarifu' připojení) třeba desetina, možná i méně! Pokud bys navíc toho zkoušel méně (např. jen jednu malou stránku nebo s použitím Opery mini na počítači), mohl by tento pokus vyjít výrazně levněji.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
kremilek10
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: c905
Příspěvků: 74



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Duben 2009, 07:16 »

Tak jsem to nasel v SE PC Suite. Kazdopadne nejprve je potreba napojit mobil na NET pomoci WiFI a pak pripojit pomoci SEPCS. Sice mi tam naskoci pro vyber O2 ale to je jedno. Dulezite je ze to jede pres WiFI.
uložena

c905 Black
kremilek10
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: c905
Příspěvků: 74



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Květen 2009, 06:08 »

Tak jsem kecal. Pripojeni probehlo pres operatora. Nicmene tedy stale resim jak pripojit v PC Suite pocitac na internet pres mobil ktery je napojeny na WiFI. Kdyz dam zvolit jine pripojeni, vyberu si zemi a to Ceskou republiku a jiny operator a pak ty pripojeni na WiFi nejde videt. To je jedina moznost kterou jsem nasel pro zmenu na pripojeni. Doufam, ze inzenyri nezaspali a tuhle moznost vubec nenabizeji pomoci SE PC Suite Huh?
« Poslední úprava: 03. Květen 2009, 06:51 od kremilek10 » uložena

c905 Black
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 04. Květen 2009, 10:18 »

To je přesně to, před čím jsem varoval... Kdyby's povolil dotaz na heslo...
Jinak, kde volíš toho operátora apod.?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
kremilek10
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: c905
Příspěvků: 74



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Červenec 2009, 14:46 »

v PC SUITE NASTROJE / PRIPOJENI k INTERNETU
tam se da zvolit SPRAVOVAT PRIPOJENI
bohuzel o WIFI ani vidu ani slechu. Pro sichr jsem odpojil sluzbu na mobilu at mi to nejede pres GPRS.
Nicmene jsem se snazil googlit a zadny vysledek. Dle me zkousim najit cestu ktera neexistuje ....
uložena

c905 Black
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C905 - internet v pocitaci pomoci WIFI v mobilu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.006 sekund, 18 dotazů.